- Konu Sahibi Antepligelin
-
kına gecemde çok ağladım fazlasıyla sulu gözlü olduğum için..annemin babamın yüzünde bakıpta ağlamamak eldemiydi..o gece sabaha kadar uyuyamadım..eşimle evlenmeyi çok istediğim halde içimde bir burukluk vardı..sabah kuaföre gitiik çok eğlendik çok güldük..otelin kuaförü ayarlanmıştı çıktığımızda eşim otelin kapısında beni görünce ağzı açık kaldı eh güzeldim nasıl susayım kurdela bağlanırken dahada güzel olmuştum gelinlikle..o ara oteldeki turistler resmimizi çekmeye başladılar birazda orada oyalandık..eve gelmek en zoruydu..annemler kuaförden bizden önce gelmişlerdi ve evde herkes bizi bekliyordu eve geldim kapının önünde babamı ve annemi görünce yine koptum ama babacım sakın ağlama makyajın akar dedi ve beni susturmaya çalıştı ama ben evdeki herkes ağlamaya başladı çok tuhaf bir duygu ya..hani derler ya hem ağlarım hem giderim diye bak yine ağlamaya başladım..ama çok güzel bir duygu ya evden çıkıp arabamıza bindik konvoy halinde salona gittik düğünümde o kadar çok oynadım ki bir ara ablam kulağıma songülcüm sen gelinsin biraz ağır ol dedi bende amaannn abla bu benim düğünüm ben oynamıcamda kim oynayacak dedim..çok şükür evliliğim süper,eşim süper..bak tam 14 yıl geçmiş aradan ..tekrar o günü yaşattığın için teşekkür ederim arkadaşım...
ya nasıl bir duygudur bilemiycem ama ben nişanlıyım ve bende nişanlım için ailemle kötü oldum babam annem konuşmuyodu abimde dahil beni dışlamışlardı nişanlımı tutuğum için ya o kadar kötü bir durumki, insan iki arada derede kalıyo ben ailemi tutsam nişanlımı bırakmam lazım kesin ayrılırım zaten nişanlımı tutsam ailem bir tarafta benim gibi durumda olanlar bana ayrdımcı olabilirmi evlenmedim ama benimde başımdan öle bieşy geçecek sanırım dengeyi nasıl kurcam??
Senin yapdigin hatayi bende yaptim ve simdi bu yapdigimdan utaniyorum ve cok pismanim. Sakin aileni ezme. Dünyanin en iyi erkegide olsa aileni üzmeye degmez. Ailenle kötü olma iyilikle konus, nisanlinada herzaman icin AILEM BILIR de. Bu sen degerini bile arttiracaktir inan bana.
Lütfen biri gelip silsin bu gözyaşlarımı.
Bu kadar zor mu arkadaşlar.
Yaşayan bilir değil mi?
Çok duygulandım hemde çok.
Aylardır içime biriktirmişim sanki gözyaşlarımı şimdi öyle bir aktılar ki sel gibi.
Hıçkırıklara boğdunuz beni ve tutmak istesemde istem dışı süzülüyor yaşlar.
Sadace içimden geçenleri kalem dökmek istedim.
Hepimizi Allahım çok çok daha mutlu etsin inşallah.
sana katılıyorum zaten evlenince ailenin kıymeti anlaşılıyo aileni nişanlına karşı asla kötüleme sonra bunlar senin yüzüne vurulur bigün dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?