- 27 Temmuz 2019
- 135
- 80
- 13
- 26
- Konu Sahibi Blackeyess
-
Değmiyor ablaaam değmiyor sorun esimde zaten baksan sayfama hep çocuk için forumlara konular açmışım hep destek bilgi elimden gelen herşeyi yaptım gerisini Allah'a tevvekul ettim çabaladım yıprattım bu arada ben 21 yaşındayım dahaHem zor tedaviler yaşamış bi kadın olarak söylüyorum. 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım. Öyle anlayışsız bi adamla nasıl olacaktı o tedaviler. Günlerce seni idare etmesi gerekecek. Yemek temizlik yapması sana yardım etmesi gerekecek. Seni döven hakaretler eden sürekli evden kovan adam için değermi çektiğin eziyete?
Ve biz çocuk sahibi olmak istiyorduk 1 ay sonra aşılama yapacaktık demekki nasip değilmiş 3 yıldır olmadı en doğrusu buymuş Rabbimin bildiği birşey var mis ki olmadı inanılmaz güçsüzum şuan ne yapmam lazım acaba kafam donmus hiçbirşeyi doğru düşünemiyorum annem de babamda çok sabretti onlar da artık dayanamıyor benim bu halime ve ben onların bu hallerine dayanamıyorum bile
Defalarca ailesine söyledim ailesi herşeyi biliyorlar zaten ilişkimizin kurucusu ve yöneticisi kaynanam zalimi herşeyi yönettiği için ne olduysa bugüne kadar yüzde 90 onun yüzünden hep ailemi eşime kötüledi hep eşimi şişirdi bize karşı işte herşey bu noktaya geldi kaynanam vicdan merhamet sahibi degilki oğlu nolsun eşime fazla bisey demiyorum çünkü suc onu yetiştiren annne ve babada çünkü kayinpederim de aynı halt
Sonuna kadar haklsın ablam o yavrucaga yuva lazım 4 duvar degilYuzde doksan insan severek evleniyor, esin sevmiyor evlenirken sevmısse de sonrasında sevmemıs.herseyden once huzurlu ortam vermek zorundayız o dogan cocuklara.
Hanı huzurlu ortam?
sorun kaynanada degil şişen şiştikcede sizi doven kocanizdaDefalarca ailesine söyledim ailesi herşeyi biliyorlar zaten ilişkimizin kurucusu ve yöneticisi kaynanam zalimi herşeyi yönettiği için ne olduysa bugüne kadar yüzde 90 onun yüzünden hep ailemi eşime kötüledi hep eşimi şişirdi bize karşı işte herşey bu noktaya geldi kaynanam vicdan merhamet sahibi degilki oğlu nolsun eşime fazla bisey demiyorum çünkü suc onu yetiştiren annne ve babada çünkü kayinpederim de aynı halt
Aynen ve sana da.Sonuna kadar haklsın ablam o yavrucaga yuva lazım 4 duvar degil
Hiç zehir etme hayatı kendine. 21 yaş ne kadar küçük. Bi hata yapmış evlenmişsin. Kesinlikle boşan, kendine ailenin yanında tekrar bi hayat kur. Sonra zamanı gelince doğru düzgün bi adamla evlenirsin. Mutlu olursun. İnşallah bebeğinde olur. Geri döner o adamı affedersen herşey daha kötü olur. Aileni gidip gelmelere alıştırma. Geldim bu evlilik bitti de, net ol ki onlarda sana güvenip destek olabilsin.Değmiyor ablaaam değmiyor sorun esimde zaten baksan sayfama hep çocuk için forumlara konular açmışım hep destek bilgi elimden gelen herşeyi yaptım gerisini Allah'a tevvekul ettim çabaladım yıprattım bu arada ben 21 yaşındayım daha
Ya sizin bu söyledikleriniz sonuna kadar doğru işte her şey doğru benim kendime söyleyemedigim korkular itiraf edemediklerim: ((((Umarım ciddi değilsinizdir bizimle dalga geçiyorsunuzdur. Eşiniz koca adam kaynananız başına silah dayayıp karını döv mü diyor? Yüzde90 onun yüzünden falan değil. Klasik kocama toz kondurtmuyorum kimi suçlasam kafasından çıkın. Eşinizin kendi aklı var. Ailesiyle mi evlisiniz de meseleyi onlarla halletmeye çalışıyorsunuz?
Hem fiziksel hem psikolojik şifdet var adam size bin kere S***** G** (Defol) demiş siz aşılama mı düşünüyordunuz ciddi ciddi? 21 yaşında bu ne çocuk merakı böyle daha siz kendiniz çocuksunuz.
En çok deli olduğum yanlış mı yaptım diye sormanız. Evet yanlış yapmışsınız kocanız sonuçta döver de sever de kovar da. Hem özünde iyi bir insandır. Ailesinin yetiştiremediği adamı siz aile yaparak düzeltebilirsiniz hemen bir çocuk verin kucağına düzelir mi yazalım bunu mu beklediniz?
