baba evindeyim çok kötü durumdayim:((

Yurtdışından geliyorlar gelmeyin diyemem ilk kez yüzyüZe konusulcak ailelerle birlikte yani kaçmak olmaz ama inşallah kötü bisyler olmaz yarin bi polise gideyim bakayim

Yurtdışından geliyorlar gelmeyin diyemem ilk kez yüzyüZe konusulcak ailelerle birlikte yani kaçmak olmaz ama inşallah kötü bisyler olmaz yarin bi polise gideyim bakayim

O adam gelmesin o zaman sinirlenirse saçmalar babanın başı belaya girer. Bilmiyoruz eşin nasıl bi tip. Ama her şeyi düşünmek lazım..

Aileler ne konuşacak?
Gelip özür dilesinler sonra döneyim diye mi düşünüyorsunuz?
Ailelerin konuşması neyi değiştirecek?
Eşinizin adam olması gerekmez miydi?
Kalkıp bir de sizi tehdit eden adamın ailesi melek olsalar ne olacak?

Su yazdiklariniz buyuk sacmalik!!!
Ne demek gelmeyin diyemem.sizin o bahsettiginiz aile gorusmesi en başında olur.olaylar cigrindan ciktiktan sonra degil.aileniz nasil kabul ediyor anlamiyorum adam namusunuza laf ediyor ölümle tehdit ediyor siz hala karsilikli oturup konuşmaktan bahsediyorsunuz.celiskili..

Eğitimle alakalı değil ki okumuş insanlardan da bu tür şeylere önem veren çok var

Bilemiyorum dünür olarak gelip ziyaret edecekler bende gelmelerini istemiyorum ama annem herşey konusulsun öyle bitsin istiyor yani bosansam bile duysun öğrensinler diyor eşimin gelmesini hicc istemiyorum bi saçmalık yapabilir o yuzden engellemek gerekiyor

kadınların cinsel yaşantısı kadının kendinden çok başkasına dert. birliktelik de yaşayabilirdiniz bu sizin bileceğiniz iş. ne garip, beyin uyuşturan cinsten bir kültürümüz var ya. uzaklaştırma kararı fln çıkarttırabılırsınız belki.

fanaa21 bu arkadasin yazdiklarina kulak ver. Ayni seyleri yazacaktim.
Esini en iyi sen taniyorsun kapasitesini sen biliyorsun. Adimlarini dikkatli at.
Yasadiklarinin hemen hemen aynilarini yasadim ondan biliyorum..
Agzindan salyalar akarak silahli gelen adamla kavga edilmez,tartisilmaz. Ustune gidilmez. Esi tarafindan oldurulen kadinlarin cogu bu hatayi yapmistir maalesef.
Sana bunu bosanmaya calisirken sokak ortasinda yerlerde suruklenen biri olarak söylüyorum.

Yarın hastaneden sonra polise gidecegim kararliyim yorumunuzu dikkate alacağım çünkü benimde korkularimvar dedginiz gibi setlerde olabilir (Allah korusun). Buarada sizede üzüldüm şimdi ne durumdasınız bosanabildinizmi bu hayduttan?

Tukur,tehdit et falan bunlara hic girme. Polise git sadece. Uzaklastirma karari aldirirsin. Biraz korkar gözü. Baktin hala sacmaliklarina devam ediyor kendini gizle dava sonuclanana kadar. Ben carsaf giydim rahat ettim. Sonrasinda uzaklastim buralardan.Sen de uzaklas kac sen bilirsin.. Bos kahramanliklar yapmaya yok. Isin ucunda senin ve ailenin cani var. Yani ya stratejik hamleler yaparsin ya da ceker sen onu vurursun. Ben öleceğime o ölsün mantığı.
Bosandim ben canim. Evliyim simdi 2 de cocugum var.
Allah yardimcin olsun senin de.

Bu adamla barismak gibi bir hataya dusmeyin sakin.

Dunur mu kalmis ortada, adam olumle tehdit edip kufurler ediyor. Aileniz evine mi kabul edecek bu adami?

Bakin ailenizi kandirmasinlar, aileniz cok dirayetli olacakmis gibi gozukmuyor. Tehdit mesajlari varsa onlari da alin hemen savciliga gidin.

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza hemcinsim olarak Allah bildiği gibi yapsın o pisliği. Sizede eşiniz ve evlatlarınızla bir ömür mutluluk dilerim

Aminnn sagolun kurtuldugunuzaçok ama çok sevindim inşallah bende kurtulurum bu beladan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…