baba evindeyim çok kötü durumdayim:((

Babam suanlik yuzume bakmiyor o da beni kıracak şeyler söyleyebilir bitek derdimi annemle paylaşıyorum bide savcılığa giderim başka neyapiyim sulaleyimi toolayayim

Uzaklaştırma kararı nasıl oluyor evde polis felanmi nöbet bekliyor mesela diyelim ki bize geldi kim neyapabilecek o durumda

kesinlikle yalnız girusmeyin
hatta evde de gorusmeyin böyle aşırı kalabalık bir şey olursa yardım isyeyeceginiz birilerinin olduğu bir yer olsun
bence kesin çözüm o şehri terkedin sizi de bulamasın
Yok yalniz basima zaten gorusmemde basima gelecekleri iyi bilirim başka şehrede gidememki aile akraba herkes burda

Babam suanlik yuzume bakmiyor o da beni kıracak şeyler söyleyebilir bitek derdimi annemle paylaşıyorum bide savcılığa giderim başka neyapiyim sulaleyimi toolayayim
niye yüzüne bakmıyor?
savcılığa şikayete ailenin bilgisi dahilinde gitmeni tavsiye ederim.
evde konuşmuyormusunuz cnm siz ya ailenle.
sen tehdit silah filan deyince ben ciddiye aldım meseleyi

Yok yalniz basima zaten gorusmemde basima gelecekleri iyi bilirim başka şehrede gidememki aile akraba herkes burda

Bu adama bir şekilde gözdağı verilmesi lazım
savcılığa başvurun bugün daha mesai bitmedi vaktiniz var hatta israr edin yalvarin savciyla özel görüşün uzaklaştırma kararını hemen çıkarması için yoksa bir iki gün içinde anca çıkar
ne zaman gelecekler eğer yarın falansa ailede polis asker vs.tarzı biri varsa onları da toplayın eve
size söylediği be varsa ailenize anlatın hiçbir şey saklamayın ki size daha çok destek olsunlar
o baskıcı psikopat adamdan böyle bir şey çıkacağı belliydi

niye yüzüne bakmıyor?
savcılığa şikayete ailenin bilgisi dahilinde gitmeni tavsiye ederim.
evde konuşmuyormusunuz cnm siz ya ailenle.
sen tehdit silah filan deyince ben ciddiye aldım meseleyi
Tabiiki konuşuyoruz ailemin herşeyden haberi var ama babam bişey yapamaz diyodu ben korkuyorum yinede nolur nolmaz

Haklisin canim coksağol uzun uzun yazıp ilgilendiginiçin yarin annemin randevusu var hastaneye goturcem ordan da adliyeye gecicem inşallah hakkımızda hayirlisi

Eğer bunları mesaj yoluyla söylediyse polise git. Diğer türlü o adiyi sen daha iyi tanıyorsun eğer böyle bişey yapabilecek biriyse hiç üstüne gitme babanda gitmesin kimseye haber vermeden babanlarla uzakta oturan bi akrabanıza gidin bi süre ona da burda yokken boşanma kağıdını gönder

Siz evli değilmisiniz ne diye yaşanmışlıklarla tehdit edecek anlamadım. Eşinize gelincede tehlikeli biriyse mutlaka ailenize söyleyin, polise de haber verin.

Yuh oha ve çüş.
Eşine böyle laflar eden insan insan değildir.
ayrıca eski olaylar bilmem ne ,niye bu kadar küçük duruyorsunuz karşısında.
Hala bu saçma kan gelme zırt pırt olayları dönebiliyor demek ki ,ne kadar çirkin.ortaya dökülecek ve ailen ona prim verecek.
Ailende de var hata.
Eğitim şart diyoruz sonra suçlu biz oluyoruz.
Dik durun biraz.

Hemen savcılığa bildirip uzaklaştırma kararı aldırın.
Sonra da başka şehirde akrabanız varsa gidip dinlenin.

Ailenize söylemeniz iyi olmuş. Sizi böyle tehdit etmesine izin vermeyin.

Tehdıt ettıgını hemen emnıyete bildirin koruma kararları cok cabuk cıkıyo esşınızın bılmedıgı bı akrabanıza gıtme fıkrı oldukca mantıklı koruma kararları kesınlıkle etkılı olmasada caydırıcı nıtelık tasıyo yarın gelcekse bugun bı karakola dılekce verın derim hakkınızda hayırlısı olsun

Böyle adamlarla evlenmeyin gözünü seveyim yapmayın bunu kendi kişiliğinizi haysiyetinizi ayaklar altına alan beş para etmez insanları "adam" olarak adlandırmayın

yuzune tukur sakin kal.vs. diyenlere pess diyorum..hemen sikayet et hemen...ve bu pisligo hayatindan kazi.bu sekilde kac kadin oldu turkiyede?

ya msj yazıcam yazsam mı yazmasam mı bilemedim

Babana falan anlatamaz sıkar o biraz. Anca tehdit işte. Ayrıca sen eşisin zaten! Açma onun telefonlarını boşuna morelini bozma eğer tamamen bitirdiysen gelmesinler evinize bence. Belli ki gülüp eğlenilmicek olaylar ciddi.
Bncede şikayet et, cana kast etmek bu kadar kolay mı! Ama elinde delilin olsun yoksa Türkiye'de pek iplemiyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…