kızlar kayınvalidem oğlumun eline süpürgenin sapıyla vurdu,eşim içerdeydi.öylece kalakaldım dondum resmen,yavrum koştu kucağıma geldi şaşkınlıkla,anne acıdı dedi.onu sardım içeri götürdüm.sizce ne yapmalıyım
ikiz oldukları için çok zor büyüttüm inanın psikolojim bozuldu onlarla koştururken bir de hamile kaldım aldırmaya kıyamadık tekrar doğum koşturmaca derken bütün ömrümü onlara adadım(her anne gibi).ben çok kızdığımda dahi kendi kendime la havle çekerim vurmamaya çalışırım çocuğuma bi vazo kırdı yemek döktü diye travma mı geçirteyim onu sevmediğimi düşünür der susarım.ya sabır derim.ama bugün ilk defa vurdu,dedeleri kızdı ne yapıyorsun allah aşkına diye,adama saygımdan sustum.kocam uyuyamıyor sinirinden,yarın sabah ilk iş arayacağım diyor..
kızlar kayınvalidem oğlumun eline süpürgenin sapıyla vurdu,eşim içerdeydi.öylece kalakaldım dondum resmen,yavrum koştu kucağıma geldi şaşkınlıkla,anne acıdı dedi.onu sardım içeri götürdüm.sizce ne yapmalıyım
eğer kvniz cocugunuzu dövmeyi alışkanlık haline getirmediyse
durduk yere gidip gelip cocugu dovmuyorsa.bence abartiyorsunuz.
babaannesi severken iyide bi tane (yaramazlık etti diye)vuruncami kötü.
bakın yine diyorum.kvniz bunu sürekli yapmıyorsa büyütecek birşey yok.
birde neden ve nasıl vurduğuda önemli.
ben bi keresinde eltimin 3yaşındaki çocuğuna çok şiddetli tokat atmıştım.
koltukta oturuyorum yüzüm sol tarafa dönük.pür dikkat eltimi dinliyorum.
birden ansizin sağ tarafımdan tarifsiz acı hissettim sanki birisi yüzüme kizgin yağ septi...
(meğer çocuk bana tokat almışama varya ben ömrümde öyle acı yasamadim.
aslında acidan çok korku beni tetikledi)
ve ben ani bir refleksle çocuga hokkali bir tokat attımisteyerek olmadı tabi
şöyle soyliyim dönmem ve tokatı atmam bir oldu.çocuk iki metre uzağa fırladı cook üzülmüştüm ama.
Benim eltim benim 3 yasindaki cocuguma tokat aticak onu orda ne hale sokardim belli degil
bilmiyorum cocugunuz varmi ama nadir olarak o tokattan oglumda patlatiyor ciddu anlamda canim yaniyor sizin gibi refleksle donus yapsam vay zavalli ogluma
yarencim 1-bilerek yaptığım birşey değildi
2-sen bana nasıl vurursun,al sana diye vurmadım
3-ben eltilerimin çocuklarını Kurban olurum diye severim(çok içten seviyorum.yalancıktan değil)
4-eltim de benim bilerek böyle birşeyi asla yapmayacagimi bilir.
5-merak etmeyin bende anneyim.o bahsettiğiniz tokatları bende hergün yiyorum.bu öyle birşey değildi tatlım.kendini korumak iç güdüsü gibi birşey.
hani tokatın geldiğini görsem tamam diyeceğim.ama ben tokat yedigimi bile anlamadim ki.
eğer kvniz cocugunuzu dövmeyi alışkanlık haline getirmediyse
durduk yere gidip gelip cocugu dovmuyorsa.bence abartiyorsunuz.
babaannesi severken iyide bi tane (yaramazlık etti diye)vuruncami kötü.
bakın yine diyorum.kvniz bunu sürekli yapmıyorsa büyütecek birşey yok.
birde neden ve nasıl vurduğuda önemli.
ben bi keresinde eltimin 3yaşındaki çocuğuna çok şiddetli tokat atmıştım.
koltukta oturuyorum yüzüm sol tarafa dönük.pür dikkat eltimi dinliyorum.
birden ansizin sağ tarafımdan tarifsiz acı hissettim sanki birisi yüzüme kizgin yağ septi...
