Baba tarafı genel olarak mı cahil

Bizim iki tarafta cahil görmesem çok iyi onları takana kadar ohoooo rehberimde hiçbiri yoktur kafam rahat :halay:

Aynı bizimkiler aynı tek fark babamla Annem ayrı değil bizim aramızda problem yok suan eskiden vardı. Ama onlarla gorusmuyoruz hep engelliler. Nefret ediyorum onların akrabalık bağından. Bende hala oldum ancak gördüğüm için asla karismiyorum kardesimin ailesine. Ama mesela dayım ile yengem ayrı ama kuzenlerim babalariyla gorusmezken hep Babanne evine gelirler hala amca hep beraberler, yengem bile gelir sürekli. Herkes aynı değil ancak dediğin gibi genel olarak baba tarafindan şikayetçi olan daha çok.

ben olsam bu tarz kısılerle zaten gorusmezdım telefon ınstagram hıc bır yerden zaten bana boyle bırsey yazamazlardı halıyle sinirimde bozulmazdı
bunları boyle olduklarını bılıyorsunuz ama sıze ulasmalarına boyle yazmalarına sız ızın verıyorsunuz engellersınız olur bıter .
ınsanları hayatınıza ne kadar dahıl edersenız o kadarına gırerler ıstemedıklerınıze hayatınızın kapısını acmayın

bu arada benım baba tarafım ıyıdır severım zararlarını gormedım
anne tarafım sıkıntılı gorusmuyorum 1-2 kısı dısında kımseyle

Takip etmiyorum hıc bırını. Ama o kadar delirdi ki hakkımda neler neler dıyor. Koca buldu.. Kalktı, sonradan görme falan neler neler. Hattımı degıstırmeyı dusundum ama iş, banka falan her yerde bu numara var suan. O yüzden kararsızım. Artık mesajlarına tek kelime yazmıyorum halamın zaten.
Bence değiştirin hattınızı bankalar falan bir şekilde ulaşıyor, kolay yayılıyor öyle kurumlara numaralarımız. Değmez böyle duyup canınızı sıkmaya.

Konu hep aynı
O yüzden başlığa cevap vereceğim
Benim baba tarafım hiç cahil değildir
Hatta gördüğüm en açık görüşlü insanlar
Benim de anne tarafı arızadır mesela
Şans işi demek ki

Adımı degiştirdim.Pişman degilim. Yeni ismimi çok seviyorum. Baba tarafından 2halam ve amcamla görüşmüyorum. Sebebi hem adımı degiştirme hem de babamla görüşmüyoruz diye. Babam annemi aldattı boşandılar. Bize hep kötü davrandı, ezdi. Bende şuan görüşmüyorum diye hayırsızsınız, o sizin atanız, siz düzeltecek siniz onu diyor. Az önce de mesaj atmış halam. Şunu yazmış. dıye adın kara yerde yasa ınsallah evlat yuzu gorme bes beter ol.
Baba tarafı hep mi gerikafalı böyle.Babam bugüne kadar çok eziyet etti. Şimdi görüşmüyoruz, evi falan kötü babamın. Ama maaşını hep içkiye veriyor. Bi de adımı degiştirim. Ki bu isimden sülalede 3 tane var.
terbiyesize bak ukala şeyler. Asla muhatap olmayın önce kendi kardeşlerine yüklensinler bakalım hem karısını aldatsın hemde çocuklara çektirsin. Sonra olan hep çocuklara olsun. Allahtan anneniz rahatsız etmiyorlar elleri kolları bi size yetiyor muhtemelen. Tamamen hayatınızdan çıkarmalısınız yoksa sizi hep böyle taciz ederler.

Hic bırıyle görüşmüyorum. Baska sehirdeler. Kuzenlerimde numaram var. Sinirlendıkce mesaj atıyor halam. Bazen kardeşimi arayıp benım ıcın ona bıseyler söylüyor.Herkesı arıyor akraba olarak benım hakkımda bırseyler söyluyor.Ancal dügün de falan görüyorum halamı falan. Kardeşim evlenecek. Kardeşimin nısanında falan görürüm ama konusma yı düşünmüyorum. Ben konusmasamda emınım gelır laf söyler. Yenı adımla benım adım karaymıs her yerde. İnan kendı kızı kactı, hamıle kaldı falan. Kımseye duyurmadan halletti. Dıger ufak kızı da erkek kardesımın karısının akrabalarından 3 4 kişiyle konusmus, beni kacır falan demıs. Bende bunları söyleyecektim. Ama gene kızını ak cıkarır. Engelledım her yerden. Yazarsa gene kuzenimin hesabından yazar
E kuzeni de engelle geç gerçekten konularına bakınca bu aileye karşı çok takıntılısın

Kuzenimden ulasıyor. Kardesımi arıyor,benı sıldıgını falan benım nasıl kotu bı ınsan oldugumu anlatıyor
Tamam işte, kuzenlerle kardeşe hep ayar lazım. Laf getiren olursa silerim, kesin bilgi deyip konuyu kapat.

Back
X