baba sevgisi ihtiyacımı nasıp doldururum

Kadının babasıyla ilişkisine kadar takip ediyorsunuz. Ne Meldaymış yav, kayınvalidesinin gülü, babasının kıymetlisi eski eşinin de gizliden takip ettiği yüce kadın.
Her Türk aile yapısı böyle değil. Sizinki evladım çocuğum olsun dememiş, korunmamış üremiş sadece. Milletin evini ortamını dağıtacağınıza gidin psikolojik sorunlarınızı çözmekle uğraşın.
Bence Melda diye biri varsa gerçekten asla çekemiyor kadını üyeyi bayağı kudurtmuş ağzından Melda ismi düşmüyor maşallah 😅😅😅

Seri konu açmayı bırakarak,evli olmadığınız halde sevgilinize eşim demeyi bırakarak..
Daha yaşı küçük ablası bir yorumda 19 yaşında olduğunu yazmıştı. Böyle sıradışı şeyleri bu yaşta kendine heyecan olarak görüyor ama yanlış yolda farkında değil. H ebide bu 2 nişan atmış ben asıl onlarla olan konuları bekliyorum melda bitti babası için açtı oda bitti sıra o çocuklarda :KK70::ukala:

baba tramvanız olduğu için sorunlusunuz. psikiyatrik tedavi olmadan evlenmeyin... her baba sizin babanız gibi değil... o nedenle lütfen tedavi olun

normalde evlenin diyecektim ama bebek de var...

Baba sevgini de baba olan sevgilinle doldurmaya çalışma da ne halt edersen et.
En azından bir kadın için babam yanına beni almazdı diyeceği bir çocuk daha olmasın dünyada

melda kocasının yokluğunu doldursun benim babaya ihtiyacım var meldanın babası onu çok seviyo
Melda'yı neden kafaya taktığın belli oldu. O kart horoz sevgiline iyi bak, o kadının elinden alıp alacağın oydu, aman bırakma da kadının başına tebelleş olmasın yine. Zaten herif bi gitmiş kadın yeniden doğmuş gibi olmuş resmen.

babamdan hem nefret ediyorum hem de deliler gibi seviyorum aşığım bir dediğini iki etmiyorum
hiç bana ilgi göstermesi bir kere halimi hatrımı sorduğunu bilmem aynı evdeyken bile bana hiç laf atmazdı hiç gin içinde arayıp napıyosun kızım demezdi sadece bir kere sarıldım babama onuda nasıl yaptım aklım almıyo babamdan çok çekiniyorum çok korkuyorum asla kıyamıyorum ama bian önce gebersin diye bela okuyorum bazen sonra kendime kızıyorum babamla hiç bir anım yok ileride çocuklarıma anlatabileceğim babam bana hiç sevgi cümlesi kurmadı yada güzelliğimle ilgili bir şey söylemedi hiçbir işimle ilgilenmedi
etrafımda babasına sarılan yada böyle birbirleriyle samimi olan baba kız görünce göz yaşlarıma hakim olamıyorum babamın karşısında geçip konuşamıyorum hakkımı savunamıyorum ona bir şey soramıyorum çok yoruldum içimdeki boşluğu nasıl doldururum
türk aile yapısı böyle evet biliyorum baba sevgisi gören insanların türkiyede nadir bulunduğununds farkındayım ama ben bunlardan biri olmak istemiyorum
Dolduramazsın

Yardım al

Yooo türk aile yapısı böyle falan degil, eğer öyleyse s.cayim yani öyle yapıya.
Babaniz sorumsuz , evladini sevmeyen,baba olmak yerine üremiş bir adam hepsi bu.
Aynı seçtiğiniz koca adayı gibi. O da çiftleşmiş,üremiş. Şimdi kendinden çıkana bakmaktan aciz,annesine vermiş bir adam. Madem babanizdan alamadığıniz sevgiyi arıyorsunuz neden kendinizden on yaş büyük, karısını delirten, çocuğunu gözü görmeyen bir adamdan değil size merhamet gösterecek birinden almıyorsunuz?
Öyle biriyle evlenireniz zamanla yaralarınız kapanmasa da artık kanamaz. Bu evliliğe baslarsan bir sahipsiz çocuk da sen doğuracaksin - senden ya da ilk çocuğundan farkı olmayan
Huvvvvv 🥴füze atmışsın. Acı ama gerçek.

Allah'ım herşeyin altından çocukluk çıkıyor. Anne baba olmadan önce bir yeterlilik sınavından geçilmeli bence. Çocuk yetiştiriyorum nasıl korkuyorum anlatamam ya böyle olursa diye veya ya böylesi gelir çocuğumu bulursa diye.

Aklıma şu şarkı geldi
She's crazy like a fool
What about dady cool
Dady dady cool

Yav şu her yanlışını babam beni sevmedi ühüüye bağlayanlardan öh geldi ya .

İşte siz birilerinin hayatını çalarsanız, hayat da sizden güzellikleri çalar.
Karmadır bu. İlahi adalettir.

Gecenki konunun alt yapısı anlaşıldı. Mevzu meldanin kocası değilmiş. Bratzin babasıyla asilmamis sorulari olduğu için, Bratz farkında olmadan babası gibi bir partner seçerek, baba kız ilişkisini, sevgilisi üzerinden tamir etmeye çalışıyor. Bunu ona bilinç altı yaptırıyor ama o farkında bile değil.
Bratzin sevgilisi yaşça büyük. Baba kız arasındaki büyük yaş farkı gibi.
Bratzin sevgilisi kendi çocuğuna bakmayıp babaanneye atmış, bratzin babasının kendisiyle yakın ilişki kurmadigi gibi.
Muhtemelen bratzin babası, aynı ilgisizliği annesine de gösteriyor, sorunlu aile ilişkileri var. Ve Bratz de aynı şeyleri çekirdek ailesine yapan bir partner bulmuş.

Bu ilişkide, simarik bir kız çocuğu gibi mızmız davranıyor. Çünkü kendi cocuklugunu ilişkisinde tekrar yaşayıp bu sefer farklı tepkiler verecek. Ben artık çaresiz bir çocuk değilim, yakar yıkarım diye tepki veriyor herkese. Ama savaşı Melda ya da başkası olmadığı için çözüm alamıyor. Savaşı kendisiyle. Kök aile sorunları geçmişte kaldı, onlarla mücadele etmek yerine, bu benim başıma geldi artık yapacak bir şey yok, bundan sonra kaliteli bir hayat yaşayayım demeli.

Back
X