baba bana tokat attı :(

Kendine atılan tokattan çok annenin dövülmesine üzülmelisin bence. Bari burada yapma dediğine göre bu tekrarlanan bir olay. Üzüldüm. Yok mu araya girecek babanın aklını başına getirecek bir büyüğünüz?

Annen için çok üzüldüm
Sanırım bu sürekli olan birşey ki annenin dayak yemesi değil, senin bir tokat yemen daha ağır gelmiş sana.
Çalışıyor mu annen?

annemin dayak yemesi , çektiği eziyetler falan zaten yeteri kadar ağır geliyor bana bir de üstüne doğruları söyleyip karşı çıkışıma tokat yemem bende ki tüm ipleri koparttı.
dayanamadım buraya yazdım .napcam hiç biilmyrm

yok.
zaten sürekli aile içi şiddet var bizim evde ama bu son olay iyice babamdan nefret etmemi sağladı . zaten nefret ediyrdm ama dahada katlandı ayrıca buraya bunları bir yerden açığımı yakalayın veya beni eleştirin diye yazmadım
sizlerden tavsiye istediğim için yazdım
sinek küçük olsa bile mide bulandırır

Eleştiriye ve fikirlere açık olmazsan hayatınız böyle devam eder. Sen bence sadece yaz buradaki mesajları okuma. Tek amacın içini dökmekse eğer...

bir tane küçük erkek kardeşim var.
bizim ne düşündüğümüzü önemseyen kale alan birileri olsaydı eğer karşımızda bu olanlar zaten yaşanmazdı
Haklisin canim annenle destek olmaya bak ona onun yaninda olduğunu hissettir keşke bi meslek iş guvencen olsaydi ama yasin daha küçük daha iyi olucaktir insallaj

Eleştiriye ve fikirlere açık olmazsan hayatınız böyle devam eder. Sen bence sadece yaz buradaki mesajları okuma. Tek amacın içini dökmekse eğer...

ne alaka???
burada ben eleştirilecek bir davranış sergilediğimi düşünmüyorum .
ayrıca eleştirilere açık olmasaydım zaten buraya konu açmazdım ama ben burada eleştirilecek bir konu göremiyorum
yrdm istenilen bir konu görüyrm

sürekli kavga ederler mi ?
Sorun nedir ?
üzücü bir durum ..

demek baban sana ilk kez tokat attı demek anneni döverken seni dövüyor gibi hissetmedin demek annenin yediği dayak yanında sana atılan bir dayak sana çok koydu.sana diyecek çok şey var aslında

bak bizimde bi tanıdığımızın başına gelmişti
gözüne vurmuş eşi acile gitmiş
tabi acilde polis var direk olaya el koyuyo kadında şikayetçi olmuş
mahkemeye çıktılar mahkeme 5 yıl ceza koymuş bi fiske atarsan direk hapis diye
ayrıca kadın isterse evden uzaklaştırma da yiyebilirdi
bence sizde korkmayın oturup dayak yiyeceğinize gidin polise ne var bunda
al sana çözüm ve örnek
ama dinleyecek misin bence hayır
bari burada yapma derken evden farklı bir yerde miydiniz?

Yeter burada bari yapma dediğin neresi canım?
Sokakta mı dövüyordu anneni?
O öfke anında araya kim girse, anneni kim savunsa o tokadı yerdi.
Kavgayı ayırma girişiminde bulunanlar şiddetten nasiplenir genellikle.
Sana tokat attıktan sonra ne yaptı baban? Anneni dövmeye devam mı etti?

Ah be cnm... bazen insanların sınavı vardır de ki bu da benim sınavım de.. tekrarına izin verme alısır mesafe koy annene destek ol ve oku onuda kendinide kurtar..

ananen deden falan var mı? annenin boşanma durumu varsa boşansın dede falan var mı kalabileceğiniz annen de bi işe falan girse çekip kurtulsanız var mı öyle bi imkanınız varsa kaçın kurtulun

anne boşanıcak olsaydı, çoktan boşanırdı o da muhtemelen çocukları için katlanıyordur çocuklarının dayak yemesine.

17 yasında çocuk annesının guvenliğinden sorumlu degıldir, bu çocuklara da bu kadar sorumluluk yüklemeyin. Maalesef herkes güzel ve huzurlu ortamlarda yetişemiyor. Konu sahibi tatlım yapman gereken üniyi kazanıp baska bi şehre tasınman. gerisine sonra karar verirsin. Önce kendini düşüneceksin. Belli ki kimse seni düşünmüyor.

Cok ilginc bi durum haklisinda insan ne dicegini sasiriyo baban sonuçta..

neden annenize zarar veriyor babanız
şimdi adam karşınıza geçse sakin sakin şunu yaptı da ondan dövdüm karımı anlıyor musun dese;
mantıklı bulacak mısınız? dayağın sebebi olur mu?
Halıya işeyen yavru kedi mi bu kadın!!!

demek baban sana ilk kez tokat attı demek anneni döverken seni dövüyor gibi hissetmedin demek annenin yediği dayak yanında sana atılan bir dayak sana çok koydu.sana diyecek çok şey var aslında
Bayanlar lütfen, ebeveynleri ve eşleri tarafından şiddet gören, bayanların ifade yanlışlarını yargılamayın.
Bunu yaşayan, insanların yürekleri kırık olur.
Ağız, yürekten taşanı söyler.

Ha bu arada konu sahibi. Bir daha o zerzevat kılıklı, böyle bir pislik yapmaya yeltenirse, hemen polisi ara.
Polis bir darp raporu ile durumu belgelenmesi için izlemeniz gereken yolu, size anlatacaktır.
Umarım annen kendi ayakları üzerinde durabilen bir bayandır. Değilse, maddi tazminata ve dolayısıyla darp raporuna ihtiyacınız olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…