Baba evine dönüs :(( mutsuzum cok

Avukatin demesi medyaya tasimak saglikli olmaz baska bi fikriniz var mi polisin savcinin ilglenmedi yapamadigi islemi bska km yapabilir

valla işte benim bildiğim bir müge anlı yapıyor.. o zaman polis hemen buluveriyor ..
sen o avukata fazla güvenme bence neden sağlıklı olmasın.. hem önünüde kesmiş olursun. şimdi kaçıran yine dener .

2 aylık bebegi bulmak icin devlet hic birsey yapamıyor oyle mi?

Hangi devirde yaşıyoruz biz? Tas devri falan mi?

Avukatını değiştir bacim sen, saglikli olmaz ne demek?

2 aylik bebekten ayrisin, yiksana dunyayi baslarina!! Aile ve sosyal politikalar bakanligini ara, haber kanallarini ara, kapılarında yat ne bileyim yap biseyler...

T Tubatuba11

Konuma msj yazip destek olan tum arkadaslardan Allah razi olsun esim demiyorum artik kizimin babasi ne zaman gelirse buraya o zaman aramizda gecen diyalogu yazicam size evet aileside oda cok kotu insanlar iyiki konu actim yatili kesinlikle kesinlikle gondermicem gerekirse bunun icin savasirim o kaybetti o lanet evden tasinip maddi manevi huzur bulabilecegimiz bi evdi ama ne yazikki ana baba akli onda galip geldi bu hafta zaten yanimdan ayiramaz kizim hasta cunku o yuzden geldinde sadece kapisa gorur ama aramizda gecen bi konusma olursa mutlaka yazicam hepinizi opuyorum simdilik

canım noldu yazmamışsın tekrar

Size durumu kabul ettirmek için koyduğu bi tavır oldugunu dusundum nedense..

Konu nereye geldi tuba hnm siz konu sahibimisinz kafam karıştı

Bu ulkenın erkek prolfılının cogunlugu hakıkaten berbat..ınsanı evlılık fıkrınden sogutuyorlar

valla işte benim bildiğim bir müge anlı yapıyor.. o zaman polis hemen buluveriyor ..
sen o avukata fazla güvenme bence neden sağlıklı olmasın.. hem önünüde kesmiş olursun. şimdi kaçıran yine dener .

Bana da avukati satin almislar gibi geldi burun yollari bu sekilde kapatiyprlar galiba.. o avukati birakin ona para vermisler sanki baska birini bulun.

Eşim sizin eşinizden bin kat daha iyi olmasına rağmen babamdan kalan bir evim olsa ve oğlum babasına her aksam yolunu gozleyecek kadar duskun olmasa hemen yarin bosanirim ondan çok ciddiyim. Ailesi gaz vermiş belliki, sizi sokaga atmis resmen. Evliliğe bu kadar anlam yüklemeyin. Kıymetinizi bilmeyen bir adam için tek damla göz yaşı dökmeye değmez.

Back
X