- Konu Sahibi Antepligelin
-
Kuaföre kızkardeşimle beraber gittik..Çok çok eğlenceliydi. Sonra eve beraber döndük. Babacığım yaklaşık 1 aydır küstü bana evlilik tarihi belli olduğundan beri. Annemle,kardeşimle geyik yapmaya devam ettim bol bol. Gelinliğimi giydirdiler..:dance:
Düğün salonuna gitmek için kocam ve 2 kuzeni geldi. Annemler önden gittiler biz arabada bir tur atıp öyle gittik. Yol boyunca aman ne kahkahalar susmadık hiç..
Düğün salonuna girdiğim anda;
işte o anda önce anamı babamı gördüm. Sonra kardeşimi ve ablamı ve onların eşleri!!! İşte o an pişman olduğum andır. Evlilik kararım hataydı! Ailemdeki herkes yumruk olmuş gözlerle gitme der gibi bakıyordu.:çok üzgünüm:
Hemen nikah kıyıldı kocam hala der ağlaya ağlaya evet dedin der. Nikah memuru,nikah şahidim(kan kardeşim) bile beni zor sakinleştirdi.:bbo:
Düğün sırasında arada neşelensem de bir anda gözyaşlarına boğuluyordum.
Babam zaten hiç yüzme bakmadı. Kuşağı bağlarken de takısını takarken de hiç gözgöze gelemedik. Bu duygusal durum düğünden sonra belki 2,3 ay daha sürdü.benneyaptımki
Ben hata yaptım kızlar! Evlenmem çok büyük bir hataydı,şu ada bile gözyaşlarımı tutamıyorum. Anamın babamın gözbebeğiyken ellerin oyuncağı oldum..senağlamasenağlama
Kuaföre kızkardeşimle beraber gittik..Çok çok eğlenceliydi. Sonra eve beraber döndük. Babacığım yaklaşık 1 aydır küstü bana evlilik tarihi belli olduğundan beri. Annemle,kardeşimle geyik yapmaya devam ettim bol bol. Gelinliğimi giydirdiler..:dance:
Düğün salonuna gitmek için kocam ve 2 kuzeni geldi. Annemler önden gittiler biz arabada bir tur atıp öyle gittik. Yol boyunca aman ne kahkahalar susmadık hiç..
işte o anda önce anamı babamı gördüm. Sonra kardeşimi ve ablamı ve onların eşleri!!! İşte o an pişman olduğum andır. Evlilik kararım hataydı! Ailemdeki herkes yumruk olmuş gözlerle gitme der gibi bakıyordu.:çok üzgünüm:
Hemen nikah kıyıldı kocam hala der ağlaya ağlaya evet dedin der. Nikah memuru,nikah şahidim(kan kardeşim) bile beni zor sakinleştirdi.:bbo:
Babam zaten hiç yüzme bakmadı. Kuşağı bağlarken de takısını takarken de hiç gözgöze gelemedik. Bu duygusal durum düğünden sonra belki 2,3 ay daha sürdü.benneyaptımki
Ben hata yaptım kızlar! Evlenmem çok büyük bir hataydı,şu ada bile gözyaşlarımı tutamıyorum. Anamın babamın gözbebeğiyken ellerin oyuncağı oldum..senağlamasenağlama
Babanin gönlü razi olmamisti evlenmeme sebeb..
( yemek yapaman, temizlik yapmayan ev islerinden anlamayan, halla yemegini annesinin önüne getirdigi bir kiz olarak ) hakliydi tabi ki de. :)
istemeye geldikelrindede esimin ailesine soyledi :)bu kiz birsey bilmez edemez giblerinden :) neyse..
Dügün tarihinde kayinpeder bana dedi ki salonu falan siz ayarlayin tarihde su zmanlarda
olsun dedi ben babanla gelip konusurum..
dugunle iligli tek ben ilgileniyorum davetiyeler vs gibi hepsini kendim hazirladim..
sonra ben tarihi ayarladim kayipedere soyledik iki hafta sonra bize geldi..
babam birde sozden 2.5 ay sonra dugun yapilmasina bozuldu..
birde kaiynpeder babamin yaninda dugun tarihi ayin kacindaydi demezmi
benim kulaklardan burundan duman tuttu..
tabi babam benimle konusmadi..
son 2 ay kus kaldik..
dugun gunu ise ablamla kuafore gittik..
ordan iki uc araba arka arkaya dizilip salona gittik..
evden cikma falan olmadi zaten gunduz olmustu dugun..
dugunden sonra eve geldik 45 dk agladim ben eve gidicem diye..
cunku salonda herkezle ayrildik..ben cok yorgundum yemek yemege bile gitmedim
sadiclarimla..
esimin ailesi kapinin onunde toplanmislar bizi bekliyorlar..
amcalari amcalarinin karilari cocuklar abisi yengesi kardesleri
ben odadan cikmadim oturma odasinda oturdular
gorumceme dedim ya b ne rezillik sunlari soyle cikar gitsinler dedim.
gorumcem cikardihepsini evden tabi ben eve gidicem diye agladim..
buna kizilirmi demeyin
hic birseyi gelenek ve goreneklerine gore yap madilar..
dugun bittikten sonra onlarin geleneklerinide ben surdururemem kusurabakmasinlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?