- 27 Temmuz 2019
- 135
- 80
- 13
- 26
- Konu Sahibi Blackeyess
-
Ve biz çocuk sahibi olmak istiyorduk 1 ay sonra aşılama yapacaktık demekki nasip değilmiş 3 yıldır olmadı en doğrusu buymuş Rabbimin bildiği birşey var mis ki olmadı inanılmaz güçsüzum şuan ne yapmam lazım acaba kafam donmus hiçbirşeyi doğru düşünemiyorum annem de babamda çok sabretti onlar da artık dayanamıyor benim bu halime ve ben onların bu hallerine dayanamıyorum bileTükürdüğünü yalamamak gibi bir görevin var şu anda.. Süreci iyi yönetmelisin..Hem aile hem eş kişisinin davranışları tamamen senin duruşunla şekillenecek. Çok dikkatli adımlar atmalısın.3 yıl şiddet görmek ucuz birşey değil. Ve emin ol son bulacak birşey de değil.Aç mahkemeni kurtul gitsin.Bunu çekmek için nedenin olamaz.
Orası klavyeden yanlış yazmış otomatik sıktır git diyecektim bana bunu bugüne kadar 10000 defa demiştirEvet yanlış yapmışsınız ama baba evine geç gitmekle. Daha ilk şiddet aşamasında yol vermeliydiniz. Neyse olan olmuş Allah yardimcinz olsun. Pisman olmayin bence en doğru karari vermissiniz. Umarım affetmezsiniz çünkü devamı gelecektir. Kendi doktora gitmeyip size git diyor ise duzelmeye niyeti yok belli, kendisinde bir hata bile aramıyor.
Çocuğunda yokmuş, boşanır hayatına sıfırdan başlarsın. Çalışıyormusun bilmiyorum, çalışmıyorsanda bi işe girer çalışırsın. Kimse dayak yemeyi hakaret işitmeyi haketmez.Ve biz çocuk sahibi olmak istiyorduk 1 ay sonra aşılama yapacaktık demekki nasip değilmiş 3 yıldır olmadı en doğrusu buymuş Rabbimin bildiği birşey var mis ki olmadı inanılmaz güçsüzum şuan ne yapmam lazım acaba kafam donmus hiçbirşeyi doğru düşünemiyorum annem de babamda çok sabretti onlar da artık dayanamıyor benim bu halime ve ben onların bu hallerine dayanamıyorum bile
Sıddetın her turlusunu gorup bebek yapmak istemek, olmayınca tedaviye basvurmak..Ve biz çocuk sahibi olmak istiyorduk 1 ay sonra aşılama yapacaktık demekki nasip değilmiş 3 yıldır olmadı en doğrusu buymuş Rabbimin bildiği birşey var mis ki olmadı inanılmaz güçsüzum şuan ne yapmam lazım acaba kafam donmus hiçbirşeyi doğru düşünemiyorum annem de babamda çok sabretti onlar da artık dayanamıyor benim bu halime ve ben onların bu hallerine dayanamıyorum bile
Defalarca ailesine söyledim ailesi herşeyi biliyorlar zaten ilişkimizin kurucusu ve yöneticisi kaynanam zalimi herşeyi yönettiği için ne olduysa bugüne kadar yüzde 90 onun yüzünden hep ailemi eşime kötüledi hep eşimi şişirdi bize karşı işte herşey bu noktaya geldi kaynanam vicdan merhamet sahibi degilki oğlu nolsun eşime fazla bisey demiyorum çünkü suc onu yetiştiren annne ve babada çünkü kayinpederim de aynı haltİnşallah sizi 3 yıldır döven adamdan çocuğunuz yoktur. İşin içinde şiddet varsa geri dönüşü olmamalı bence. Kavga gürültü anlaşmazlıklar olabilir. Bi şekilde halledilir. Ama şiddet çok başka bi olay. Babana gitmek doğru bi karar. 3 yıldır seni döven adam sen müsade edersen 33 yılda döver.
Ailenizde konuşun zaten biliyorlardir. Psikolojik destek alın. Hemen avukatla görüşün. Allah korumuş sizi, ya çocuk olsaydı. Hiç korkmayin.Ve biz çocuk sahibi olmak istiyorduk 1 ay sonra aşılama yapacaktık demekki nasip değilmiş 3 yıldır olmadı en doğrusu buymuş Rabbimin bildiği birşey var mis ki olmadı inanılmaz güçsüzum şuan ne yapmam lazım acaba kafam donmus hiçbirşeyi doğru düşünemiyorum annem de babamda çok sabretti onlar da artık dayanamıyor benim bu halime ve ben onların bu hallerine dayanamıyorum bile
Biz severek evlednik ben ı kadar istedim ki olsun evladımi bilinçli medeniyetli merhametli dindar bir insan olarak yetiştirmek ama işte kaderrrSıddetım her turlusunu gorup bebek yapmak istemek, olmayınca tedaviye basvurmak..
Sızce akıllı insan ısı mı?
Barısırsınız dert etmeyin
Keske dogacak bebeklere, bu aileye gelmek istiyor musun dıye sorabılsek.
Zaten annesinin sözünden çıkmıyorsa olmaz ki böyle evlilik. Doğru bi karar almışsın. Kararlı ol. İkna etmeye çalışırsada dönme tekrar. Böyle gelmiş böyle gider çünkü.Defalarca ailesine söyledim ailesi herşeyi biliyorlar zaten ilişkimizin kurucusu ve yöneticisi kaynanam zalimi herşeyi yönettiği için ne olduysa bugüne kadar yüzde 90 onun yüzünden hep ailemi eşime kötüledi hep eşimi şişirdi bize karşı işte herşey bu noktaya geldi kaynanam vicdan merhamet sahibi degilki oğlu nolsun eşime fazla bisey demiyorum çünkü suc onu yetiştiren annne ve babada çünkü kayinpederim de aynı halt
korkuyorum hemde cok yemin ederim çok korkuyorum bisey yapar bana aileme zarar faalan verir diye çok kırılganım çok soğuğum şuan bu his bambaşka ah be kader NesinNesin oyleAilenizde konuşun zaten biliyorlardir. Psikolojik destek alın. Hemen avukatla görüşün. Allah korumuş sizi, ya çocuk olsaydı. Hiç korkmayin.
Hem zor tedaviler yaşamış bi kadın olarak söylüyorum. 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım. Öyle anlayışsız bi adamla nasıl olacaktı o tedaviler. Günlerce seni idare etmesi gerekecek. Yemek temizlik yapması sana yardım etmesi gerekecek. Seni döven hakaretler eden sürekli evden kovan adam için değermi çektiğin eziyete?Biz severek evlednik ben ı kadar istedim ki olsun evladımi bilinçli medeniyetli merhametli dindar bir insan olarak yetiştirmek ama işte kaderrr
Yuzde doksan insan severek evleniyor, esin sevmiyor evlenirken sevmısse de sonrasında sevmemıs.herseyden once huzurlu ortam vermek zorundayız o dogan cocuklara.Biz severek evlednik ben ı kadar istedim ki olsun evladımi bilinçli medeniyetli merhametli dindar bir insan olarak yetiştirmek ama işte kaderrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?