Bunu da açıklayalım eşimin bu tvlerdeki eşlere benzemsini istemediğim için hani siz de beni 2. Sayfalarda görmeyin diye desemAynen ve sana da.
Yasın muhtemelen Kucuk daha. Hayat cok guzel emınım sende cok guzelsın.
Kendine sans ver. Hayatı mutlu sevilerek gecırmek varken kendını neden böyle bir kotuluge hapsedesin ki?
Ya pesimi bırakmazsa bana aileme zarar verse işte korkum oHiç zehir etme hayatı kendine. 21 yaş ne kadar küçük. Bi hata yapmış evlenmişsin. Kesinlikle boşan, kendine ailenin yanında tekrar bi hayat kur. Sonra zamanı gelince doğru düzgün bi adamla evlenirsin. Mutlu olursun. İnşallah bebeğinde olur. Geri döner o adamı affedersen herşey daha kötü olur. Aileni gidip gelmelere alıştırma. Geldim bu evlilik bitti de, net ol ki onlarda sana güvenip destek olabilsin.
Ates olsa dustugu yeri yakar ya, bence dustugu yeri bile yakamaz ama neyse.Bunu da açıklayalım eşimin bu tvlerdeki eşlere benzemsini istemediğim için hani siz de beni 2. Sayfalarda görmeyin diye desem
Ya sizin bu söyledikleriniz sonuna kadar doğru işte her şey doğru benim kendime söyleyemedigim korkular itiraf edemediklerim: ((((
Diplomam da var mesleğinde bilezik gibi kolum da hersekil geçinirim dururum ayakta ama işte bazı endişeler buna izin vermiyor yemin ederim ben sadece mutlu huzurlu bir yuva kurmak istedim onunla hiçbirşey istemedim ne ev ne mal ne mülk sadece huzur çok pişmanım kendimi affedemiyorumHiç zehir etme hayatı kendine. 21 yaş ne kadar küçük. Bi hata yapmış evlenmişsin. Kesinlikle boşan, kendine ailenin yanında tekrar bi hayat kur. Sonra zamanı gelince doğru düzgün bi adamla evlenirsin. Mutlu olursun. İnşallah bebeğinde olur. Geri döner o adamı affedersen herşey daha kötü olur. Aileni gidip gelmelere alıştırma. Geldim bu evlilik bitti de, net ol ki onlarda sana güvenip destek olabilsin.
Peşini bırakmaması için seni kaybetmek istemiyo olması lazım. Kaybetmek istemeyen, dövüp hakaret edip s.k.t.r git demez zaten eşine.Ya pesimi bırakmazsa bana aileme zarar verse işte korkum o
Tamam ışte şimdi de size s... git deme sırası gelmiş.Orası klavyeden yanlış yazmış otomatik sıktır git diyecektim bana bunu bugüne kadar 10000 defa demiştir
Bunu yapabilir mıyım cesaretim yokkiTamam ışte şimdi de size s... git deme sırası gelmiş.
Gerekirse başka şehire taşınırsınız ailenle. İş güç sahibi olursun. Hayatını karartma o adama tekrar dönüp. Dönsen geri, çocuk olsa bide, adam yine aynı adam. O çocuğada yazık olacak.Diplomam da var mesleğinde bilezik gibi kolum da hersekil geçinirim dururum ayakta ama işte bazı endişeler buna izin vermiyor yemin ederim ben sadece mutlu huzurlu bir yuva kurmak istedim onunla hiçbirşey istemedim ne ev ne mal ne mülk sadece huzur çok pişmanım kendimi affedemiyorum
Amcalarim ailem hepsi kim gelirse vermeyiz seni diyorlar BABAM çok üzüldü kurban olurum ona o kadar korktumki birşey olucak kalbine falanGerekirse başka şehire taşınırsınız ailenle. İş güç sahibi olursun. Hayatını karartma o adama tekrar dönüp. Dönsen geri, çocuk olsa bide, adam yine aynı adam. O çocuğada yazık olacak.
Ailende arkandaymış, eğer sen şu an iki tatlı söze kanar geri dönersen bi daha evden kovulup babanlara gittiğinde kimsenin umurunda olmayacaksın.Amcalarim ailem hepsi kim gelirse vermeyiz seni diyorlar BABAM çok üzüldü kurban olurum ona o kadar korktumki birşey olucak kalbine falan
Sakin ama sakın geri dönme ne yaparsa yapsın kapında köpek olsa gene de dònme. Çünkü 1 ay düzeltse gene ayni seyleri yaşayacaksın. Eger barışırsan aileni ezmiş olacaksın ve bir daha dönmeye yüzün olmayacak. Güçlü ol ve kurtul o pislikten sakin ardına bakmaAmcalarim ailem hepsi kim gelirse vermeyiz seni diyorlar BABAM çok üzüldü kurban olurum ona o kadar korktumki birşey olucak kalbine falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?