Baba evinden son ktnz gn....

Benim aglamaklarim taa ceyizim giderken baslamisti. Okadar gücüme gittiki, annem yillarca biriktirmis etmis gelmisler alip hepsini götürüyorlar

Allah yuvanizda dahada mutlu etsin senide diger degerli arkadaslarimizida.

:a015:valla bende fazla ağlamayanlardanım,bir an önce eşimin yanında olmak istiyordum ,ondan herhalde,birde gelin dediğin güzel olur ne o öyle ağlamağla çirkinleş.ağlayanlara saygım sonsuz canııııım

ay kizlarr hem okudum hem agladim yaa senağlama bende kina gecemde bile aglamzken annem bayilmis benim haberim yok belki diyeceksiniz severek evlendi hayyir o da degil ama aglamam pek neyse küaförden geldik oturdum ev kalabalik beklemekteyim kardesim kurdalemi baglarken ben baglama seklini begenmeyip onu düzeltme calismaktayim:roflol: annem yine kendini yirtiyor ben gidecem diye can atiyorum dügün salonuna geldik orda basladi yaslar tabii akmaya ayrilk vakti geldi ben kardeslere sarilirken artik arda koptum agla agla susmak bilmedim hala agliyorum 13 sene oldu senağlamasenağlama
:

Benim annem ve abim dügünün sonuna dogru oglan evinin densizliginden küsüp gitmislerdi.. Oda icimde bir uktedir ailemden hickimse ile vedalasamadim annemin babamin elini son kez öpemedim. Benim yerime esim annesine sarilip agladi bende öyle bakakaldim.

Simdi allaha dua ediyorum annem o günleri unutsun, hatirlayipda üzülmesin diye. Annemin babamin degerini evlendikden sonra anladim maalesef.

Son düzenleme:
ya nasıl bir duygudur bilemiycem ama ben nişanlıyım ve bende nişanlım için ailemle kötü oldum babam annem konuşmuyodu abimde dahil beni dışlamışlardı nişanlımı tutuğum için ya o kadar kötü bir durumki, insan iki arada derede kalıyo ben ailemi tutsam nişanlımı bırakmam lazım kesin ayrılırım zaten nişanlımı tutsam ailem bir tarafta benim gibi durumda olanlar bana ayrdımcı olabilirmi evlenmedim ama benimde başımdan öle bieşy geçecek sanırım dengeyi nasıl kurcam??

Babamın kolunda düğün arabasına doğru dualarla yürüyüşüm.
O koca adamın , ağlarken birkez dahi görmediğim o adamın hıçkırıkları , koluma düşen gözyaşları..
Şaşkınlıktan , yüzümde mimik diye birşey kalmaması , uzaktan kendi halime bakan bir yabancıymışım gibi hissetmem.
Yüzüme örtülmüş kırmızı ötrüyü kaldırıp fırlatıp ''Bırakın beni vazgeçtim! Gidemem burası benim evim! Babamı üzemem bu kadar! diye bağırmak istemem , uyuşmuş bedenimde ruhumda kopan fırtınalardan bihaber orada kalakalmam.
Kulaklarımda sonsuz bir uğultu , şaşkın bakışlarım , ağzımı açamayışım , arabaya binişim , yanıma oturan o çok sevdiğim adama beni ailemden ayırdı diye kızışım.O halimi gören eşimin elimi sıkıca tutarak ''Korkma ben yanındayım'' sözü.
Üzüntü - mutluluk - şaşkınlık - özlem - kızgınlık - kararsızlık - korku KARMAKARIŞIK.
Okadar karışmıştı ki duygularım ne gülebiliyordum ne ağlayabiliyordum.
Taş gibi , kaderimin beni götürdüğü o dantel ve çiçeklerle süslü arabada bilinmeze ilerliyor , elimi sıktığım için yüzüğümün canımı acıtışını hissediyordum , kırmızı yüz örtüm rüzgarda yanağımı siliyordu , görünmeyen gözyaşlarımı..
Aklımda babam..

Senin yapdigin hatayi bende yaptim ve simdi bu yapdigimdan utaniyorum ve cok pismanim. Sakin aileni ezme. Dünyanin en iyi erkegide olsa aileni üzmeye degmez. Ailenle kötü olma iyilikle konus, nisanlinada herzaman icin AILEM BILIR de. Bu sen degerini bile arttiracaktir inan bana.

sana katılıyorum zaten evlenince ailenin kıymeti anlaşılıyo aileni nişanlına karşı asla kötüleme sonra bunlar senin yüzüne vurulur bigün dikkat etmek lazım

Lütfen biri gelip silsin bu gözyaşlarımı.
Bu kadar zor mu arkadaşlar.
Yaşayan bilir değil mi?
Çok duygulandım hemde çok.
Aylardır içime biriktirmişim sanki gözyaşlarımı şimdi öyle bir aktılar ki sel gibi.
Hıçkırıklara boğdunuz beni ve tutmak istesemde istem dışı süzülüyor yaşlar.
Sadace içimden geçenleri kalem dökmek istedim.
Hepimizi Allahım çok çok daha mutlu etsin inşallah.

