- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
öadem sen böle manussuzmussunda neden seni hala istiyo aklı mantığı olan birinin sana iftira attığını anlar zatenKizlar bana tam bi hapis hayatı yasatti biyere çıkamadım ailesiyle birlik oturdum bide bunlar yetmezmis gibi beni haksiz duruma düşürmeye çalışıyor namustan tehdit ediyor resmen şantaj yapiyor tekrar ona dönmem icin
Evet nisanliyken deli gibi asiktik ama bu olaylar yüzünden herşey arapsaçına döndü artık ondan sadece nefret ediyorum.Büyük heyecanla evlenme hazırlığı yaptığınız Zamanlardan biliyorum sizi, üzüldüm sizin için lakin böyle bir eşi görünce erken kurtulmakla verilmiş sadakanız varmış diyorum. Ne mal olduğunu erkenden anladınız en azından
Babama tlfda çok üzüldüğünü hergün ağladığını söyledi ve fanaa sakin evlenmesin nolur demiş. Ama bana gelirken de tehditler küfürler havada ucusuyoröadem sen böle manussuzmussunda neden seni hala istiyo aklı mantığı olan birinin sana iftira attığını anlar zaten
Insallahhh öyle olurBişey yapamaz ya yanına gelince de el pençe oturacak babanın karşısında demişti dersin
Haklısınız ama aileler karşı karşıya gelcek o durumlara düşmeyi istemem babamın benim yuzumden bu hale gelmesini hicc istemem nolur dua edin banaya böyle şerefsiz adamlardan tiksiniyorum. yok olsunlar ya.
önce bi sakin olun. olan olmuş, bitmiş. evlenmişsiniz sonuçta dimi. bi de hani bu herife hesap vermeye gerek yok ama dik durun diye söylüyorum. nikahtır zaten önemli olan. ülkemizde sevişme iznini ! nikah ile almış oluyorsunuz, düğünü beklemeye gerek yok.
ne anlatacak babanıza, kan gelmedi de kur an a el bastı mı diycek? o bu kadar şerefsizleşirse babanız onun ağzını çok güzel dağıtır. siz haklısınız, dik durun.
tehditlerden babana bahsetsene.Babama tlfda çok üzüldüğünü hergün ağladığını söyledi ve fanaa sakin evlenmesin nolur demiş. Ama bana gelirken de tehditler küfürler havada ucusuyor
Annem anlatmış babama herşeyi ama babamın korkusu yokki tek korkan benim birine bişey olacak diyetehditlerden babana bahsetsene.
ailen hazırlıksız yakalanacak.
silah filan demişssin.
öyle gelme ihtimali var mı?
eğer öyleyse kendini de aielni de büyük tehlikeye atıyorsun.
eşinin bu yönde bir eğilimi beyanı var ise bu buluşmayı engellemelisin.
acilen babana konuş.
ayrıca ne yaşadınız evlenmeden önce de tehdit ediyor seni.
bak durumun ciddiyetini babana anlat.
ağlaşıp bekleme böyle
Güya onlar sadece konuşmaya geliyor ama psikopat eşimden kimsenin haberi yok polise gitmeliyim bugün yarinOlan olmuş artık bu saatten sonra ailenden hiç bir şey gizleme ne oluyorsa anlat o şeref yoksunu seni neyle tehdit ediyorsa söyle baban bilir ve belki onların gelmesini istemeyebilir sakın artık bu saatten sonra ailen den bir şey gizleme emin ol o kocan denecek adam hiç bir şey yapamaz sadece dik dur.
Evet onuda yapar bu adı yaşadıktan herşey beklenirMuhtemelen yanında silah mı getirir?
ee tamam işte bunu anlat diyorum ben de.Güya onlar sadece konuşmaya geliyor ama psikopat eşimden kimsenin haberi yok polise gitmeliyim bugün yarin
Kizlar bana tam bi hapis hayatı yasatti biyere çıkamadım ailesiyle birlik oturdum bide bunlar yetmezmis gibi beni haksiz duruma düşürmeye çalışıyor namustan tehdit ediyor resmen şantaj yapiyor tekrar ona dönmem icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?