Baba özlemi: (

İsyanıö asla yok ama en ufak bişey canım sıkıldıgı zaman babam olsaydı böyle olmazdı diye ağlıyorum mezarına gidip babama derdimi anlatıyorum ama o mezar hep boş geliyor: (
O seni görüyor ve duyuyor, bu bir gerçek.Sadece cevap veremiyor. Hepimiz zamanı gelince gideceğiz.Bizim kapıldığımız en büyük yanılgı, sanki biz sonsuza dek yaşayacağız ve ölen yakınımız sonsuza dek geri gelmeyecek . Öyle değil işte, yine bir araya geleceğiz

6 sene önce annemi kaybettim..acısı tarif edilemez zamanla acısı azalmıyor sadece alışmaya çalışıyorsun yokluğuna..allah sabır versin insanın sevdiği canından kanından birini toprağa gömmek kadar acı birşey yok..Anne ve babalarının değerini bilin..:cry: acın daha taze..allah sana ve ailene sabırlar versin mekanı cennet olsun..

Çok teşekkür ederim canım , Eminim çektikleri günahlarına kefaret olmuştur.Rabbim ahiretini hayırlı eylesin.
Kuzenime gelecek olursam, 1,5 yaşında bir evlat ve hamile bir eş bıraktı ardından.İkinci çocuğu da geçen ay doğdu.Sevinemedik bile.Ama vardır Rabbim in bir bildiği deyip sabrediyoruz
Rabbim eşine ailesine sizlere sabır versin gerçekten çok zor bir durum çok üzüldüm ya nur içinde yatsın kuzenininiz ,

Yazmadan yatamadım valla...
Daha önce boyle bir konuya yine aynı seyleri yazmistim..
Simde de size soyleyeyim belki rahatlatır...

Çok sanslısınız biliyor musunuz?
Sevgiyle,özlemle,minnetle anacaginiz
Size guzel hatırılar bırakan bir babanız var...

Babam henüz!ölmedi
Ama bazı hislerimde o kadar net ve eminim ki.
BABA denildigi zaman siddetten,kufurden,yalınayak sokaklara kacıp can havli ile polisi aramaktan,titreyen bir anneden,sırf kavga cıkmasın diye aksamın saat 6sında yataga girip uyuyor numarası yapan bir "ben"den,is cıkısında caddenin basında beni karsılayip avucunu acip para var mi sigara alicam diyen bir adamdan,sabahları utanmadan simit patamı alan bir baba bozuntusundan baska birsey hatirlamiyorum....

Öldügü zaman sizin gibi minnetle,hasretle mezarına gitmeyecegim....
NEDENNN? diye diye aglayacagim belki de...

Lutfen üzüntünüzü yasarken tebessüm etmeyi,tesekkür etmeyi unutmayın.
Unutmayın ki huzurla yatsın...
Unutmayın ki gururla yaşayabilin.

Muhtesem bir hazineye sahip olmussunuz...

Allah rahmet eylesin..
Size de sabırlar diliyorum..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, ben babamdan razıyım Rabbim de razıdır inşallah, bende bazen diyorum keşke bir kere vursaydı belki bu kadar üzülmezdim diye ama benim babam gerçekten çok iyi biriydi sadece ailesi değil bütün cevresi çok üzüldü düğün gibiydi cenazesi :( bir kişinin agzımdan da kötğ bişey çıkmadı.

Gururla anacagımız bir babaydı babam. Sizin durumunuza da çok üzüldüm gerçekten Zor bir durum çünkü hiç bi evlat bu kadar kızgınlıkla anmaz babasını gerçekten canınız acımıs Rabbim sizinde YARDIMCINIZ olsun Allah dayanma gücü versin duacınızım..

