babaanne de de şiddeti hakkında düşünceleriniz

bak o zaman iş degisir.
ben zannettim ki klasik anneanne,babaanne kızmalari.
hani yaşlıların başı bazen götürmüyor sesi.

ama öyle kinle vurduysa,bencede tepkinizi gösterin.

yok yok öyle yapma etme kızmaları değildi.yoksa zaten kızmam,babaannesidir bişeyler öğretmek isteyebilir yanlışında uyarabilir.benim kocamı yetiştiren insan sonuşta.ama şöyle de bir gerçek var ki,iyi ki kocam onun yetiştirdiği insan değil...

bunu benim cocuğuma yapsaydın seni evire çevire döver o elini kırardım emin ol .
herkez olmuş ruh hastası

3 Yaşındaki Küçük Şirin Kız ELine Geçirdiği Bir ÇataLLa Annesinin Eve Yeni ALdığı Fırına Vurup Duruyordu. Bir AnLık RefLeksLe ÖfkeLenen Anne Ona Merhametinide Hesaba Katarak ve Yarı TartakLayarak Ona Bir Kez Vurmuş buLundu.
Tam Bu Esnada OLaya Şahit oLan Babası Annesine Hitaben CevapLaması OLdukça Zor Bir SuaL Sordu.
Acaba Onun Vurduğu mu Yoksa Senin Vurduğun mu Daha DeğerLi??

birgün bu yazıyı görmüştüm nette.çok etkilendim,sonrasında iyice hassaslaştım bu vurma kırma durumlarına.ama gel gelelim kv öyle değil..

Iste eltim benim cocuguma o refleksle vursa bende ayni refleksle eltime geri donus yapardim sanirim

Bu tokat bir hastanede bir avm de bir yabancinin cocugu tarafindan gelse acaba ayni refleksi o cocuktada uygulayabilirmiydiniz

İyi ki benim eltim sizin gibi biri değil...
Asla hiç bir şey için kızımın kalbini kırmaz, kaldı ki canını yakmak...
Ben çocuğumu kendim çeker hallederim ve 2 yaşında ki kızım gayette özür dilemeyi bilir.
Ama birisi gelip el kaldıracak, kırarım o eli.

söz konusu küçük bir çocuk olduğunda reflekslerinize sahip çıkacaksınız.
sizin bu tuhaf hareketiniz konu sahibinin olayını normalleştirmez.
benim de eltim var, çocuğu isterse gözümü çıkarsın yine de böyle bir şeyi yapmam.
ha o böyle bir şey yapsa, ölümlerden ölüm beğensin kendine.

Iste eltim benim cocuguma o refleksle vursa bende ayni refleksle eltime geri donus yapardim sanirim

Bu tokat bir hastanede bir avm de bir yabancinin cocugu tarafindan gelse acaba ayni refleksi o cocuktada uygulayabilirmiydiniz
size cevap vermeyecegim......

siz kimin üzerinden hava atiyorsunuz.kirarmiş:88:
son kez açıklıyorum.ben bincsiz vurdum.nokta.

Babaannem dedem beni çok foverdi küçükken annemde asla sesini cikarmazdi.
Simdi öyle şeyler yasoyoruz ki..
Tepki gösterim lütfen.
Konularimi avip babaanne belasini okursaniz geleceği görebilirsiniz..

eşine söyle , kayınwalidenden uzak tut cocugunu ..
kücücük cocuğa siddet te neyin nesiiii

Hakli buldum sizi.
Bir an da olmus .
Vurmaniz kotu olmuş ama bir an da olmuş .
Belki çocuğum yok ondan boyle ddüşünüyorum BBilmiyorum.

eşim işten gelince konuştuk,gitmeyeceğiz,uzunca bir süre evime de gelmesin,çocuğumu görmesin.öyle karar aldık.eşim de bana karşı utandı mahçup oldu,sonuçta annesi.böylece halloldu oğlumla ilgileniyoruz şimdi kızlar çok sağolun desteğiniz için..

benim oğluma da halası vurmuş ben yokken, oğlum akşam anlattı sinirden uyumamıştım. ertesi sabahta aradım halası oğluma vurmuşsun bi daha vurma tamam mı dedim şakayla karışık. babannesi de bu sözümden dolayı bana, halası diğer yeğenine hep vuruyor seninkine ilk defa vurdu dedi, savunmaya bakar mısınız? önlemini almazsan sonu gelmez cnm, uyar bence, uyar ki tekrarı olmasın...

haklısın kesin bir tavırla uyarmak ve aşamayacağı bir sınır koymak gerekiyor.biz anneyken o hakkı kendimizde görmüyorsak hala ya da babaanne dış kapının mandalı kalır bizim yanımızda,herkes haddini bilecek....

