Baba evinden son ktnz gn....

tüm gün herşey çok güzeldi de, düğün bitip salondan çıkarken babamla sarılıp öyle bi ağlaşmıştık ki, ben de o anı unutamıyorum hiç:a015::a015::a015:

saatlerce agladıgımı bilirim evlenmeden önceki hafta ve sonraki birkaç gün senağlama babaevinden ayrlmak çok zor oluyor çok :bbo:

ne güzel tasvir etmişsin. ben de nişanlıyım ve o günü gözümün önünde canlandırıp hüzünlendim.ama bir yandan da ona kavuşmayı bekliyorum ben de.hem ağlarım hem giderim misali.

ben baba evınden cıkamadım maalesef( dugun gunu kuafor de ısımız uzun surdu (sacımı da hıc begenmemıstım) fotograf cektırmeye gıttık (sonradan fotografları aldıgımızda onları da hıc begenmedım adamlar topu topu 6 poz cektıler 12 tane resmı hepsıne kullanmıslar) eve geldıgımızde saat gec olmustu ben de bır baktım herkes arabalarda beklıyor annem yanıma gelıp hadı salona gıdıyoruz dırek dedı nıye ben evden cıkacagım dıye dırettım ama olmadı.. salona gıdene kadar agladım evden cıkamadım dıye gozlerımın etrafı agladıgımdan makyaj dagılmıs sımsıyah olmustu kusagımı da abım, erkek kardesım olmadıgı ıcın dayım gelın odasında baglamıstı... sonradan ogrendım kı annem uzulmesın dıye soylememıs erkek evı kız evıne hıc gelmemıs bıle( ama bır oynadım bır oynadım nıspet olsun dıye heralde onlara da hıc yuz vermemıstım dugun bıttıkten sonra erkek tarafından kımseyı goremedım hemen gıtmısler neysekı polısevınde olmustu dugunumuz babam guzel bır suıt oda ayarlamıstı bızımkıler odaya cıkarttılar benı, babamla orda kısa surelı vedalastık,aglıyordu babam canım babam hakkını odeyemem, annemle de vedalastık ama aglamadım cunkı evlenmıs gıbı hıssetmıyordum kendımı yanımdalardı cunkı:) ertesı gun de telefon edıp geldıler bızı gara goturduler ne kadar ınce dusunurler erkek tarafıysa ne yaptınız, ne yapacaksınız dıye hıc sormadılar bıle... babam bıletlerımızı alırken bıle yardımcı oldu, gerdege bızımkıler soktu bızı cok garıp geldı esıme acıdım yanında bır soranı bıle yoktu... Aılem onun aılesının eksıklerını hıc hıssettırmedı ama dugunumu hıc hatırlamak ıstemıyorum maalesef bu yuzden dugun gormek bıle ıstemıyorum hele evden gelın cıkarma adetını gormeye hıc tamammul edemem, dayanamammsenağlamasenağlama...

Son ana kadar direncimi korumustum ama sira babamla sarilip vedalasmaya gelince iste o zaman tum ipler koptu ve artik tutamadim gozyaslarimi.Cunku 50 yasina kadar agladigi bir kere bile gormedigim babam cocuklar gibi hickira hickira agliyordu.Onu oyle gordukten sonra artik nasil dayanabilirdimki (

Ben birde dugunden 1 hafta sonra babamlari Turkiyeye yolcu ettim.Yani iki kez yikim oldu benim icin.Suan bile sasiyorum kendime nasil dayanabiliyorum hasretlerine diye.Sanirim bu kaderi yazan Rabbim dayanabilmem icin sabrinida verdi.Yoksa cok yalnizim bu gurbet ellerde cokk senağlama

Offf ya okurken icim bi tuhaf oldu (
Benimkide buyuk bi husrandi erkek tarafi sorun ustune sorun cikardi,
simdi anlatmaya kalksam hem uzulucem hemde yazdikca yazicam, iyisi mi susuyum...
Bizim taraftan kuafore yanimda sadece iki kisi gitti o bile sorun oldu varin gerisini siz dusunun...

Biz varız ya canım yalnız değilsin:)) a.s.