Ya içimde anlatamadığım o kadar çok duygum var ki , ben annenin babasının hiç görmedim hep dede hasretiyle büyüdüm, hep dua ederdim inşaallah benim çocuğum benim babamı görür diye:KK43: evlendim çocuğum olmadı sonra babamın hastalığı Çok istedim Allahtan bir çocuğum olsun babam görsün diye ama olmadı:KK43: sonra yuvam bozuldu gitti her şeyi üst üste yaşadım ama en agırıda baba acıs ıymıs

6 sene önce annemi kaybettim..acısı tarif edilemez zamanla acısı azalmıyor sadece alışmaya çalışıyorsun yokluğuna..allah sabır versin insanın sevdiği canından kanından birini toprağa gömmek kadar acı birşey yok..Anne ve babalarının değerini bilin..:cry: acın daha taze..allah sana ve ailene sabırlar versin mekanı cennet olsun..
Amin Allah razı olsun inşaallah annenizin mekanıda cennettir nurlar içinde yatsınlar:(

Basiniz sagolsun :(
Kendimden bildigim asla unutamazsiniz Bu aciyi .. Ilk zamanlari sok gibi geliyor sonrasinda artik öldügüne inaniyorsunuz
Allah size sabir versin cok zor biliyorum

Basiniz sagolsun :KK43:
Kendimden bildigim asla unutamazsiniz Bu aciyi .. Ilk zamanlari sok gibi geliyor sonrasinda artik öldügüne inaniyorsunuz
Allah size sabir versin cok zor biliyorum
Amin Allakh razı olsun gerçekten öyle cenaze günü bile ne olduğunu anlamamostım , elimde bi spürge kapı süpürmeye durdum nasıl yapmıssım onu hala anlayamıyorum: (

Yüce rabbim size sabrın en büyüğünü versin dayım vefat ettiğinde kuzenim asla toparlanamaz diye düşünmüştüm yıllar geçti toparlandı ama yüzündeki o ilk günki hüzün hep var gözlerine uzun uzun bakamıyorum :( o acı benide yakıyor

Her gece bu saatler yüreğime sızısı düşüyor babamın, öleceği günki bana bakışı iyi değilim diye kafa sallayısı gözümün önünden hiç gitmiyor:KK43: her gün rüyalarıma geliyor uyanınca ağlamaktan heba oluyorum :KK43:

İlk günler bir sok yaşıyorsunuz sonra zamanla ve özellikle yalnız kaldıkça kabulleniyorsunuz yokluğunu:KK43: atlatamıyorum ben bu acıyı arkadaşlar yapamıyorum her gün kapı çalıpta babam gelecek diye bekliyorum:KK43: bi taraftan da babamın toprak olduğunu düşündükçe kafayı yiyorum:KK43: fotoğraflarına bile bakamıyorum :KK43:

Cuma günü kırkı çıktı babamın kardeşim karnesini götürdü mezarına gömdü bak baba yine 1.oldu oğlun diye:KK43: kahroldum o an her anımızı mezarında paylaşıyoruz babamla:KK43:ne kadar zormua bu acı ne kadar dayanılmazmıs:KK43: mezarında sohbet ediyorum her derdimi kara toprağına anlatıyorum ama yok yok yok:KK43:

Benim durumunda olanlar nasıl dayandınız böyle acıya, acısı bir ömür çıkmaz diyorlar geçer mi bugünler biter mi bu baba özlemi:KK43: ben çok kötüyüm:KK43:(

Annem öldü 1 sene kadar oldu
Alışılıyor
Bi sızı kalıyor sadece
Alışılmasa hiç kimse yaşayamazdı
Sizinki çok yeni, acı çekmeniz çok normal. Acınızı yaşamazsanız atlatamazsınız zaten. Yas dönemindesiniz, başınız sağolsun...

Annem öldü 1 sene kadar oldu
Alışılıyor
Bi sızı kalıyor sadece
Alışılmasa hiç kimse yaşayamazdı
Sizinki çok yeni, acı çekmeniz çok normal. Acınızı yaşamazsanız atlatamazsınız zaten. Yas dönemindesiniz, başınız sağolsun...
Allah razı olsun annenizinde mekanı cennet olsun .

Her gece bu saatler yüreğime sızısı düşüyor babamın, öleceği günki bana bakışı iyi değilim diye kafa sallayısı gözümün önünden hiç gitmiyor:KK43: her gün rüyalarıma geliyor uyanınca ağlamaktan heba oluyorum :KK43:

İlk günler bir sok yaşıyorsunuz sonra zamanla ve özellikle yalnız kaldıkça kabulleniyorsunuz yokluğunu:KK43: atlatamıyorum ben bu acıyı arkadaşlar yapamıyorum her gün kapı çalıpta babam gelecek diye bekliyorum:KK43: bi taraftan da babamın toprak olduğunu düşündükçe kafayı yiyorum:KK43: fotoğraflarına bile bakamıyorum :KK43:

