Babam suanlik yuzume bakmiyor o da beni kıracak şeyler söyleyebilir bitek derdimi annemle paylaşıyorum bide savcılığa giderim başka neyapiyim sulaleyimi toolayayimee tamam işte bunu anlat diyorum ben de.
hala sakladığınız şeyler var babandan.
bu işlerin şakası olmuyor malesef.
hele silah taşıyan bir psikopatsa çok tehlikeli.
neden konuşmuyorsun babanla.
bizzat kendin anlatsana.
adamı da kendini de aileni de tehlikeye atıyorsun
anlamış değilim
Uzaklaştırma kararı nasıl oluyor evde polis felanmi nöbet bekliyor mesela diyelim ki bize geldi kim neyapabilecek o durumdaNe demek kaşar, ne demek ailene anlatacağım?
Ayrıca kendi bakir mi bir de utanmadan sana kaşar diyor?
Değilse eşine ne deniyor?
Ahlaksız herif.
Hemen savcılığa gidiyorsunuz, uzaklaştırma kararı çıkartmak istediğinizi, hayatınızın tehdit altında olduğunuzu ve eşinizin size şantaj yaptığınızı ileri sürüyorsunuz.
Onlar yardım edecekler.
Yok yalniz basima zaten gorusmemde basima gelecekleri iyi bilirim başka şehrede gidememki aile akraba herkes burdakesinlikle yalnız girusmeyin
hatta evde de gorusmeyin böyle aşırı kalabalık bir şey olursa yardım isyeyeceginiz birilerinin olduğu bir yer olsun
bence kesin çözüm o şehri terkedin sizi de bulamasın
niye yüzüne bakmıyor?Babam suanlik yuzume bakmiyor o da beni kıracak şeyler söyleyebilir bitek derdimi annemle paylaşıyorum bide savcılığa giderim başka neyapiyim sulaleyimi toolayayim
Yok yalniz basima zaten gorusmemde basima gelecekleri iyi bilirim başka şehrede gidememki aile akraba herkes burda
Tabiiki konuşuyoruz ailemin herşeyden haberi var ama babam bişey yapamaz diyodu ben korkuyorum yinede nolur nolmazniye yüzüne bakmıyor?
savcılığa şikayete ailenin bilgisi dahilinde gitmeni tavsiye ederim.
evde konuşmuyormusunuz cnm siz ya ailenle.
sen tehdit silah filan deyince ben ciddiye aldım meseleyi
Haklisin canim coksağol uzun uzun yazıp ilgilendiginiçin yarin annemin randevusu var hastaneye goturcem ordan da adliyeye gecicem inşallah hakkımızda hayirlisiBu adama bir şekilde gözdağı verilmesi lazım
savcılığa başvurun bugün daha mesai bitmedi vaktiniz var hatta israr edin yalvarin savciyla özel görüşün uzaklaştırma kararını hemen çıkarması için yoksa bir iki gün içinde anca çıkar
ne zaman gelecekler eğer yarın falansa ailede polis asker vs.tarzı biri varsa onları da toplayın eve
size söylediği be varsa ailenize anlatın hiçbir şey saklamayın ki size daha çok destek olsunlar
o baskıcı psikopat adamdan böyle bir şey çıkacağı belliydi
Haklisin canim coksağol uzun uzun yazıp ilgilendiginiçin yarin annemin randevusu var hastaneye goturcem ordan da adliyeye gecicem inşallah hakkımızda hayirlisi
Hemen savcılığa bildirip uzaklaştırma kararı aldırın.
Sonra da başka şehirde akrabanız varsa gidip dinlenin.
Ailenize söylemeniz iyi olmuş. Sizi böyle tehdit etmesine izin vermeyin.
Yuh oha ve çüş.
Eşine böyle laflar eden insan insan değildir.
ayrıca eski olaylar bilmem ne ,niye bu kadar küçük duruyorsunuz karşısında.
Hala bu saçma kan gelme zırt pırt olayları dönebiliyor demek ki ,ne kadar çirkin.ortaya dökülecek ve ailen ona prim verecek.
Ailende de var hata.
Eğitim şart diyoruz sonra suçlu biz oluyoruz.
Dik durun biraz.[/QUOTE
ya mesaj yazıcam yazsam mı yazmasam mı bilemedim
ya msj yazıcam yazsam mı yazmasam mı bilemedimYuh oha ve çüş.
Eşine böyle laflar eden insan insan değildir.
ayrıca eski olaylar bilmem ne ,niye bu kadar küçük duruyorsunuz karşısında.
Hala bu saçma kan gelme zırt pırt olayları dönebiliyor demek ki ,ne kadar çirkin.ortaya dökülecek ve ailen ona prim verecek.
Ailende de var hata.
Eğitim şart diyoruz sonra suçlu biz oluyoruz.
Dik durun biraz.
Hayır değil, ama tehdit ettiğine göre birilerinden bulabilir diye dusundumEşin polis yada askermi,silah taşıdığına göre...
Kimse kaderi böyle olsun istemezdi bilemedimkii..Böyle adamlarla evlenmeyin gözünü seveyim yapmayın bunu kendi kişiliğinizi haysiyetinizi ayaklar altına alan beş para etmez insanları "adam" olarak adlandırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?