baba-ma......

Çok üzücü..

RABBİM yardımcın olsun. Hakkını helak et sen.. Elbet RABBİM soracaktır bunların hesabını..

Bunların erkekliği çocuğu yapana kadar..
Sen hakkını helal et sen etsen bile o zulümlerin hesabını çekicek.
Sen helal et ki en son bu dünyada gör bide öbür dünyada uğraşma onunla helalleşmekle..
Öbür tarafta daha zormuş helalleşmek.
Bırak zorluğu ona sorulurken o çeksin

Son düzenleme:
merhaba canım merak etme bende atama bekledim yıllarca ve torpılle kımler atandı gıttı onumden bılsen.... o zamanlar bu bılıncte degıldım hos dedıgınde dogru olmadı zaten hayırlısı degılmıs dedık kapattık o defterı

Merhaba konu sahibi arkadaşım,
Yaşadıkların gerçekten çok üzücü.Yorumların hepsini okudum kimisi helal et mahşere kalsın kimisi helal etme yazmış arkadaşlarımın.
Siz hakkınızı hem bu hem ebedi dünyada babanıza helal ediniz.Hesabı Rabbime bırakınız.Bu dünyada size en büyük kötülüğü yapana bile hakkınızı her iki yer içinde helal edip hesabı Rabbime bıraktım demeniz hepimiz için makbul olanı.
Çünkü ebedi dünyada Cennet Cehennem vardır.Ve bu dünyada cennetlik olup her iki cihan içinde haklarını helal eden insanlar koşa koşa Cennete girerken haklarını helal etmeyen Cennetlik insanlar helalleşmek için mahşerde sıralarının gelmesini bekleyeceklerdir.
Hakkınızı helal etmemiş ve helalleşmek için Beklerken Cennetlik iseniz Cennetin muhteşem şahaneliğini görüp bir an önce Cennete gitme arzusu içinde olurken eğer Cehennemlik iseniz Cehennemin dehşetli azameti karşısında sıranın size gelmemesi için Rahmana yalvaracaksınız.
Babanıza her iki dünyada da hakkınızı helal edip hesabı Allah'a bırakmak en güzeli.Çünkü orada beklemek kadar kötüsü yoktur.
Rabbim babanıza hidayet versin,tövbe etmeyi nasip etsin.Çektiği acıları hafifletsin.
Acı çekmek günaha kefarettir.Allah her şeyin en doğrusunu bilendir.Siz kendinizce haklı olabilirsiniz.Ama babanızın kalben ettiği tövbe Allah katında kabul görüp onun ebedi hayatta çekeceği azabı bu dünyada günahlarına kefaret olarak hastalık verebilir.Bunu yalnızca Allah bilir.Her hasta,kanser ve daha çaresi bulunmamış hastalık sahibi insanları kötü diye yargılamak,onlar için ettiğini çekiyor demek en büyük GAFLETTİR...VESSELAM.
Allah'a emanetsiniz.

oncelıkle tesekkur ederım yorumlarınız benım dıkkatımı cekıyor cogu konuda uyusuyoruz sızınle....
bende onunla ılgılı acı cektıgıne daır her haber aldıgımda gunahlarına keffaret olmasını dılıyorum rabbımden elımıze ıgne batsa gunahlarımıza kefaret olacagı hadısınden yola cıkarak.....
elbette her hasta ve sıkıntıda ınsanı kotu dıye yargılayamayız nıtekım peygamberlerde hastalık cıle ve sıkıntı cekmıstır tovbe hasa onlar kotu muydu asla.....
ben bu konuyu acmayı cok dusundum benım hayatımda babamdan harıc bır annem bırde halam oldu canıma okuyan yasantımı cehenneme cevıren ama artık rabbıme bıraktım.....
buraya yazmak rahatlatıyor ınsanı tanıdıgım hıckımse bu kadar detayını bılmez anlatmam anlatamam
sonuc olarak MEVLAM GORELIM NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER

Son düzenleme:
Ben de hakkımı helal etmezdim..

Babamla sorunlarımız oldu elbet...Dövdüğünü ve incineceğim bir sürü şeyi yaşattığını bilirim..Bunun için bile bir yanım daima babama karşı buruktur..Benim sinir sahibi olmamın yegane sebebi !

Bu koşullarda bile ona hala kırgınsam sana yaşattıklarını yaşatsaydı sanırım cenazesine bile gitmezdim..

Rahat ölmesin derdim..Her aldığı nefeste adımı sayıklasın isterdim..Ciddiyim.

Son düzenleme:
Sizin hakkınızı helal etmenizi kendisi hak etmemiş ama ne çare ...Yaşananların acısı çıkmaz içinizden bir baba nasıl bu kadar vicdansız olabilir aklım almıyor.Allah'a havale edin ne diyim başka bilemedim.

canım neler yaşamışsın şaşırdım gerçekten, bende babama sinir oluyorum, ama zamanı geldiğinden ben söyleyeceğimi söylüyorum içim rahatlıyor, protesto bile ediyorum, allah çektiklerinin karşılığını cenntet verecektir üzülme.

Son düzenleme:
ALLAHIM BU NE!

Canım benim ya yazın o kadar güzel tüm yaşadıklarına rağmen kendini kaybetmeyip o kadar düzgün anlatmışsın ki altın yere düşmeyle pul olmuyor olamıyor.o Allahından buluyor daha da bulur merak etme sen.
Ay canım ya içime sokasım geldi seni

Senin yerinde olsaydım etmezdim..
Belki senin yaşadığının 1000de 1ini yaşamadım ama ben etmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…