baba bana tokat attı :(

Sen bir tane tokatla bile travma ysşadıysan annen kimbilir ne haldedir. Şu zamana kadar bosanıp kurtulmayı düşündü mü, denedi mi bilmiyorum. aynı evde yaşadığınız sürece bu son tokadı olmaz. zaten evde sürekli eşine şiddet uygulayam bir adamın çocuğuna uygulamamasına şaşardım. bence annenin bu kişiden ayrılıp kendi hayatını kurması kurtarır sizi ancak. yoksa şiddet gösteren bir adamla aynı evde yaşadığın sürece şiddet görürsün yani.

Cnm seni cok iyi anliyorum ben de ayni seyleri yasadim yazdiklarini okuyunca gecmisim gozumun onunden gecti giti sana tavsiyem oku oku oku sana inan masalarda sen kendine inan guzel bir meslegin olsun annecigini ve kardesini kurtarmanin yolu bu o adama muhtac olmamanin yolu akrabalardan size destek olsaydi butun bunlari zaten yasamazdiniz umarim baban okul masraflarini karsiliyordur polisi aramayada cekinme unutma baban bunu guclu oldugunu sandigi icin yapiyor bir iki kez karakolluk olsun duzelir insallah duzelmezsede zorla duzeltirler cnm ama senin birde kardesin var o da bu yasananlardan etkileniyor onunla cok iyi ilgilen konus degerli oldugunu hisettir ne diycem nasil yardim ederim bilmiyorum aynisini yasamama rahmmen bilmiyorummn Allah anneciginin yardimcisi olsun ve sizinde umarim en kisa zamanda kurtulursunuz bol bol dua edicem sizin icin...

Annenize dayak atmasi artik ne kadar normal geliyor.
Size attigi bi tokati takmissiniz.
Ayrıca burada bari dövme ne demek yaa.
İnşaallah fakesindir.anneye üzüldüm

Keske annen bosanip kedi ayaklari uzerinde dura bilse calisma durumu varmi?

Baban anneni dövüyordu arada sen de kaynadın. Anneni dövmesi olağan bişey demekki onların tarzı bu galiba bu durumu garipsemediğine göre... Garip olan seni tokatlaması, korkun da annene yaptığı gibi seni dövmeyide alışkanlık haline getirmesi sanırım. Ne diyim sana tavsiyem okuyorsan çok ders çalış bi meslek sahibi ol da kurtul o evden. Keza sorunlu ailelerin içinde yetişen kızlarda yanlış evlilik yapabiliyor. Allah yardımcın olsun.

bari burda yapma dedim ? ne deseydim o andaaa
ilk aklıma gelen şeyi söyledim
Allah kimseye o anı yaşatmasın
insan ne yapacağını bile bilemiyr korkudan
dogrudur allah sabir versin annenle sana. Bi an once okulunu bitirip anneni o adamdan kurtarmak olsun amacin. Derslerine yuklen.

Yorumları okumadım babadir sever de döver de yazan var ise görmemek için. .

Ben olsam annemle bir olur babamı şikayet ederdim.
Kusura bakma babandir ama bence gücü sadece kadınlara yeten korkagin teki.

şiddetin büyüğü küçüğü olmaz ama anneniz dövüyo bu adam dövüyor ! siz hala kendinizi mi düşünyorsunuz?

Sana değilde annene çok üzüldüm ne kadardır böyle bilemem tabi ama bu adamdan ayrilmayi yada şikayet edip onu evden defetmesi gerektigini anlat ona tatlım şiddete Hayır demezsen sonu gelmez

Yaşını görünce benim 17 yaşımda yaşadığım bi olay geldi aklıma, babamla annem sık kavga ederdi , o zamanki kavgada anneme vurdu benimde sinirlerim boşaldı. Annemi başka odaya çektim 1 hafta saf gibi dolandı. Sonra ÖSS sonucu açıklandı Üni.yi kazandım istanbula taşındık babam Bursa da kaldı sonra burnu sürtündü. Düzeldi barıştılar şimdi sorsan yine aynılar sürekli kavga, tayinimi istanbula hiç almamalıydım. Ikisininde aklı başında bi hali yok. Böyle çiftlerin derhal boşanması lazım çocuklarınında tüm hayatını etkiliyorlar. Onlar boşanmıyosa sen onlardan ayrı yaşıcaksın.

