Baba evine geri dönüş

Ben ne yaptım ki bunlara kimseye zararım dokunması ne ona ne de ailesine ama hep annem BABAM kardeşlerim hep hep hep ailem ailem ve beni ailemi kendi düşmanları olarak görüyorlar yemin ediyorum hayatımda kaldığım en çaresiz anday im yarında 3 aylar başlangıcı ne güzel hayallerim vardı oruç tutucak yine ama huzur yok kötüyüm of of

Böyle bir insan için sizin nefes almanız kızması için yeterli. Psikolojiniz ne hale gelmiş ki hala bana şiddet uyguladı, hatalı mıyım diyorsunuz. Kendinize iyi bir plan program yapın. Darp raporu alın, geriye dönmeyin.

Canım kardeşim 21 yaşında 3 yıllık evlisin e bunun nişanlılığı sözlülüğü sen ne ara sevdin 17 yaşında bu adamı sevgi aşk değil bu kendini kandırma

Neyden korkacaksın o korksun bak ailen kapı gibi arkanda sakın geri dönme bir daha sorun yaşarsan kimse seni ciddiye almaz

Zaten 3 yıldır şiddet görüyorsun ne çocuğu ne aşılaması kaç kurtul önüne bak yaşın çok genç kendine bu kötülüğü yapma
Sistematik siddet gördüğün adamdan cocuk yapmayi istemek neyin kafasi allahini seversen? Yasin 21 daha , ailene de ihtiyacin yok, tasi sıksan suyunu cikarirsin git çalış kendine yepyeni bi hayat kur . Ne bu koca duskunlugunuz anlamiyorum ki ?keşke 21 yasima geri donebilsem , daha fazla yabanci dil ogrenip kendimi gelistirsem.. ya hu aklini basina al kardesim , git bi okul oku , calis , kimsenin srvgisine mihnet etme

Kızlar 3 yıldır evliyim eşimden hep şiddet hem fiziksel hem pskilojik şiddet gördüm bugün de bana herzamanki gibi doktor git dedi bende artık dayanamadım ve sabrım kalmadı artık çok kötüyüm ve bu sefer gerçekten çıktım geldim babamlara ve o bunu hic beklemiyordu ne yapicam bilmiyorum sizce yanlış mi doğru mu yaptım çok kötüyüm hemde cooookkkkk 😢😢😢😢😢
Şiddet varmış daha ne olması gerekiyordu?

Sistematik siddet gördüğün adamdan cocuk yapmayi istemek neyin kafasi allahini seversen? Yasin 21 daha , ailene de ihtiyacin yok, tasi sıksan suyunu cikarirsin git çalış kendine yepyeni bi hayat kur . Ne bu koca duskunlugunuz anlamiyorum ki ?keşke 21 yasima geri donebilsem , daha fazla yabanci dil ogrenip kendimi gelistirsem.. ya hu aklini basina al kardesim , git bi okul oku , calis , kimsenin srvgisine mihnet etme
Hanfendi konu sahibi ben değilim yanlış kişiye yazdınız ?

Ya gitmek istemiyorum ki zaten ailemde arkamda ama işte zorla götürürse ne biliyim ya daha yarın kaynanam kayinpederim annemi babamı beni arar dururlar daha beni suçlayacaklar offfffffff
zorla goturmek ne demek ya uzaklastirma karari aldirirsin gerekirse bi de yazmissin ya aileme bisey yaparsa diye kolay degil o kadar birine bisey yapmak korkuyorsan uzaklastirma karari aldirirsin

Kızlar 3 yıldır evliyim eşimden hep şiddet hem fiziksel hem pskilojik şiddet gördüm bugün de bana herzamanki gibi doktor git dedi bende artık dayanamadım ve sabrım kalmadı artık çok kötüyüm ve bu sefer gerçekten çıktım geldim babamlara ve o bunu hic beklemiyordu ne yapicam bilmiyorum sizce yanlış mi doğru mu yaptım çok kötüyüm hemde cooookkkkk 😢😢😢😢😢

Kocası kızımın saçının teline zarar verse onu doğduğuna pişman ederim. Üç sene şiddet görmek ne demek. Kim size ne diyecek. Niye sizi suçlasinkar. Ya da ne derse desinler. O kadar kötü hi esseniz eğer bosar. Boşanmak da Allah in kitabında var. Ama eşe şiddet yok.
Bı insan olarak katlanmayin böyle bir adamdan çocuk yapmayın

Bu adamlar üremesin gerçekten. Böyle insanların anneleri de keşke zamanında doğru bir karar verip dünyayı daha az kirletseydi. Gündüz söyleyemediğim içimde kalan ne varsa kendime bile inanamayarak söylüyorum sizin gibi insanları burada okudukça...

21 yaşında yıllardır şiddet görüp hayatı başlamadan biten kadınlardansınız. Bir avukat tutun, darp olduysa yakın zamanda mutlaka rapor alın. Ailenizden uzakta ve onun tahmin edemeyeceği bir yerde kalın. Olmadı sığınma evine bir süre. Aileniz de uyanık olsun ve haberleri yokmuş gibi davransın, dava için kanıt vs toplayıp can güvenliğiniz sağlanana kadar.
Hayatınızdan çıkarın bu insanları. Sizi seven insan size bunları yapmaz. Umarım tertemiz kurtulursunuz ve bir daha da bu insanlarla muhatap olmazsınız.