Cuma günü kırkı çıktı babamın kardeşim karnesini götürdü mezarına gömdü bak baba yine 1.oldu oğlun diye:KK43: kahroldum o an her anımızı mezarında paylaşıyoruz babamla:KK43:ne kadar zormua bu acı ne kadar dayanılmazmıs:KK43: mezarında sohbet ediyorum her derdimi kara toprağına anlatıyorum ama yok yok yok:KK43:

Benim durumunda olanlar nasıl dayandınız böyle acıya, acısı bir ömür çıkmaz diyorlar geçer mi bugünler biter mi bu baba özlemi:KK43: ben çok kötüyüm:KK43:(
Ozlem bitmiyor ama aci hafifliyor sadece .Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin.

Hep özleyeceksiniz ama böyle yanmayacak içiniz. Toparlanmaya bakın.
Bende babamı kaybedeli 4 sene oluyor. İlk bir sene çok zordu. Ama ölüm acısıyla yaşamak bizim doğamızda var. Hayat herşeye rağmen devam ediyor. Allah sizi başka acılarla sınamasın. Babacığınızın mekanı cennet olsun.

Başınız sağ olsun.
Nur içinde yatsın,mekanı cennet olsun inşallah.
Allahım sabır versin inşallah.

Ben annemi kaybedeli 4 yıl oldu, babamla yıllardır görüşmüyoruz,kardeşim de yok.
Hayatta bir annem,bir ben vardık.
Annem varken ne bir arkadaşa ihtiyaç duydum, ne bir kardeşe.
Onunda benden başka kimsesi yoktu. Ben onun kızı,oğlu,evin reisi,kardeşi,annesi,babası,hasta bakıcısıydım.

Bizimki ani bir ölüm değildi,bekliyorduk ama her türlüsü beklenmedik ölümün..

Annem benim herşeyimdi.. Çevremde gördüğüm ana kız ilişkisinden çok çok farklıydı, biz el ele gezerdik annemle, öpüşür koklaşırdık sürekli.

Acı ama insan alışıyor, nasıl oldu bilmiyorum ama alıştım. Senin acın çok çok yeni, hayatın boyunca o boşluk kapanmaz, asla unutmazsın, hergün özlersin ama acı azalıcak muhakkak..

Sana yazmanı öneririm, bir deftere söylemek anlatmak istediklerini yaz. Hayatındaki gelişmeleri yaz ne paylaşmak istersen, ben böyle rahatladım biraz..

Başın sağolsun,mekanı cennet olsun babanın inşallah..

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun, ben babamdan razıyım Rabbim de razıdır inşallah, bende bazen diyorum keşke bir kere vursaydı belki bu kadar üzülmezdim diye ama benim babam gerçekten çok iyi biriydi sadece ailesi değil bütün cevresi çok üzüldü düğün gibiydi cenazesi :KK43: bir kişinin agzımdan da kötğ bişey çıkmadı.

Gururla anacagımız bir babaydı babam. Sizin durumunuza da çok üzüldüm gerçekten Zor bir durum çünkü hiç bi evlat bu kadar kızgınlıkla anmaz babasını gerçekten canınız acımıs Rabbim sizinde YARDIMCINIZ olsun Allah dayanma gücü versin duacınızım..
Başınız sağolsun bende babami 3 ay evvel kaybettim o öyle büyük bir aci ki babam 3 ay icinde hasta oldu ve iyilesemedi 1 ayda komada kaldi biz annem ve kardeslerimle 4 aydan beri sürekli ağlıyoruz hic geçmiyor o acı sadece zamana ayak uydurmak zorunda kaliyosun bende sizin gibi keske kötü baba olsaydı belki ozaman boyle uzulmezdim diyorum babam öyle iyi bi insandı kimseyi karincayi dahi incitmeyen biriydi rabbim babalarımızın mekanini cennet eylesin inşallah cennette kavusuruz inşallah

Bende 5 ay oldu babamı kaybedeli..Başınız sağolsun.Bu acının tarifi yok.Daha çok yeniymiş sizin.Ben sizden daha kötüydüm ilk zamanlar.Şimdi 5 ay oldu.Acısı giç geçmiyor ama zamanla Allah sabrını veriyor bir şekilde.Yaşamaya devam ediyorsun.Allah sabır versin sizede banada

Back
X