burda yapma bari nedir ya. kadini dovuyor burda yapma baska yerde yap demeye getiriyorsunuz ama size atilan tek tokat kaniniza mi dokunuyor yani. vay be

Ardaslar konu sahibinin annesi icinde ne kadar uzuldugunu burdan bilemeyiz sonucta zor gunler yasayan psikolojisi bozulmus bir arkadasimiz icini dokmus onun sinir aniyla belkide farkina bile varmadan yazdigi yanlis anlamlara gele bilecek bir cumle bile olsa bu kadar ustune gidilmesi bence cok ama cok yanlis bir sey lutfen biraz dusunun ayni sey gercekten sizin basiniza gelseydi inanin bana soyle boyle yapardim dediginiz hic birseyi zamaninda yapamazdiniz

Halıya işeyen yavru kedi mi bu kadın!!

demişsiniz ya bu yüzden diyorum üslubunuza dikat edin konuyu durduk yere saptırdınız benim babamda kumar oynar annem ona bagırır anneme şiddet uygulardı üstelik ben 5 yaşındaydım ve epilepsi hastasıydım bende yaşadıgım için sordum ben bir kadını sizin söylediğiniz gibi bir kefeye koyacak degilim çünkü bende bir kadınım

bir önceki kaba ve saygısız tavrınızın artık önemi yok. çünkü çözüm isteseydiniz. Polemik oluşmasını istemeseydiniz, mesaj atardınız, buradan laf sokmaya çalışmazdınız...
Son kez açıklıyorum sonra yatıyorum.
Bakın
Siz adamın nedenini sordunuz. Bense hiç bir nedenin mantıklı olamayacağını, neden belirtmenin okuyanların algısında, bir süre sonra, sebep sonuç ilişkisi yarattığını açıklamaya çalıştım.

Bunu da örnek içeren, soru cümlesi ile kısaca anlatmaya çalıştım. Soru cümlesine hayır dersiniz geçersiz. Ama yok üslup üslup diye saldırmayı seçtiniz.
Belli ki bu konuda bir öfkeniz var haklı olarak.Anlıyorum. Ve kabul ediyorum.

hiç bir kadın halıya işeyen kedi yavrusu değildir. Bunu sormak da aynı kefeye koymakla eş değerdir. Ben sizin gibi bir bayan olabilseydim aynı kefeye koyma terbiyesizliğini göstwrmezdim.

Kadınlarla sidikli yavru kedileri, aynı fikirde bulundurup, zikretmek yasaklansın.

Bende size zikretmişim, çok özür dilerim.

adamın nedeni ne ya nasıl anladınız Allah aşkına dediğimi? sanki iyi yapıyor dövsün dedim arkadaşın konusunu daha fazla kirletmek istemiyorum bir insanı anlamaya çalışırken yargılamayın anlamadıysanız anlamadıgınızı söyleyin kafanızda cümleyi evirip çevirip şekil vermeyin

neden annenize zarar veriyor babanız
Bu yazı size ait. Siz sordunuz nedenini!

Mune 1 cevap daha yazasım var, polemiğe girer mi? Hiç banlanasım yok biliyor musun?

Lütfen, şu sanki ben bunu dedim sanki ben şunu dedim gibi cümlelerle konuşmaktan, suçlamalardan ve ani çıkışlardan, vazgeçin. Sahiden sinir bozucu olmaya başladı...
Siz bunu demesini tabi ki...siz öyle dediniz. Aman ne fena demedim.
Bende şiddet mağduru bir gençlik yaşadım ve sahiden alınganlıklarınızı anlıyorum.

Yaptığınız kaba çıkış artık önemli değil.
herkes herkesle aynı düşüncede olmak zorunda da değil, diyelim. Konu kapansın.

zor durumlar. Karısını döven, kızınıda döver malesef burada şaşırılacak pek bir şey yok açıkçası. Bundan sonra nasıl davranırsın bilemiyorum ama şiddet barındıran bi ailede yetiştiğim için zor olduğunu biliyorum..

Baban zaten siddete meyili bir insanmis , Anneni herzaman dovuyir sanirim.
Bence zaten boyle bir babanin yüzüne bakilmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…