(meğer çocuk bana tokat almışama varya ben ömrümde öyle acı yasamadim.
aslında acidan çok korku beni tetikledi)
ve ben ani bir refleksle çocuga hokkali bir tokat attımisteyerek olmadı tabi
şöyle soyliyim dönmem ve tokatı atmam bir oldu.çocuk iki metre uzağa fırladı cook üzülmüştüm ama.
kızlar aynı evde yaşamıyoruz,bir kez daha şükrettim bunun için.cevaplarınız için teşekkürler.bugün eşim aramış sabah vermiş veriştirmiş,dayak cennetten çıkmadır incileri mi döküldü cevabıyla bir kez daha şok olmuş.evet incileri döküldü anne bir daha oğluma vurduğunu görmeyeceğim yaramaz çekemiyorum diyosan da bizde görüşmeyiz görmezsin olur biter çok kırdın beni falan demiş.eşim aradı bana anlattı arkadan hop telefon,kv.ben ne yaptım sanki de çocuk ne anlayacak da bi ton laf.susmadım o benim çocuğum ben dokunmaya kıyamıyorum babasıyla bağırsak birbirimize kızıyoruz sen iki saat tahammül edemiyosun üstüne vuruyosun anne nerden görüyosun bu hakkı kendinde dedim.torunum dedi,değil dedim.sen onu torunum diye sevsen canından can görsen öyle kinle vurup üstüne de savunmazsın.beni çok kırdın çocuk hala vurdugun yeri gösterip duruyo gerçekten hayal kırıklığı yaşattın bana,bu haksa helal etmiyorum anne hoşçakal dedim kapattım.bir de savunuyor hala,ne olmuş diyor.bardağı taşıran damla bu oldu..
görümcem duymuş o da beni aradı,çok iyidir çocuklara aklı gider.canım annemi aradım söyledim ne hakla dokunur hem de baya baya bilerek yapmış anlatmasndan bile belli dedi.ben kızarken -afedersiniz- bana sanki sadrazamın şeyinden düştü dedi.insan böyle laf eder mi ya sanki başka biriydi şok geçirdim kapadım telefonu dedi.varın siz düşünün artık....
kızlar aynı evde yaşamıyoruz,bir kez daha şükrettim bunun için.cevaplarınız için teşekkürler.bugün eşim aramış sabah vermiş veriştirmiş,dayak cennetten çıkmadır incileri mi döküldü cevabıyla bir kez daha şok olmuş.evet incileri döküldü anne bir daha oğluma vurduğunu görmeyeceğim yaramaz çekemiyorum diyosan da bizde görüşmeyiz görmezsin olur biter çok kırdın beni falan demiş.eşim aradı bana anlattı arkadan hop telefon,kv.ben ne yaptım sanki de çocuk ne anlayacak da bi ton laf.susmadım o benim çocuğum ben dokunmaya kıyamıyorum babasıyla bağırsak birbirimize kızıyoruz sen iki saat tahammül edemiyosun üstüne vuruyosun anne nerden görüyosun bu hakkı kendinde dedim.torunum dedi,değil dedim.sen onu torunum diye sevsen canından can görsen öyle kinle vurup üstüne de savunmazsın.beni çok kırdın çocuk hala vurdugun yeri gösterip duruyo gerçekten hayal kırıklığı yaşattın bana,bu haksa helal etmiyorum anne hoşçakal dedim kapattım.bir de savunuyor hala,ne olmuş diyor.bardağı taşıran damla bu oldu..
görümcem duymuş o da beni aradı,çok iyidir çocuklara aklı gider.canım annemi aradım söyledim ne hakla dokunur hem de baya baya bilerek yapmış anlatmasndan bile belli dedi.ben kızarken -afedersiniz- bana sanki sadrazamın şeyinden düştü dedi.insan böyle laf eder mi ya sanki başka biriydi şok geçirdim kapadım telefonu dedi.varın siz düşünün artık....
bak o zaman iş degisir.çocuğa cız yaparken ya da şuna buna dokunma derken eline vurulur ya hafif,cız diye.öyle değildi bu,sinir oldu etrafta koşturmalarına.kinle vurdu gözlerindeki siniri gördüm..
Allah Allah kayınvaliden nasıl biridir bilmiyorum ama ben olsam ona öyle bir bakardım ki dövmekten beter ederdim tek kelime etmezdim diye düşünüyorum. Birde şöyle bir şey var çocuk ne yaptı diyelim ki vazoyu devirdi ceza verirsin , poposuna hafif vurursun vs. Süpürgenin sapı nedir yane oldu şimdi çocuk yediği dayaktan sonra yaramazlık yapmaya tövbe mi etti . Çocuk ya adı üstünde çocuk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?