kızlar kayınvalidem oğlumun eline süpürgenin sapıyla vurdu,eşim içerdeydi.öylece kalakaldım dondum resmen,yavrum koştu kucağıma geldi şaşkınlıkla,anne acıdı dedi.onu sardım içeri götürdüm.sizce ne yapmalıyım
oğlunuz kaç yaşında bilmiyorum ama şimdiden dur demelisiniz çünkü ilerde şiddetin miktarı da artacaktır.. ilk kez mi vurdu kv oğlunuza o zaman daha farklı konuşursunuz daha kolay olur dur demek yoksa alışkanlığı mı böyle sürekli mi oluyor? eşiniz umarım şiddete aşırı derecede karşı biridir ve anne babasını uyarır.. kızmakta çok haklısınız ben aynı süpürge sapıyla kv mi kovalardım büyük ihtimal.. annenin en önemli görevi evladını koruyup kollamaktır bana göre.. ne deseniz haklısınız.. anlamayanlar anlayana kadar susmayın..
Allah Allah kayınvaliden nasıl biridir bilmiyorum ama ben olsam ona öyle bir bakardım ki dövmekten beter ederdim tek kelime etmezdim diye düşünüyorum. Birde şöyle bir şey var çocuk ne yaptı diyelim ki vazoyu devirdi ceza verirsin , poposuna hafif vurursun vs. Süpürgenin sapı nedir yane oldu şimdi çocuk yediği dayaktan sonra yaramazlık yapmaya tövbe mi etti . Çocuk ya adı üstünde çocuk .
oğlum 5 başında.ters ters baktım zaten aldığım oğlumu kucağıma,ikiz çocuklarım var kızım da korktu içeri geçtim onlarla,kv kaldı salonda tek başına.kocama söyledim şok oldu ne demek bu biz sinirden delirsek dokunmuyoruz nasıl süpürgeyle vurur dedi.yarın konuşur ama bu sefer de oğlumu doldurdu diyecek aynı dert işte.allahtan kocam bizi öncelikli tutar.ona güvendim de sustum yoksa dayanılır mı
çok hoşuma gitti eşinin yanında olması.oğlumu doldurdu diye düşünmez.düşünürse de kendi bilir.sen söyleyip hiç yüz göz olma.oğlu söyleisn.kendi evladı sonuçta.zamanla unutur.o kadar zoruna gitmez.
çizgi film izliyolardı ben hadi yatağa falan derken koşturdular salonda,araba sürüyor kızım da bebekleriyle oynuyor işte.birden oldu şok geçirdim resmen.
oğlum 5 başında.ters ters baktım zaten aldığım oğlumu kucağıma,ikiz çocuklarım var kızım da korktu içeri geçtim onlarla,kv kaldı salonda tek başına.kocama söyledim şok oldu ne demek bu biz sinirden delirsek dokunmuyoruz nasıl süpürgeyle vurur dedi.yarın konuşur ama bu sefer de oğlumu doldurdu diyecek aynı dert işte.allahtan kocam bizi öncelikli tutar.ona güvendim de sustum yoksa dayanılır mı
hem sorunu çözmek hem de aile içi kaos olmasın diye şöyle yapsanız "anne torunun sana çok düşkün sen ona vurunca nasıl üzülüyor bi bilsen bak vurma olur mu bana söyle ben ona cezasını hemmencecik veririm, bak babasına da o anlatmış babaannem vurmasın bana demiş" falan gibi.. bazen ters taraftan olaya girmek daha iyi olabilir.. "çocuğuma vurmayacaksın" çözm olmuyor "sen anneysen ben de babaannesiyim" vs vs diye mevzu uzuyor..
Valla kendi annemde olsa kayınvalidem de hatta eşim de olsa çocuğuma kimse vuramaz . Çocuk koştu diye süpürgenin sapıyla vuruyorsa benim dediğim gibi vazo falan kırsa canını okuyacak demek ki . Eşinize söylediğiniz iyi olmuş yarın bir güzel kızsın ona .
benim kayınbabamda 1,5 yaşındayken taaaaak diye kafasına vurmuştu oğlumun, şok olmuştum bir anda, 1,5 sene geçti her fırsatta yüzüne vuruyorum, unutmadım unutturmuyorum! anne-baba çocukla bütün gün ve sürekli beraber olduğu için bunalıp bağırsa bi nevi mazur görülürde hafta da bir-iki kez gören insan nasıl vurur ya?! ona haddini bildirin bence! ama herkesin içinde söyleyin
Kafasina hemde
Kafasi iyiydi heralde senin kprin allahim ya
Poposuna vurur insan , eljne hafif vurur ama supurgenin sapiyla niye vuruyoki ..
Bence tepkinizi hemen koyun...
Esin konussun Annesiyle , Kaynanan ogljmu bana karsi doldurdu diyemez .. sonucta cocukta babasina soyleyebilir dimi...
5 yasindaki cocuk anlatabilir herseyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?