Kiz suusss aglatcan simdi beni, gozlerim doldu bile:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ne muylu ki size baba evinden çıkmışsınız benim babam sizlere ömür 20 seneoldu rahmetli oldu.annem eşimi istemedi ablamın evinden çıktım.sizler şanslısınız.ben iki duyguyu bir arada yaşadım.bir yanda sevinç diğer yanda hüzün .ne yapalım kısmetmiş..

Biz varız ya canım yalnız değilsin:)) a.s.

Sagol ablam zaten bir bilseler bu bicare 24 saat niye geziniyo bu sitede niye hep online.

Cok zor ablam ceken bilir.Evliligimemi alismak bir yandan cevreyi kabullenmek derdi bir yandan,ailemin hasretiyle yanip kavrulmam diger yandan ve en acisi dil bilmedigim icin hep baskalarina muhtac oldugum icin kendime hep acirim bu dert bir yandan.Yok yok en iyisi ben susayim ablam senağlamasenağlamasenağlama.

E hadi karşılıklı ağlayalım o zaman :çok üzgünüm: .Sabret canım ,güzel şeyler düşün.Dil kursuna git hemen.Hem oyalanmış olursun hem başkalarına muhtac olmamış olursun canım yerimseniben

Sabrediyorum zaten elimdende baska birsey gelmiyoki ablam.Bunada sukur ama Allahtan esim cok anlayisli senede 2 kere gonderiyo ailemin yanina ben istesem 3 te gondericek yani.Karisanim yok derdim yok ama yinede zormus gurbetlik.Dil kursuna 6 ay kadar gittim sonra yarida biraktim bebisten dolayi.Ama dogunca kararliyim soyle ele avuca geldimi kaynana birakip kursa gidicem.Guclu olmam lazim bana muhtac bir can geliyo cunku.Cok sagol ablam yaa a.s.

canim benim kendini fazla uzme bebek var aglama bak bende aglarim zaten kotuyum ha

Zaten neye katlaniyor ve sabrediyorsam yavrum icin.Sende hamissin hemde annesin sende benim gibisin biliyorum sende guclusun.Aman diyim bir aglamaya baslarsak sular seller goturur siteyi.Bebislerimiz icin hersey degilmi corumlum..

Zaten neye katlaniyor ve sabrediyorsam yavrum icin.Sende hamissin hemde annesin sende benim gibisin biliyorum sende guclusun.Aman diyim bir aglamaya baslarsak sular seller goturur siteyi.Bebislerimiz icin hersey degilmi corumlum..

sabrin selamettir canim bebeklerimiz olmazsa bu kadar sabredemeyiz sanirim allahim hepimizin yuvasinda saglik sihat mutlukuk versin insallah a.s.

Canim yaaa sen ne diyorsun, yaninda iki kisi varmis hic degilse. benim yanimda Bacim bile gelemedi. Tekbasima gittim kuaföre pintilikleri yüzünden.....

Bende anlatmim hatirlamim diyorum ama dayanamiyorummmmmmmmmm

ben evimden daha 17 yasımda üniversite için ayrılmıstım arkadaslarım.. izmirden kalk ankaraya git.. ankara bana o kadar yabancı, koyu, soguk gelmiştiki anlatamam. izmirde evimizden deniz gözüküyor. süper bir manzarası vardır.ben ankaraya gittigimde aksamların o gün batımı karanlıgında baktığım bircok yeri deniz gibi görüp cook aglamısımdır..tatillerde izmire girerken o körfezin pis kokusu bana mis gibi gelmiştir hep.. hiç unutmuyorum okula başladıktan 3 gün sonra hava değişiminden olsa gerek cok hastalanmıstım ve atesler içinde yanıyordum. basımda arkadasım sabaha kadar beklemişti. ve ben her gözümü açtıgımda annemi görüyordum. basımdaki arkadasımı annem zannediyordum.. ..
yani evlenirken evden cıkmak bana hiç dokunmadı zaten ailemden uzaktaydım..iki düğünüm oldu bir izmirde birde ankarada..allah hepimizin mutlulugunu daim etsin...

niye öle diyon tatlım... bak zaten çok hassaım ağlıyıvercem şimdi....

ne mutlu sana.. rabbim mutluluğunu daim etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…