Lütfen kimseye bağımlı olmadan, ayaklarınızın üzerine basacak bir hayatınız olsun bundan sonra.

Şimdi artık evlenme, eş olma olayından önce kendi eğitiminizi devam ettirin. Bir mesleğiniz olsun. Zor değil bunlar yeter ki inanın.

Gelip bir iki dil dökseler geri gideceksin muhtemelen.
3 yıldır her türlü şiddeti gördüğü adamdan deli gibi çocuk sahibi olmak için uğraşan kadın, kolay kolay boşanmaz.
Umarım aklını başına alırda geri dönmezsin.

Son düzenleme:
Sakın geri dönmeyin lütfen, can korkunuz varmış uzaklaştırma kararı falan çıkarttırın, gerekirse yer değiştirin ailenizle.
İki güzel söze kanmayın lütfen. Hiç kendinizi de suçlamayın, pisliği yapan o, korkup sustunuz diye suçlu değilsiniz. Bundan sonrasına bakın artık.

Okulumu okudum mesleğim elimde gastronomi bölümünden yabancı dilim var almanca ingilizce Allahima şükür elim ayağım yerinde bu 2 gündür biraz daha güçlendim inşallah herşeyin en iyisi olacak

Su kadinlar bosanmayi dunyanin sonu olarak gördükçe bu duzen degismez.
Kesinlikle darp raporu alin
Anneniz sizi elin adamindan dayak yesin diye mi doğurdu
Ailem de bende istiyoruz boşanmayı zaten çünkü dövüyor sahip çıkmıyor köle olarak görüyor ben irtibata geçmiyorum zaten istemiyorum da bir şekilde inşallah biticek

Size fiziksel+psikolojik şiddet uygulayan sözde adama! yeter demenizin doğru olup olmadığını sorguluyor olmanızda ne bileyim 🤨

Hersey
Bu adamlar üremesin gerçekten. Böyle insanların anneleri de keşke zamanında doğru bir karar verip dünyayı daha az kirletseydi. Gündüz söyleyemediğim içimde kalan ne varsa kendime bile inanamayarak söylüyorum sizin gibi insanları burada okudukça...

21 yaşında yıllardır şiddet görüp hayatı başlamadan biten kadınlardansınız. Bir avukat tutun, darp olduysa yakın zamanda mutlaka rapor alın. Ailenizden uzakta ve onun tahmin edemeyeceği bir yerde kalın. Olmadı sığınma evine bir süre. Aileniz de uyanık olsun ve haberleri yokmuş gibi davransın, dava için kanıt vs toplayıp can güvenliğiniz sağlanana kadar.
Hayatınızdan çıkarın bu insanları. Sizi seven insan size bunları yapmaz. Umarım tertemiz kurtulursunuz ve bir daha da bu insanlarla muhatap olmazsınız.

Lütfen kimseye bağımlı olmadan, ayaklarınızın üzerine basacak bir hayatınız olsun bundan sonra.

Şimdi artık evlenme, eş olma olayından önce kendi eğitiminizi devam ettirin. Bir mesleğiniz olsun. Zor değil bunlar yeter ki inanın.
Herşeyi o kadar güzel nitelendirmissinki işte sen gel de bunları cahil insanlara anlat Rabbim kimsenin başına düşmanıma vermesin

Size fiziksel+psikolojik şiddet uygulayan sözde adama! yeter demenizin doğru olup olmadığını sorguluyor olmanızda ne bileyim 🤨
Evet haklisin 2 gün önce attım postu olay daha sıcak sıcagaydi ve kendimi ifade ettim orda dedim zaten ne diyeceğimi bilmiyorum kafam dolu ama 2 gündür toparlandim ve suanki herşeyi daha doğru dile getirebiliyorum ben aslında önceden böyle değildim zaten bana uygulanan baskı benim ksiiligimi ı kadar yıpratt ki eskiden asla kendime laf söyletemezdim ama iste artık kendimi savunamayacak kadar zayıf bir karaktere büründüm inşallah bunlar geçecek ben eski ben olacağım umarım ve bu konular iyice belli olana kadar da olduktan sonra psikolojik tedavi görmek istiyorum

Rabbim yardimciniz olsun tabiki dogru olani yapmissiniz ve cok gec kalmissiniz bunu yapmakta neden dra git dedi onu anlayamadim

Defalarca ailesine söyledim ailesi herşeyi biliyorlar zaten ilişkimizin kurucusu ve yöneticisi kaynanam zalimi herşeyi yönettiği için ne olduysa bugüne kadar yüzde 90 onun yüzünden hep ailemi eşime kötüledi hep eşimi şişirdi bize karşı işte herşey bu noktaya geldi kaynanam vicdan merhamet sahibi degilki oğlu nolsun eşime fazla bisey demiyorum çünkü suc onu yetiştiren annne ve babada çünkü kayinpederim de aynı halt
Siz yine de esinizi suclayin. Anne babasini boyle kotu bir ornekte rol model almayabilirdi,kapisini kapatip esiyle mutlu mesut yasayabilirdi. Cunku o da istemedi. Kv ve kp sizin muhattabiniz degil. Lutfen yasal haklarinizi sonuna kadar alin,esinizden. Sonra kendinizi dinleyin. Yeniden baslamak icin sebep cok. Su anda yuzlerine maske takmadan normal hayatlarini surdurmek isteyen binlerce kisi var dunyada. Omur cabuk geciyor. Caniniz kiymetli olur bundan sonra insallah.

Back
X