Baba özlemi: (

Allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.
Benim en yakın arkadaşımın babası vefat etmişti.
Acısına üzüntüsüne şahit oldum.
Oda uzun bi süre ölü gibiydi.ilaçlarla anca biraz toparlanıyordu.
Bana hep sorardı durmadan,geçecek mi bu acı diye.
Onu görünce toparlanamaz çok kötü diyordum zira babası herşeyiydi aniden trafik kazasında öldü.
Ona hep bu acı asla geçmicek ama hafiflicek be sen normal yaşamına babanın hatıraları ile devam etmeyi öğrenceksin diyordum.
Evet acı yaşamayıda öğreniyor insan.
Şimdi normal hayatına döndü ama tabi kalbinin derinlerinde kalıyor bazı şeyler..

Başınız sağolsun.
14 yıl önce bnde babamı kaybettim. Selası halen kulaklarımda çınlanır.İnanması güç halen bazen kabullenmekte zorluk çekiyorum Neden diye soruyorum. 30 yaşıma geldim evlendim , kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum ama babamın güvenli kollarına , omzuna halen ihtiyaç duyuyorum. Aklıma geldikçede yada ne zaman baba kız görsem burnumun direği sızlar. Tarifi zor ne denir bilmem. Zamanla geçmiyo ama garip bir şekilde sakinleşiyosun zamanla.

Başınız sağolsun bende babami 3 ay evvel kaybettim o öyle büyük bir aci ki babam 3 ay icinde hasta oldu ve iyilesemedi 1 ayda komada kaldi biz annem ve kardeslerimle 4 aydan beri sürekli ağlıyoruz hic geçmiyor o acı sadece zamana ayak uydurmak zorunda kaliyosun bende sizin gibi keske kötü baba olsaydı belki ozaman boyle uzulmezdim diyorum babam öyle iyi bi insandı kimseyi karincayi dahi incitmeyen biriydi rabbim babalarımızın mekanini cennet eylesin inşallah cennette kavusuruz inşallah
Amin inşaallah, ben hala babamın öldüğüne inanmıyorum çok değişik bi duygu ölümle babamı yan yana koyamıyorum, Rabbim öyle bir sabır verdi ki aklımıza gelmiyor ölümü:(

Babam 13 ay boyunca çekti:( nevralji gecirdi sonra yüz felci ve yüzünde tümörler cıktı , en sonunda tamamen felç geçirdi bacakları eridi 6 aylık çocuğa dönmüştü , ağrıları acıları arttı , en son komaya girmişti:(

Öyle zordu ki bizim acımız babamın hastalığıyla başladı :( stresten hastalamdım bas ağrılarına tutuldum psikolojik destek alarak atlatmaya çalıştım bu süreçleri

13 ay boyunca tek duyduğumuz şey herşeye hazırlıklı olun, artık aglayamaz olmuştum ben hala şoktayım babamı hiç kabullenmeddim, merhum kelimesini duyunca bil kendimden geçiyorum, ben babamı çok özledim:(

Back
X