- Konu Sahibi Portakalli ordek
Sensizasla mıydı senli bişeydi ama öyle bir üye vardı o’sunuz galiba. Yine böyle bir konu açmıştınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bu kadarOnlar sahip çıksınlar kardeşine. Büyük ihtimalle kardeşlerinin başına bela oldu babanız o yüzden sizi sıkıştırıyorlar. Kaldı ki evlat olarak beni yetiştirmesi gereken bir babayı ben ne den yetiştireyim.
O ňickini değiştirmiş adı gibimeşhur babannenizin adını alan üye miydiniz siz, adınızı değiştirmek istiyordunuz ceren tarzi bir şeyle.
babannenizin adını değiştirmek istediğiniz için hakaret ediyorlardı.
hala akrabalarınızla niye uğraşıyorsunuz anlamadım ki, bırakın ne konuşurlarsa konuşsunlar siz ne muhattap olun ne de kafaya takın
Engelleyın.Beddua kişiye doner.Kendınden cıkma olasılıgı yuksek .Cevap vermeyın engelleyın.Adımı degiştirdim.Pişman degilim. Yeni ismimi çok seviyorum. Baba tarafından 2halam ve amcamla görüşmüyorum. Sebebi hem adımı degiştirme hem de babamla görüşmüyoruz diye. Babam annemi aldattı boşandılar. Bize hep kötü davrandı, ezdi. Bende şuan görüşmüyorum diye hayırsızsınız, o sizin atanız, siz düzeltecek siniz onu diyor. Az önce de mesaj atmış halam. Şunu yazmış. dıye adın kara yerde yasa ınsallah evlat yuzu gorme bes beter ol.
Baba tarafı hep mi gerikafalı böyle.Babam bugüne kadar çok eziyet etti. Şimdi görüşmüyoruz, evi falan kötü babamın. Ama maaşını hep içkiye veriyor. Bi de adımı degiştirim. Ki bu isimden sülalede 3 tane var.
Ya inan ki artık biz anladık tamam çok memnunsun pişman değilsin defalarca kez sana söylendi muhatap olma engelle geç hala daha bu insanlarla iletişimi koparmadın tamam halanın yaptıklarını onaylamıyorum da sende bir adım at kopar şu bağları artıkAdımı degiştirdim.Pişman degilim. Yeni ismimi çok seviyorum. Baba tarafından 2halam ve amcamla görüşmüyorum. Sebebi hem adımı degiştirme hem de babamla görüşmüyoruz diye. Babam annemi aldattı boşandılar. Bize hep kötü davrandı, ezdi. Bende şuan görüşmüyorum diye hayırsızsınız, o sizin atanız, siz düzeltecek siniz onu diyor. Az önce de mesaj atmış halam. Şunu yazmış. dıye adın kara yerde yasa ınsallah evlat yuzu gorme bes beter ol.
Baba tarafı hep mi gerikafalı böyle.Babam bugüne kadar çok eziyet etti. Şimdi görüşmüyoruz, evi falan kötü babamın. Ama maaşını hep içkiye veriyor. Bi de adımı degiştirim. Ki bu isimden sülalede 3 tane var.
Sende deki insallah evladina babam gibi es versin Allah. Hapsine versin kıymetini anlaAdımı degiştirdim.Pişman degilim. Yeni ismimi çok seviyorum. Baba tarafından 2halam ve amcamla görüşmüyorum. Sebebi hem adımı degiştirme hem de babamla görüşmüyoruz diye. Babam annemi aldattı boşandılar. Bize hep kötü davrandı, ezdi. Bende şuan görüşmüyorum diye hayırsızsınız, o sizin atanız, siz düzeltecek siniz onu diyor. Az önce de mesaj atmış halam. Şunu yazmış. dıye adın kara yerde yasa ınsallah evlat yuzu gorme bes beter ol.
Bundan halaniza ne ki? Cok istiyorsa o sahip ciksin kardesi ya onun da diyecegim ama zaten babaniz onlarin basina kalmasin diye siz ilgilenin istiyordur.Adımı degiştirdim.Pişman degilim. Yeni ismimi çok seviyorum. Baba tarafından 2halam ve amcamla görüşmüyorum. Sebebi hem adımı degiştirme hem de babamla görüşmüyoruz diye. Babam annemi aldattı boşandılar. Bize hep kötü davrandı, ezdi. Bende şuan görüşmüyorum diye hayırsızsınız, o sizin atanız, siz düzeltecek siniz onu diyor. Az önce de mesaj atmış halam. Şunu yazmış. dıye adın kara yerde yasa ınsallah evlat yuzu gorme bes beter ol.
