Baba evi

Bence de aynı kişi değiller. Özel sektörde denetmendi memur değildi, genelde koca evi bırakıp başka kadınlara gidiyordu. Sarımanolyanın aldatma hikayesi yok.
Evet evet aynen. Zaten yazı stilleri benzemiyor, o kadından en azından cevap alabiliyorduk.
Ben genelde sarımanolyamı yazı tipinden ve her konunun içerisine serpiştirdiği "paracık"larından tanıyorum. :KK70:

Okyanusla bu aynı kişi değil ya. Onun birden fazla çocuğu vardı, çocuklar daha büyüktü, denetmendi, maaşı iyiydi falan.
Hayır canım aynı.
Baya olmuştu üyeliğini alalı.
ilk o üyelikle başlamıştı.
Eşi hamile bırakmıştı diger aldattıgı kadını hatta onunla evlenmişti de.
Ben artık kendisinin dogru dedigine bile inanmıyorum çoğu şeyi.
Şu okyanusu merak ettim ben nasıl görmedim ya bulursan nickini yazar mısın:)
Bulamadıııığm!!!

Lyanna Mormont Lyanna Mormont üstün stalk yeteneklerinİ konuşturup bulsana bize okyanusu.
Okyanusla sari manolya, ilkbaharı bekliyorum, aci kahveli bir nicki vardi o, ayni kisi değil.

Kocalarini birakip birakip donmeleri, kocam da kocam huylari benziyor ve devamli farkli nickler aliyorlar ama hikayeleri farkli. Okyanusun karamelek888 ve mutluluk1982 nickleri de var.

Hayır canım aynı.

Okyanus ile aynı kişi değiller. O 3 defa boşanıp evlenmişti. Boşanabiliyordu yani en azından.
Beyazlale ilkini bile kabullenemedi henüz. Hala "boşanmamız kesin değil" modunda adama "eşim" demeye devam ediyor. Adam çık gel dese "kiracılık çok zor, koca evi bir başka" deyip koşa koşa gider.

Hayır canım aynı.

geçen konuda inanmadın bana :))
değil aynı kişi.
okyanusun 3 kızı var.
hala başka nickle burada zaten.

Okyanusla sari manolya, ilkbaharı bekliyorum, aci kahveli bir nicki vardi o, ayni kisi değil.

Kocalarini birakip birakip donmeleri, kocam da kocam huylari benziyor ve devamli farkli nickler aliyorlar ama hikayeleri farkli. Okyanusun karamelek888 ve mutluluk1982 nickleri de var.

Sabır taşı vardı bir de sanırım.
Sarı manolyanın nicklerini hafızadan atabilsek bir sürü yer açılacak.

bir insanın nasıl başına her 2 günde bir farklı olaylar gelebilir yahu
2 günde ev bulup 3. gün bakıcı bulmak 4. günü bakıcının vazgeçmesi 5. günü kreş 6. günü kreşte skandal
7. gün anne babanın evi satışa çıkarması 8. gün evin satılması 9.gün ev satlırken dolandırılmak -bu daha olmadı yarının konusu bu olur-

Okyanus ile aynı kişi değiller. O 3 defa boşanıp evlenmişti. Boşanabiliyordu yani en azından.
Beyazlale ilkini bile kabullenemedi henüz. Hala "boşanmamız kesin değil" modunda adama "eşim" demeye devam ediyor. Adam çık gel dese "kiracılık çok zor, koca evi bir başka" deyip koşa koşa gider.
Bir boşanma konusu da vardı yanlış hatırlamıyorsam. Anlaşmalı boşandık ama yine evleniriz belki gibi bir konuydu. Şimdi de boşanmadığını mı söylüyor?

Bir boşanma konusu da vardı yanlış hatırlamıyorsam. Anlaşmalı boşandık ama yine evleniriz belki gibi bir konuydu. Şimdi de boşanmadığını mı söylüyor?
Evet aynen öyle.
"boşanma davan kesinleşmesi" konusunun altında "yakında kocama dönebilirim, dönersem şaşırmayın." yatıyor. Yavaş yavaş bizi kocasına döneceğine hazırlıyor. :D

Aynen şimdi gördüm, "boşanmam kesinleşmedi" diye yeni konu açmış. Daha önce de "kesinleşmedi o yüzden eşim demeye devam ediyorum" demişti. Dayanamayıp yeni konuyla taçlandırmış bu meseleyi de.

Bu arsda sevgili sarımanolyam, sen kocamla kavga ettiğinin haftası "kocamla kavga ediyoruz ama 2. Çocuğu düşünüyorum. Doğacağı hastaneyi bile kafamda planladım." diyen bir kadınsın. Senin boşanman bile büyük bir mucize.

Bu arsda sevgili sarımanolyam, sen kocamla kavga ettiğinin haftası "kocamla kavga ediyoruz ama 2. Çocuğu düşünüyorum. Doğacağı hastaneyi bile kafamda planladım." diyen bir kadınsın. Senin boşanman bile büyük bir mucize.
Bu mu boşandı sanki😛 adam para zoruyla kurtuldu bundan. Bastırdı parayı kurtuldu adam 😁

Bu mu boşandı sanki😛 adam para zoruyla kurtuldu bundan. Bastırdı parayı kurtuldu adam 😁
Vallahi bu hanımın iş arkadaşı bile "kocan seninle nasıl evlendi?" diye sormuştu kendisine. Düşün artık, onlar bile anlamış.
Adama da suç bulamıyorum kim bilir adama ne yaptı :D

Back
X