babaanne de de şiddeti hakkında düşünceleriniz

Oglunu uzak tut bu insanlardan adi ustunde siddet ne hakla vuruyolar ogluna yazik degilmi o cocuga uzuldum gercektenden biri supurgenin sapini aliyor digeri kafasina vuruyor anormallik var kv ve kpde ben olsam ortaligi ayaga kaldirirdim vallahi dayanamam ben

Son düzenleme:

eğer kvniz cocugunuzu dövmeyi alışkanlık haline getirmediyse
durduk yere gidip gelip cocugu dovmuyorsa.bence abartiyorsunuz.

babaannesi severken iyide bi tane (yaramazlık etti diye)vuruncami kötü.

bakın yine diyorum.kvniz bunu sürekli yapmıyorsa büyütecek birşey yok.
birde neden ve nasıl vurduğuda önemli.

ben bi keresinde eltimin 3yaşındaki çocuğuna çok şiddetli tokat atmıştım.
koltukta oturuyorum yüzüm sol tarafa dönük.pür dikkat eltimi dinliyorum.
birden ansizin sağ tarafımdan tarifsiz acı hissettim sanki birisi yüzüme kizgin yağ septi...

(meğer çocuk bana tokat almışama varya ben ömrümde öyle acı yasamadim.
aslında acidan çok korku beni tetikledi)

ve ben ani bir refleksle çocuga hokkali bir tokat attımisteyerek olmadı tabi
şöyle soyliyim dönmem ve tokatı atmam bir oldu.çocuk iki metre uzağa fırladı cook üzülmüştüm ama.

Tepkini o anda vermeliydin bu tarz konularda asla susma
Sicagı sicagına tepkini koy ortaya

Benim çocuğum yok ama empati yaptım çok fena şeyler ortaya çıktı.

Babaanne şiddeti varsa gelin şiddeti de var, değil babaanne eşim vursa çocuğuma yerin dibine batırır çıkarırım sanırım.

aynı evde mi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama şayet öyleyse çocuğunun her işiyle sen ilgilen,babaannesine emanet etme çocuğunu hiç bir konuda
ha ayrı evdeyseniz azalt ziyaretlerini kayınvalidene

yanı yapılan sey cıdden cok cırkın babaannesı bıle olsa vuramaz . ben sanırım cok katıyım bu konuda eger benım cocuguma vursaydı agzının payını ole bır verırdımkı bıda yaklasmazdı bıle

Benim eltim benim 3 yasindaki cocuguma tokat aticak onu orda ne hale sokardim belli degil
bilmiyorum cocugunuz varmi ama nadir olarak o tokattan oglumda patlatiyor ciddu anlamda canim yaniyor sizin gibi refleksle donus yapsam vay zavalli ogluma

Benim eltim benim 3 yasindaki cocuguma tokat aticak onu orda ne hale sokardim belli degil
bilmiyorum cocugunuz varmi ama nadir olarak o tokattan oglumda patlatiyor ciddu anlamda canim yaniyor sizin gibi refleksle donus yapsam vay zavalli ogluma

yarencim 1-bilerek yaptığım birşey değildi
2-sen bana nasıl vurursun,al sana diye vurmadım
3-ben eltilerimin çocuklarını Kurban olurum diye severim(çok içten seviyorum.yalancıktan değil)
4-eltim de benim bilerek böyle birşeyi asla yapmayacagimi bilir.
5-merak etmeyin bende anneyim.o bahsettiğiniz tokatları bende hergün yiyorum.bu öyle birşey değildi tatlım.kendini korumak iç güdüsü gibi birşey.
hani tokatın geldiğini görsem tamam diyeceğim.ama ben tokat yedigimi bile anlamadim ki.

Enteresan refleksleriniz var. Tokat yediğinizi anlamadıysanız hani demişsiniz ya kızgın yağ değdi gibi böyle bir durumda yakan şeyden uzaklaşıp elle yüzü korumadır refleks olan. Yani cidden yanma gibi hislerde taaa çocukluktan itibaren reflek olarak yerleşmiş olan şey uzaklaşıp yüzü siper etmektir. Hiç öyle sobaya tokat atan insan görmedim.