Şuan hayırsız evladız biz. Babam çok eziyet etti bize. Bi kez kuşun kafasını koparmıştı. Hepinizin kafasını koparcam böyle derdı. Evlenınce tasma takıp cıkarcam bu evden sızı derdı. Bi kadın buldu sonunda onun pesınden gıttı. Ama kardesleri halaa annemı sucluyor.Kadınlık görevini yapmadı, kendıne bakmadı annen dıyor. Ama annemın kendıne bakacak hali mi kaldı. Babam eve bakmadı. Kiramız cok ucuzdu. Onu bile öderken başımıza kalkardı. Eve yiyecek alısverısi yapmazdı. Dolap bombostu ama evde bira şarap rakı eksiz olmazdı. Babam da bizi kötülüyor. Amcam falan nankörler bunlar Yörük anası gibi dıyor. İstiyorlar ki calıstıgımızı babama verelım. 4 aydır evlıyım ve 4aydan beri onunla konusmuyorum. Akrabalarla da konusmuyorum. Amcamın falan numarası yok öyle. Bi kuzenlerimin var. Halam falan aşırı delırdı. Onlar mesaj atıyor bazen beddua ediyorlar. Sosyal medyada engelledım baya oldu engelleyelı. Cocuklarıyla problemim yok o yüzden cocuklarına dönsün demedım. Ama Allah a havale ettim. Hepsının 3 er tane evladı var.İşte bu kadarUnuttukça aç bu yorumu oku konu sahibi
O sana ne diyorsa on katını sende ona soyleAdımı degiştirdim.Pişman degilim. Yeni ismimi çok seviyorum. Baba tarafından 2halam ve amcamla görüşmüyorum. Sebebi hem adımı degiştirme hem de babamla görüşmüyoruz diye. Babam annemi aldattı boşandılar. Bize hep kötü davrandı, ezdi. Bende şuan görüşmüyorum diye hayırsızsınız, o sizin atanız, siz düzeltecek siniz onu diyor. Az önce de mesaj atmış halam. Şunu yazmış. dıye adın kara yerde yasa ınsallah evlat yuzu gorme bes beter ol.
Hic bırıyle görüşmüyorum. Baska sehirdeler. Kuzenlerimde numaram var. Sinirlendıkce mesaj atıyor halam. Bazen kardeşimi arayıp benım ıcın ona bıseyler söylüyor.Herkesı arıyor akraba olarak benım hakkımda bırseyler söyluyor.Ancal dügün de falan görüyorum halamı falan. Kardeşim evlenecek. Kardeşimin nısanında falan görürüm ama konusma yı düşünmüyorum. Ben konusmasamda emınım gelır laf söyler. Yenı adımla benım adım karaymıs her yerde. İnan kendı kızı kactı, hamıle kaldı falan. Kımseye duyurmadan halletti. Dıger ufak kızı da erkek kardesımın karısının akrabalarından 3 4 kişiyle konusmus, beni kacır falan demıs. Bende bunları söyleyecektim. Ama gene kızını ak cıkarır. Engelledım her yerden. Yazarsa gene kuzenimin hesabından yazarYa inan ki artık biz anladık tamam çok memnunsun pişman değilsin defalarca kez sana söylendi muhatap olma engelle geç hala daha bu insanlarla iletişimi koparmadın tamam halanın yaptıklarını onaylamıyorum da sende bir adım at kopar şu bağları artık
Her fırsatta buldugu yerden mesaj atıyor. İnan dun o mesajı gördüm. Gögsüme bırsey saplandı. Cocuk yapmazsam ya da cocugum olmazsa bak benım bedduam tuttu dıyecek herkese. Hattımı degıstırecegım olmadıKullanıcı adınızı değiştirmişsiniz sanırım ama konularınız hep aynı. Keşke onları da değiştirseniz
Sizin için söylüyorum, bırakın artık bu insanların peşini
Evlendiniz, evinizle, eşinizle ilgilenin. Hobi edinin, böyle şeylerle vakit geçirin, yazık gençliğinize
Böyle takıntılarla ömrünüzü geçiriyorsunuz.
Anlıyorum gerçekten yaşadığınız şeyler kolay değil. Hepsi sizde bir travma, belki ömür boyu taşıyacaksınız. Ama bunu hafifletmek sizin elinizde. Yani sürekli o insanları bir takip halindesiniz. Siz uğraştıkça onlarda hep bir adım öteye gidiyor.Her fırsatta buldugu yerden mesaj atıyor. İnan dun o mesajı gördüm. Gögsüme bırsey saplandı. Cocuk yapmazsam ya da cocugum olmazsa bak benım bedduam tuttu dıyecek herkese. Hattımı degıstırecegım olmadı
Takip etmiyorum hıc bırını. Ama o kadar delirdi ki hakkımda neler neler dıyor. Koca buldu.. Kalktı, sonradan görme falan neler neler. Hattımı degıstırmeyı dusundum ama iş, banka falan her yerde bu numara var suan. O yüzden kararsızım. Artık mesajlarına tek kelime yazmıyorum halamın zaten.Anlıyorum gerçekten yaşadığınız şeyler kolay değil. Hepsi sizde bir travma, belki ömür boyu taşıyacaksınız. Ama bunu hafifletmek sizin elinizde. Yani sürekli o insanları bir takip halindesiniz. Siz uğraştıkça onlarda hep bir adım öteye gidiyor.
Eşinize de yazık daha birkaç aylık evlisiniz sürekli bir sorun, problem ve üzüntü hali
Evde bir uğraş bulun kendinize, hobi edinin. Kimsenin ne dediğine bakmayın takip etmeyin. Sosyal medya hesabınızı kapatın bir süre, telefon numaranızı değiştirin. Ortak tanıdıklarla bile görüşmeyin ki laf gelip gitmesin
Ayrıca öyle her beddua tutsaydı etrafta sağlam insan kalmazdı