Baba evimi özlüyorum

Ben evlenirken hiç üzülmedim evimden ayrılacm diye,kapıdan çıkana kadar da söyledim burası benim evim hepte evim olarak kalacak siz de ağlamayın dedim ( tabi evden çıkınca çocuklar gibi ağladım arabada ama :27: ) benim evim bura dedim.Öyle de yaptım 2 yıldır maşallah yokluğumu hiç aratmıyorum :1:,evim uzakta ama sık sık gidiyoruz kalıyoruz eşimle beraber :66:

Özleyemiyom yani :27:
canım o gördüklerin ifadelerin adı,ifade yerine neden yazıları görünüyor bazen bende bilmiyorum

Kesinlikle bende özlerdim ama istedigim zaman kalırdım baska bir sehire zaten bu yüzden gidemezdim ailem' den uzakta düsünemiyorum kendimi.

Son düzenleme:
Allah'a şükürler olsun, mutlu bir evliliğim, huzurlu bir hayatım var ama bende baba evimi çoook özlüyorum:5:
haftada en az bir kez gitmeme rağmen, günde annemi ve kardeşlerimi en az 2 kez aramama rağmen yine de çok özlüyorum ...

ben ailemi onları özleyemeyecek kadar cok goruyorum
zaten ailemin önemli bir kısmı ile aynı sirkette calıstıgımdan onları her gun goruyorum..
ama bekar hayatımı feci özlüyorum
isten eve hazır yemege, ütülü yıkanmıs temiz kıyafetlere kondugum hayatım iştee onu cok özlüyorummm :) ana gibi yar olmazzz..

ben hiçte özlemiyorum çünkü babam yerli yersiz çok konuşur can sıkar hala gidince bile öyle huylu huyundan vazgeçmiyor işte....zaten her istediğimde ordayım aramız 15 bile değil......:52::52::52::52:

Bende uzak şehre gelin gideceğim, böyle şeyler söylemeyin, şimdiden gözüm doluyor:14:

özlenmez mi bea:9::9::9: ne kadar mutlu huzurlu bir yuvan olsada insanın evi ailesi gibi var mı .onların yeri ayrıdır .hele benim gibi gurbette olanlar için .3 4 ay da bir gidiyoruz 1 haftalıgına falan bir kaç gün kalıyorum ama hemen geçiyo hiç birşey anlamıyorum:43::43::43:

aynı şehirde yaşıyoruz ama istanbul şartları işte zor oluyo ama ben öyle seviyorum ki evimi odamı ailemi mümkün olsada çocuklarımla birlikte evimde yaşasam ama annem 15 günde bir tatile gitse 1 2 gün

Eşimi evimi çok seviyorum ama bende çok özlüyorum.:43:
Annemin göğsüne yatmak anne kokusunda huzur bulmak istiyorum :5: ...

Back
X