Selam arkadasim..
sahiden bogazim dugumlenerek okudum yazdiklarini..
Cocukken benimde yasadiklarim geldi aklima... Benim ve kardeslerimin..
Bizde baba dayagi cok yedik.. Babam bize kemerle girisirdi.. Keyfi yani..
altimiza pijamalar giyerdik acimasin diye bedenimiz..
kat kat giyinirdik..
Ellerimize vururdu..inanilmaz dayak,hakaret ile buyuduk..
Kendisi alkol de alirdi o zamanlar.. suan da bile hala iciyor..
Hepimiz evlendik kardesler..
Babam hala uzerimizde bir strestir..
Diger 2 kardesim onun yaptiklarini asla unutmuyorlar..yuz ceviriyorlar cogu zaman.. konusmuyorlar hatta.
Mesela kiz kardesim bayramda arayip konusmamis bile.. inanilmaz derecede yok sayiyor.
Onuda anliyorum pekala..
Sonucta bende kardesim ne cektiyse aynini cektim, ayni evde buyuduk..
Ama ben "her ne olursa olsun herzaman babami alttan aldim su yasima kadar, onun iyi olmasi icin cok ugrastim. Alkolden uzaklastirmak icin cok konustuk gece yarilarina kadar, ornekler verdim. yapma etme dedim. Beni gunde 3 kere bile ust uste aradigi olur..cocuklarimin uyku saatlerinde bile hic dusunmeden arar,(uyuyorlardir belki) diiye dusunmedigi anlarda olur..
Annemle aralari hala iyi degil..
En ufak bir sorunda hemen bana gelir mesela.. onu saatlerce telefonda dinlerim.
Anneme kizar beni arar,kardeslerime kizar beni arar..
hem kendi ev-ailem stresim ... bir yandan da "Babam"
Ama inan ben tum olumsuzluklarina ragmen yinede vicdanimin sesini dinlemisimdir..O benim babam demisimdir. Cocukken bizi dovmesine ragmen,yalin ayak sokaklara atmasina ragmen,ezmesine,dayak atmasina ragmen ..yinede "O benim babam" demisimdir.. Toplum icinde hic kimseye babam hakkinda kotu konusma firsati vermemisimdir..zoruma gider cunku..
Herkezin ettigi kendine arkadasim.. Bu da bir imtihandir..
Sende babandan cok cekmissin.. Ben hala cekiyorum.. Ama napayim isyan etmiyorum..
Elbet bununda bir mukafati vardir Allah katinda..
ben "ne hali varsa gorsun benden uzak,beter olsun,gebersin" diyemem.. Allah dedirttirmesinde bana..
Yuce Allah mutlaka babam ve babam gibilere bunun hesabini soracaktir.. (sizin babanizda)
Ama ben yinede duaciyim babama..Allahim onu affetsin.. Hidayet versin insallah..
Bize cok cektirdi evet ama olsun ben hakkimi herzamanda helal ederim.. Kirginliklarim var mutlaka..
Ama kirgin olsamda onun cani sagolsun.. Bende boyleyim iste..
Unutma hersey bir imtihan..Eminim bu yasadiklarinin karsiligini cok guzel bir sekilde alacaksin..
Babana Allahtan acil sifalar dilerim... Umarim eski sagligina kavusur...