- 10 Mayıs 2014
- 3.411
- 7.020
- 358
- Konu Sahibi feracelife
-
Annen için çok üzüldüm
Sanırım bu sürekli olan birşey ki annenin dayak yemesi değil, senin bir tokat yemen daha ağır gelmiş sana.
Çalışıyor mu annen?
Kendine atılan tokattan çok annenin dövülmesine üzülmelisin bence. Bari burada yapma dediğine göre bu tekrarlanan bir olay. Üzüldüm. Yok mu araya girecek babanın aklını başına getirecek bir büyüğünüz?
Yahu konu neydi demek ne demek? Dayağın geçerli bir sebebi olabilir mi? Cevabı ben vereyim:
Baba insanlıktan çıkmış, başka yola doğru yol almış
Eleştiriye ve fikirlere açık olmazsan hayatınız böyle devam eder. Sen bence sadece yaz buradaki mesajları okuma. Tek amacın içini dökmekse eğer...yok.
zaten sürekli aile içi şiddet var bizim evdeama bu son olay iyice babamdan nefret etmemi sağladı . zaten nefret ediyrdm ama dahada katlandı ayrıca buraya bunları bir yerden açığımı yakalayın veya beni eleştirin diye yazmadım
sizlerden tavsiye istediğim için yazdım
sinek küçük olsa bile mide bulandırır
Başka kardeşin var mi onlar ne dusunuyor
Haklisin canim annenle destek olmaya bak ona onun yaninda olduğunu hissettir keşke bi meslek iş guvencen olsaydi ama yasin daha küçük daha iyi olucaktir insallajbir tane küçük erkek kardeşim var.
bizim ne düşündüğümüzü önemseyen kale alan birileri olsaydı eğer karşımızda bu olanlar zaten yaşanmazdı
Eleştiriye ve fikirlere açık olmazsan hayatınız böyle devam eder. Sen bence sadece yaz buradaki mesajları okuma. Tek amacın içini dökmekse eğer...
Haklisin canim annenle destek olmaya bak ona onun yaninda olduğunu hissettir keşke bi meslek iş guvencen olsaydi ama yasin daha küçük daha iyi olucaktir insallaj
ilk kez babam bana tokat attı . O kadar zoruma gitti ki
çok üzüldüm . kendimi atacak bir yer bulamıyorum . her şey üzerime üzerime geliyor .
ve en kötüsü de sırf dürüst olup , doğruları söylediğim için oldu bunlar.
bundan sonra babama nasıl davranacağım bilmiyorum .
iyi davranmazsam ya bu kez döverse korkusu , iyi davranırsam bu kez tam tepeme çıkarda döver korkusu , yani bildiğiniz sağım , solum , önüm , arkam sobeeeeeeee
ne yapmalıyım , nasıl davranmalıyım siz söyleyin ?
OLAYDA BU
annemi dövüyordu , yeter burada yapma bari dedim . o da bana tokat attı
sırf ben ona bağırıp onu suçlu bulduğum için bana tokat atmış
ne yani kavga anında ağzıma bir sakız alıp sakin sakin mi söyleseymişim Allahım ya
sanki annemi dövdüğü anda onu pohpohlayacağım yabunu mu bekliyor anlamıyorum ki
bak bizimde bi tanıdığımızın başına gelmiştine alaka???
burada ben eleştirilecek bir davranış sergilediğimi düşünmüyorum .
ayrıca eleştirilere açık olmasaydım zaten buraya konu açmazdım ama ben burada eleştirilecek bir konu göremiyorum
yrdm istenilen bir konu görüyrm
Ah be cnm... bazen insanların sınavı vardır de ki bu da benim sınavım de.. tekrarına izin verme alısır mesafe koy annene destek ol ve oku onuda kendinide kurtar..ilk kez babam bana tokat attı . O kadar zoruma gitti ki
çok üzüldüm . kendimi atacak bir yer bulamıyorum . her şey üzerime üzerime geliyor .
ve en kötüsü de sırf dürüst olup , doğruları söylediğim için oldu bunlar.
bundan sonra babama nasıl davranacağım bilmiyorum .
iyi davranmazsam ya bu kez döverse korkusu , iyi davranırsam bu kez tam tepeme çıkarda döver korkusu , yani bildiğiniz sağım , solum , önüm , arkam sobeeeeeeee
ne yapmalıyım , nasıl davranmalıyım siz söyleyin ?
OLAYDA BU
annemi dövüyordu , yeter burada yapma bari dedim . o da bana tokat attı
sırf ben ona bağırıp onu suçlu bulduğum için bana tokat atmış
ne yani kavga anında ağzıma bir sakız alıp sakin sakin mi söyleseymişim Allahım ya
sanki annemi dövdüğü anda onu pohpohlayacağım yabunu mu bekliyor anlamıyorum ki
şimdi adam karşınıza geçse sakin sakin şunu yaptı da ondan dövdüm karımı anlıyor musun dese;neden annenize zarar veriyor babanız
Bayanlar lütfen, ebeveynleri ve eşleri tarafından şiddet gören, bayanların ifade yanlışlarını yargılamayın.demek baban sana ilk kez tokat attı demek anneni döverken seni dövüyor gibi hissetmedin demek annenin yediği dayak yanında sana atılan bir dayak sana çok koydu.sana diyecek çok şey var aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?