Yurtdışından geliyorlar gelmeyin diyemem ilk kez yüzyüZe konusulcak ailelerle birlikte yani kaçmak olmaz ama inşallah kötü bisyler olmaz yarin bi polise gideyim bakayimBabana falan anlatamaz sıkar o biraz. Anca tehdit işte. Ayrıca sen eşisin zaten! Açma onun telefonlarını boşuna morelini bozma eğer tamamen bitirdiysen gelmesinler evinize bence. Belli ki gülüp eğlenilmicek olaylar ciddi.
Bncede şikayet et, cana kast etmek bu kadar kolay mı! Ama elinde delilin olsun yoksa Türkiye'de pek iplemiyolar..
?? özelden bana mı ? yazabilirsin.ya msj yazıcam yazsam mı yazmasam mı bilemedim
yok özel değil aksine genele açık bi yorum yapacaktım ama vazgeçtim zira eleştiri oklarına hedef tahtası olmak istemediğim bir dönemdeyim?? özelden bana mı ? yazabilirsin.
Yurtdışından geliyorlar gelmeyin diyemem ilk kez yüzyüZe konusulcak ailelerle birlikte yani kaçmak olmaz ama inşallah kötü bisyler olmaz yarin bi polise gideyim bakayim
merak ederiz ama şimdiyok özel değil aksine genele açık bi yorum yapacaktım ama vazgeçtim zira eleştiri oklarına hedef tahtası olmak istemediğim bir dönemdeyim
Yurtdışından geliyorlar gelmeyin diyemem ilk kez yüzyüZe konusulcak ailelerle birlikte yani kaçmak olmaz ama inşallah kötü bisyler olmaz yarin bi polise gideyim bakayim
Su yazdiklariniz buyuk sacmalik!!!Yurtdışından geliyorlar gelmeyin diyemem ilk kez yüzyüZe konusulcak ailelerle birlikte yani kaçmak olmaz ama inşallah kötü bisyler olmaz yarin bi polise gideyim bakayim
Hayır değil, ama tehdit ettiğine göre birilerinden bulabilir diye dusundum
Eğitimle alakalı değil ki okumuş insanlardan da bu tür şeylere önem veren çok varYuh oha ve çüş.
Eşine böyle laflar eden insan insan değildir.
ayrıca eski olaylar bilmem ne ,niye bu kadar küçük duruyorsunuz karşısında.
Hala bu saçma kan gelme zırt pırt olayları dönebiliyor demek ki ,ne kadar çirkin.ortaya dökülecek ve ailen ona prim verecek.
Ailende de var hata.
Eğitim şart diyoruz sonra suçlu biz oluyoruz.
Dik durun biraz.
Bilemiyorum dünür olarak gelip ziyaret edecekler bende gelmelerini istemiyorum ama annem herşey konusulsun öyle bitsin istiyor yani bosansam bile duysun öğrensinler diyor eşimin gelmesini hicc istemiyorum bi saçmalık yapabilir o yuzden engellemek gerekiyorAileler ne konuşacak?
Gelip özür dilesinler sonra döneyim diye mi düşünüyorsunuz?
Ailelerin konuşması neyi değiştirecek?
Eşinizin adam olması gerekmez miydi?
Kalkıp bir de sizi tehdit eden adamın ailesi melek olsalar ne olacak?
Eğitimle alakalı değil ki okumuş insanlardan da bu tür şeylere önem veren çok var
Eğer bunları mesaj yoluyla söylediyse polise git. Diğer türlü o adiyi sen daha iyi tanıyorsun eğer böyle bişey yapabilecek biriyse hiç üstüne gitme babanda gitmesin kimseye haber vermeden babanlarla uzakta oturan bi akrabanıza gidin bi süre ona da burda yokken boşanma kağıdını gönder
Yarın hastaneden sonra polise gidecegim kararliyim yorumunuzu dikkate alacağım çünkü benimde korkularimvar dedginiz gibi setlerde olabilir (Allah korusun). Buarada sizede üzüldüm şimdi ne durumdasınız bosanabildinizmi bu hayduttan?fanaa21 bu arkadasin yazdiklarina kulak ver. Ayni seyleri yazacaktim.
Esini en iyi sen taniyorsun kapasitesini sen biliyorsun. Adimlarini dikkatli at.
Yasadiklarinin hemen hemen aynilarini yasadim ondan biliyorum..
Agzindan salyalar akarak silahli gelen adamla kavga edilmez,tartisilmaz. Ustune gidilmez. Esi tarafindan oldurulen kadinlarin cogu bu hatayi yapmistir maalesef.
Sana bunu bosanmaya calisirken sokak ortasinda yerlerde suruklenen biri olarak söylüyorum.
Tukur,tehdit et falan bunlara hic girme. Polise git sadece. Uzaklastirma karari aldirirsin. Biraz korkar gözü. Baktin hala sacmaliklarina devam ediyor kendini gizle dava sonuclanana kadar. Ben carsaf giydim rahat ettim. Sonrasinda uzaklastim buralardan.Sen de uzaklas kac sen bilirsin.. Bos kahramanliklar yapmaya yok. Isin ucunda senin ve ailenin cani var. Yani ya stratejik hamleler yaparsin ya da ceker sen onu vurursun. Ben öleceğime o ölsün mantığı.Yarın hastaneden sonra polise gidecegim kararliyim yorumunuzu dikkate alacağım çünkü benimde korkularimvar dedginiz gibi setlerde olabilir (Allah korusun). Buarada sizede üzüldüm şimdi ne durumdasınız bosanabildinizmi bu hayduttan?
Bilemiyorum dünür olarak gelip ziyaret edecekler bende gelmelerini istemiyorum ama annem herşey konusulsun öyle bitsin istiyor yani bosansam bile duysun öğrensinler diyor eşimin gelmesini hicc istemiyorum bi saçmalık yapabilir o yuzden engellemek gerekiyor
Tukur,tehdit et falan bunlara hic girme. Polise git sadece. Uzaklastirma karari aldirirsin. Biraz korkar gözü. Baktin hala sacmaliklarina devam ediyor kendini gizle dava sonuclanana kadar. Ben carsaf giydim rahat ettim. Sonrasinda uzaklastim buralardan.Sen de uzaklas kac sen bilirsin.. Bos kahramanliklar yapmaya yok. Isin ucunda senin ve ailenin cani var. Yani ya stratejik hamleler yaparsin ya da ceker sen onu vurursun. Ben öleceğime o ölsün mantığı.
Bosandim ben canim. Evliyim simdi 2 de cocugum var.
Allah yardimcin olsun senin de.
Aminnn sagolun kurtuldugunuzaçok ama çok sevindim inşallah bende kurtulurum bu beladanTukur,tehdit et falan bunlara hic girme. Polise git sadece. Uzaklastirma karari aldirirsin. Biraz korkar gözü. Baktin hala sacmaliklarina devam ediyor kendini gizle dava sonuclanana kadar. Ben carsaf giydim rahat ettim. Sonrasinda uzaklastim buralardan.Sen de uzaklas kac sen bilirsin.. Bos kahramanliklar yapmaya yok. Isin ucunda senin ve ailenin cani var. Yani ya stratejik hamleler yaparsin ya da ceker sen onu vurursun. Ben öleceğime o ölsün mantığı.
Bosandim ben canim. Evliyim simdi 2 de cocugum var.
Allah yardimcin olsun senin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?