bende çok duyguluydum o gün.şimdi bile hatırlayınca üzüntü kaplıyor içimi.kimse üzülmesin diye ağlamadım boğazım düğüm düğüm olmuştu.canım annem canım babam...of of eski günleeeer

benim annemle babam ayri bende yalniz yasiyorum. simdi sizin yazdiklarinizi okuyunca bi dusundum ben hangi evden gelin cikicam ikiside inatci ama ikisinide kirmak istemem :uhm: ama herhalde bu babamin evi olur ya neden bilmiyorum ama gelinlikle evden cikmayi hayal ettigimde bile aklima ilk babam geliyor ve burnumun sizlamasiyla gozyaslarim akiyor senağlamasenağlama
aglayarak gitmis olsaniz bile diliyorum ki ardindan yüzünüz gülücükler icinde olsun a.s.

kızlar ya çok duygulandım. henüz bekarım gündemde bırakın evliliği bi ilişkim bile yok ama sizin bu yazdıklarınızı okudukça ağlıyorum. 21 yaşındayım ve 21 yıldır babaevimden ayrılmadım. üniversiteyi memleketimde okudum. benki 1 gün bile babamdan ayrı kalsam onu çok özlerim.eylül ayında tayinim çıkacak işallah ve evimden ayrılmak zorunda kalıcam. şimdiden onun acısı koydu. gelin giderken nasıl ayrılırım bilemiyorum. evden telimle duvağımla gelin çıkmak en büyük hayalim. Allah ' ım banada nasip etsin işallah.

Yalnız yaşadığım için annem ve bazı akrabalar bendeydi kendi evimden çıktım kuaföre oradan düğün salonuna O zaman pek umursamamıştım ama, şimdi tuhaf bir hüzün çöktü .

Canim sende daha bekarsin gördügüm kadariyla evlilerden daha cok duygulanmissin :)
Canim benim umarim ogünleri sende görürsün sende annene babana sarilir hüngür hüngür aglarsin. HÜzünlü ama cok güzel birsey. Allah herkeze babasinin evinden telli duvakli cikmayi nasip etsin insallah.

sana katılıyorum zaten evlenince ailenin kıymeti anlaşılıyo aileni nişanlına karşı asla kötüleme sonra bunlar senin yüzüne vurulur bigün dikkat etmek lazım

Yüzüne vurulacagi zaten allahin emri, o kesin. Garantisi var. Aileni kötülemek ayni zamanda kendisini kötülemek oluyormus zaman ögretiyor bunu.

çok hüzünlüydü tabiki hala hatırladıkça ağlarım

Son düzenleme:
16yasinda evlendim hemde yurtdisina gelin gidecektim esimi cooook seviyordum(halada oyle) gelinligimi onlar gelmeden iki saat once giydim sanki hic gitmeyecekmisim gibi ama sacim duvagim herseyim hazirdi
neyse giyindim oturdum bi koseye herkes basladi hungur hungur aglamaya ben ne yalan soyliyim
icimden hic aglamak gelmedi biliyorum ki sevdigim insana kavusmama cook az kaldi hehehehehe
bi heyecan buruk bi sevinc tikandim kaldim
napiyim zorla aglayamam yaa
ama son anda babam duvagin uzerine alimi orterken benim cesmeler bloke oldu duramadi
ahhh ahhhh ne gunlerdi ama
baba evinden aliyla duvagiyla cikmak coook gurur verici bisey yaaa

15 20 kişilik bir kuaför macerasının arkasından fotoğrafcıya gittik.ben acele ediyordum eşim olabildiğince rahattı.gec kalmayız diyordu.sonra ordan arabalarla gezildi tabiki.veeeeeeeeeee salona girilen an.o ana kadar evlenenin baska birisi oldugunu sanıyordum.ancak içeri girip üzerimize paralar confektler atılıp volkanların arasında kendimi bulunca aaaaaa evet galiba evleniyorum dedim.suratım 5 karıstı ve kendime engel olamıyordum .esim gülmem konusunda beni uyarıyordu ama nafile.takı törenine kadar hep suratsızdım.takılar iyi geldi galibaki olan oldu artık dedim ve deli gibi oynamaya basladım.00.30 da düğün bitti ve veda anı....ablamın ve babamın aglamasıyla herkes devam etti tabi bende.arabaya bindim.eşimin omuzuna yattım ve aglamaya devam ederken elimi tuttu ağlama canım dedi.kendimi ona emanet hisstm ve sustum aglamıyordum artık.asık oldugum adama kavusmustum çünkü.ama zavallı ailem sabaha kadar aglıyordu oysa.

kina gecemde cok agladim hic susmadan. hatta bu kiz cok mutsuz biz bu kadar aglayan gelin gormedik diyenler oldu. napim cok uzaklara geldim. ama dugun gunu evden cikarken hic aglamadim babamin yaninda aglayamam zaten, dua okundu babam kurdelami bagladi o an gozlerim doldu ama kendimi tuttum ve gozyasim damlayamadi. hic arkama bakmadan indim merdivenlerden.

kızlar yaa beni de ağlattınız gece gece nişanlıyım kısmetse yaza başka bi şehire gelin gidicem zaten aklıma geldikçe kötü oluyodum ben nasıl bırakıcam babamı, annemi, abimleri, yiğenlerimi şimdiden bol bol sevip öpüyorum onları hernekadar sevdiğim insanla evlensemde bir yanım babamın evinde:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…