Baba evi

yaa ben bulamıyorum bu arkadaşın eski konularını ve nicklerini??
bulsak da macera kitabi tarzında okusak çok merak ettim.
Ayrıkcım burada hesaplar pasif edildiğinde ya da dondurulduğunda konu sahibinin eski konularını göremiyorsun. Önceden görebiliyordun ama güncellemeyle değişti.
S Sabir_tasi I ilkbahari_bekliyorum @acikahve_aliyim ve B Beyazlale144 aynı kişiler. Birkaç konusu var ben sana özelden atarım şimdi.

Evet aynen öyle.
"boşanma davan kesinleşmesi" konusunun altında "yakında kocama dönebilirim, dönersem şaşırmayın." yatıyor. Yavaş yavaş bizi kocasına döneceğine hazırlıyor. :KK70:
Uff cunku kocasiz hayat cok zor anlayamazsiniz. Basinda kocasi olsa bunlar olmazdı anlamazsiniz. Evli olsaydi o donlar makinasinda yıkanmazdi ama siz anlamazsınız. Bunların hepsi kocasi olmadigi icin. Bosandigi icin. Boşanmış kadinlik cok zor. Anlar misiniz? Anlayamazsiniz. Kocam da kocam, kocam diyor çünkü resmen bosanmadi. Anlayamazsiniz.

Yalnız parayı bir yere sokusturamadim o eksik kaldi, o yuzden bodoslama yazacağım.

2.000 tl!!!!

Uff cunku kocasiz hayat cok zor anlayamazsiniz. Basinda kocasi olsa bunlar olmazdı anlamazsiniz. Evli olsaydi o donlar makinasinda yıkanmazdi ama siz anlamazsınız. Bunların hepsi kocasi olmadigi icin. Bosandigi icin. Boşanmış kadinlik cok zor. Anlar misiniz? Anlayamazsiniz. Kocam da kocam, kocam diyor çünkü resmen bosanmadi. Anlayamazsiniz.

Yalnız parayı bir yere sokusturamadim o eksik kaldi, o yuzden bodoslama yazacağım.

2.000 tl!!!!
Ahahahhaa kahkaha attım :D
Para önemli ayol, hiç yakıştıramadım sana. Para için en az 2 paragraf daha yazman lazım, cıkss olmadı böyle :D

2.000 tl!!!!

Para kısmı az geldi düzeltiyorum izninle.

Uff cunku kocasiz hayat cok zor anlayamazsiniz. (Kocasızken hep kendi paramı harcıyorum) Basinda kocasi olsa bunlar olmazdı anlamazsiniz. (Çocuk da benim başıma kaldı, babası masraflarını karşılasa da para gidiyor) Evli olsaydi o donlar makinasinda yıkanmazdi ama siz anlamazsınız. (Bi çamaşır makinası kaç para haberiniz var mı?) Bunların hepsi kocasi olmadigi icin. (Kaporam gitti) Bosandigi icin. (Avukata beş bin verdim) Boşanmış kadinlik cok zor. (Ev sahibi 2000 liramı iç etti) Anlar misiniz? (700 lira kira çok pahalı) Anlayamazsiniz.(eşyaya verecek param yok fakirim ben) Kocam da kocam, kocam diyor çünkü resmen bosanmadi. Anlayamazsiniz. (Öğle yemeğini evde yersem para harcamam)

Para kısmı az geldi düzeltiyorum izninle.

Uff cunku kocasiz hayat cok zor anlayamazsiniz. (Kocasızken hep kendi paramı harcıyorum) Basinda kocasi olsa bunlar olmazdı anlamazsiniz. (Çocuk da benim başıma kaldı, babası masraflarını karşılasa da para gidiyor) Evli olsaydi o donlar makinasinda yıkanmazdi ama siz anlamazsınız. (Bi çamaşır makinası kaç para haberiniz var mı?) Bunların hepsi kocasi olmadigi icin. (Kaporam gitti) Bosandigi icin. (Avukata beş bin verdim) Boşanmış kadinlik cok zor. (Ev sahibi 2000 liramı iç etti) Anlar misiniz? (700 lira kira çok pahalı) Anlayamazsiniz.(eşyaya verecek param yok fakirim ben) Kocam da kocam, kocam diyor çünkü resmen bosanmadi. Anlayamazsiniz. (Öğle yemeğini evde yersem para harcamam)
Elestirilerinde haklılık payı var.tesekkur ederim

Okyanus ile aynı kişi değiller. O 3 defa boşanıp evlenmişti. Boşanabiliyordu yani en azından.
Beyazlale ilkini bile kabullenemedi henüz. Hala "boşanmamız kesin değil" modunda adama "eşim" demeye devam ediyor. Adam çık gel dese "kiracılık çok zor, koca evi bir başka" deyip koşa koşa gider.
kira günleri tansiyonu inip inip çıkıyodur ama koca evinde öyle mi.bankadaki 40 binini katlar 1 senede kocişiyle yaşasa :halay:

Bu kadının anlattıkları ile ailesi hakkında yorum yapmayın. Inanın o insanların hakkında yazılan olumsuz cümleler beni yaralıyor. Sarimanolya bu üye ve daha pek çok üyeliği var. O insanların çekmediği kalmadı konu sahibi yüzünden. Bu kadının babası dayak yedi sokak ortasında bu insan yüzünden.
Nasıl ya nasıl dayak yedi babası

Back
X