çocuğa cız yaparken ya da şuna buna dokunma derken eline vurulur ya hafif,cız diye.öyle değildi bu,sinir oldu etrafta koşturmalarına.kinle vurdu gözlerindeki siniri gördüm..

kızlar aynı evde yaşamıyoruz,bir kez daha şükrettim bunun için.cevaplarınız için teşekkürler.bugün eşim aramış sabah vermiş veriştirmiş,dayak cennetten çıkmadır incileri mi döküldü cevabıyla bir kez daha şok olmuş.evet incileri döküldü anne bir daha oğluma vurduğunu görmeyeceğim yaramaz çekemiyorum diyosan da bizde görüşmeyiz görmezsin olur biter çok kırdın beni falan demiş.eşim aradı bana anlattı arkadan hop telefon,kv.ben ne yaptım sanki de çocuk ne anlayacak da bi ton laf.susmadım o benim çocuğum ben dokunmaya kıyamıyorum babasıyla bağırsak birbirimize kızıyoruz sen iki saat tahammül edemiyosun üstüne vuruyosun anne nerden görüyosun bu hakkı kendinde dedim.torunum dedi,değil dedim.sen onu torunum diye sevsen canından can görsen öyle kinle vurup üstüne de savunmazsın.beni çok kırdın çocuk hala vurdugun yeri gösterip duruyo gerçekten hayal kırıklığı yaşattın bana,bu haksa helal etmiyorum anne hoşçakal dedim kapattım.bir de savunuyor hala,ne olmuş diyor.bardağı taşıran damla bu oldu..

görümcem duymuş o da beni aradı,çok iyidir çocuklara aklı gider.canım annemi aradım söyledim ne hakla dokunur hem de baya baya bilerek yapmış anlatmasndan bile belli dedi.ben kızarken -afedersiniz- bana sanki sadrazamın şeyinden düştü dedi.insan böyle laf eder mi ya sanki başka biriydi şok geçirdim kapadım telefonu dedi.varın siz düşünün artık....

eşinizi tebrik ediyorum gerekeni yapmış
benim oğlum kvmin burnunu kırdı neredeyse de elini kaldırmadı kızmadı bile

İçinize atmadığınız iyi olmuş. Hani üzgünüm falan dese yazık affedin derdim ama yaptığını ciddi ciddi savunuyor bu kadın.

evet zaten üzgün oldugunu sezsem üstüne gitme utandırma derdım eşime,kendım de bısey demezdım.ama gayet rahat..

hata üstüne hata yapmış kayınvaliden.... ya psikolojisi çok bozuk ya da karakteri... cahil cahil konuşmuş, böyle babaanne mi olur çok kınadım açıkçası.

çocuğa cız yaparken ya da şuna buna dokunma derken eline vurulur ya hafif,cız diye.öyle değildi bu,sinir oldu etrafta koşturmalarına.kinle vurdu gözlerindeki siniri gördüm..
bak o zaman iş degisir.
ben zannettim ki klasik anneanne,babaanne kızmalari.
hani yaşlıların başı bazen götürmüyor sesi.

ama öyle kinle vurduysa,bencede tepkinizi gösterin.

şuna bak heleee
babaanneyse babaanneliğini bilsin
baştan tedbir alman, eşinin uyarması da çok iyi olmuş canım
görümcen de sağolsun.. öyle bişey sanmasın kendini kv

Aman tanrımmmmmm

nasıl olabilir siz naptınız niye vurdu nasıl olabilir ?

Ben annemede söylüyorum tabi daha çok bak diyorum inan vurduğunu göreyim çok kötü olacak sakın vurma
kayınvalıdemın yanındada anneme göz dağı veriyorumda aklından bile geçirmesin

ister popoya vur ister kulağını çek ya şiddet şidettir 2 tl'lik kavanozdan çokmu önemli çocuğun ruhsal çöküntüsü aaaaaaaa

O nasıl laflar ya. Sadrazamın şeyi falan. Eşiniz üvey çocuk falan mı? Bir insanın kendi kızı bile yadırgadıysa zaten bitmiştir olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…