- Konu Sahibi Antepligelin
-
15 20 kişilik bir kuaför macerasının arkasından fotoğrafcıya gittik.ben acele ediyordum eşim olabildiğince rahattı.gec kalmayız diyordu.sonra ordan arabalarla gezildi tabiki.veeeeeeeeeee salona girilen an.o ana kadar evlenenin baska birisi oldugunu sanıyordum.ancak içeri girip üzerimize paralar confektler atılıp volkanların arasında kendimi bulunca aaaaaa evet galiba evleniyorum dedim.suratım 5 karıstı ve kendime engel olamıyordum .esim gülmem konusunda beni uyarıyordu ama nafile.takı törenine kadar hep suratsızdım.takılar iyi geldi galibaki olan oldu artık dedim ve deli gibi oynamaya basladım.00.30 da düğün bitti ve veda anı....ablamın ve babamın aglamasıyla herkes devam etti tabi bende.arabaya bindim.eşimin omuzuna yattım ve aglamaya devam ederken elimi tuttu ağlama canım dedi.kendimi ona emanet hisstm ve sustum aglamıyordum artık.asık oldugum adama kavusmustum çünkü.ama zavallı ailem sabaha kadar aglıyordu oysa.
Son ana kadar direncimi korumustum ama sira babamla sarilip vedalasmaya gelince iste o zaman tum ipler koptu ve artik tutamadim gozyaslarimi.Cunku 50 yasina kadar agladigi bir kere bile gormedigim babam cocuklar gibi hickira hickira agliyordu.Onu oyle gordukten sonra artik nasil dayanabilirdimki(
Ben birde dugunden 1 hafta sonra babamlari Turkiyeye yolcu ettim.Yani iki kez yikim oldu benim icin.Suan bile sasiyorum kendime nasil dayanabiliyorum hasretlerine diye.Sanirim bu kaderi yazan Rabbim dayanabilmem icin sabrinida verdi.Yoksa cok yalnizim bu gurbet ellerde cokk senağlama
Son ana kadar direncimi korumustum ama sira babamla sarilip vedalasmaya gelince iste o zaman tum ipler koptu ve artik tutamadim gozyaslarimi.Cunku 50 yasina kadar agladigi bir kere bile gormedigim babam cocuklar gibi hickira hickira agliyordu.Onu oyle gordukten sonra artik nasil dayanabilirdimki(
Ben birde dugunden 1 hafta sonra babamlari Turkiyeye yolcu ettim.Yani iki kez yikim oldu benim icin.Suan bile sasiyorum kendime nasil dayanabiliyorum hasretlerine diye.Sanirim bu kaderi yazan Rabbim dayanabilmem icin sabrinida verdi.Yoksa cok yalnizim bu gurbet ellerde cokk senağlama
Biz varız ya canım yalnız değilsin:)) a.s.
Sagol ablam zaten bir bilseler bu bicare 24 saat niye geziniyo bu sitede niye hep online.
Cok zor ablam ceken bilir.Evliligimemi alismak bir yandan cevreyi kabullenmek derdi bir yandan,ailemin hasretiyle yanip kavrulmam diger yandan ve en acisi dil bilmedigim icin hep baskalarina muhtac oldugum icin kendime hep acirim bu dert bir yandan.Yok yok en iyisi ben susayim ablam senağlamasenağlamasenağlama.
E hadi karşılıklı ağlayalım o zaman :çok üzgünüm: .Sabret canım ,güzel şeyler düşün.Dil kursuna git hemen.Hem oyalanmış olursun hem başkalarına muhtac olmamış olursun canım yerimseniben
canim benim kendini fazla uzme bebek var aglama bak bende aglarim zaten kotuyum ha
Zaten neye katlaniyor ve sabrediyorsam yavrum icin.Sende hamissin hemde annesin sende benim gibisin biliyorum sende guclusun.Aman diyim bir aglamaya baslarsak sular seller goturur siteyi.Bebislerimiz icin hersey degilmi corumlum..
Offf ya okurken icim bi tuhaf oldu(
Benimkide buyuk bi husrandi erkek tarafi sorun ustune sorun cikardi,
simdi anlatmaya kalksam hem uzulucem hemde yazdikca yazicam, iyisi mi susuyum...
Bizim taraftan kuafore yanimda sadece iki kisi gitti o bile sorun oldu varin gerisini siz dusunun...
Kuaföre kızkardeşimle beraber gittik..Çok çok eğlenceliydi. Sonra eve beraber döndük. Babacığım yaklaşık 1 aydır küstü bana evlilik tarihi belli olduğundan beri. Annemle,kardeşimle geyik yapmaya devam ettim bol bol. Gelinliğimi giydirdiler..:dance:
Düğün salonuna gitmek için kocam ve 2 kuzeni geldi. Annemler önden gittiler biz arabada bir tur atıp öyle gittik. Yol boyunca aman ne kahkahalar susmadık hiç..
Düğün salonuna girdiğim anda;
işte o anda önce anamı babamı gördüm. Sonra kardeşimi ve ablamı ve onların eşleri!!! İşte o an pişman olduğum andır. Evlilik kararım hataydı! Ailemdeki herkes yumruk olmuş gözlerle gitme der gibi bakıyordu.:çok üzgünüm:
Hemen nikah kıyıldı kocam hala der ağlaya ağlaya evet dedin der. Nikah memuru,nikah şahidim(kan kardeşim) bile beni zor sakinleştirdi.:bbo:
Düğün sırasında arada neşelensem de bir anda gözyaşlarına boğuluyordum.
Babam zaten hiç yüzme bakmadı. Kuşağı bağlarken de takısını takarken de hiç gözgöze gelemedik. Bu duygusal durum düğünden sonra belki 2,3 ay daha sürdü.benneyaptımki
Ben hata yaptım kızlar! Evlenmem çok büyük bir hataydı,şu ada bile gözyaşlarımı tutamıyorum. Anamın babamın gözbebeğiyken ellerin oyuncağı oldum..senağlamasenağlama
bunu okuduktan sorna evlenmekten varzgeçtim ya ben naısl bırakim annemle-babamı tek çocukken bide olmaz olmaz senağlamasenağlamasenağlama
16yasinda evlendim hemde yurtdisina gelin gidecektim esimi cooook seviyordum(halada oyle) gelinligimi onlar gelmeden iki saat once giydim sanki hic gitmeyecekmisim gibi ama sacim duvagim herseyim hazirdi
neyse giyindim oturdum bi koseye herkes basladi hungur hungur aglamaya ben ne yalan soyliyim
icimden hic aglamak gelmedi biliyorum ki sevdigim insana kavusmama cook az kaldi hehehehehe
bi heyecan buruk bi sevinc tikandim kaldim
napiyim zorla aglayamam yaa
ama son anda babam duvagin uzerine alimi orterken benim cesmeler bloke oldu duramadi
ahhh ahhhh ne gunlerdi ama
baba evinden aliyla duvagiyla cikmak coook gurur verici bisey yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?