Benim kayınpederimde bir kere oğluma tokat atmış biz yokken uzunca bir süre gitmeyerek cezalandırdık, sonra kendisi bizim eve gelip gel barışalım diye çocuğuma el uzattı..

küçücük bir çocuğa nasıl el kaldırılır yaa ben de halayım yeğenlerime canımı veririm üstelik onlar ne yaparsa yapsınlar hiç kıyamam onlara ve babaanneleri de aynı şekilde, bir kere olsun sesimizi bile yükseltmedik asla. bir hala yeğenine sürekli vuruyor ve babaanne de bunu olağan bi durummuş gibi savunuyor çok yazık.... bu konudaki net tavırlarınızı koruyun arkadaşlar gerekirse keskin tepkiler verin.

Hakli buldum sizi.
Bir an da olmus .
Vurmaniz kotu olmuş ama bir an da olmuş .
Belki çocuğum yok ondan boyle ddüşünüyorum BBilmiyorum.

ceylinim beni bir tek sen anladın.
bende anneyim.ne kimsenin çocuğuna vururum ne de
benimkine vurulmasına izin veririm.

ben o yavruyu cezalandırmak için vurmadim ki.
istem dışı bir şey bu.herşey saliseler içinde yaşandı.

bazı arkadaşlar ahkam kesiyor yok benim çocuğuma vuranin elini kırarım vs. diye.
sana örnek vereyim...az önce eltimlerdeydim.benim 3yaşındaki kızım ve onun 6yaşında ki oğlu resmen kafamızı patlattılar.

benim kız biraz inat...almış surahiyi önüne tutturmuş tarağı içine sokacam diye.
huyuna gidiyoruz yapma kızım etme kızım.

yok bu resmen cıvıttı surahiyi bırakıyor başka şeylere sarıyor neyse eltimde terlikle poposuna bi tane vurdu tabi normal bi şekilde
bizimkine işlermioysa ki eltim ciddi (ama yavaş)vurdu.

ne yapayim şimdi bende eltime ağız burun mu dalayim
yengesi çok sever kızımı.ne olmuş bi tane poposuna vurmuşsa

Babannesinin halasinin dedesinin ws kişiler sewdigne inaniyorsunuzda kızdıgna nie inanmayasiniz.tabiki yeri geldıginde cocuga kizilmasi gerek.hem o kadar nazik cocukta yetistirmeyelim.ilerde şımarık birer cocuk olup çıkıyolar.bence kimse suçsuz yere birine kızmazda wurmazda bayanlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizin kendi bebeğiniz siz bilirsiniz ama her yapma dediğinizi yapmaya devam ettiğinde popoya atılan şaplaklar artarsa bi'yerden sonra vurduğunuzda sırıtıp yaptığı işe devam eden bi'çocuğunuz olur. Komşumuzun oğlu da söz dinlemezdi annesi küçük büyük ne yaparsa yapsın sözünü dinlemediği an elini kaldırıp korkutuyodu bakın vuruyo bile demiyorum çocuk pis pis gülüyodu alışmış çünkü.

Ayrıca reflekslerinize evde bebek varken dikkat etmeniz lazım öyle bi'yazmışsınız ki çocuk iki metre uzağa fırladı falan Benim kardeşim şuan 11 yaşına girecek bu yaşına kadar sayısız ya kasıtlı vurmuştur küçükken ya da elini gözüme vurmuştur gözümde gözlük varken. Göz acısını bilirsiniz ateşler fışkırtır mübarek... Tam o aşamada olan refleks genelde yüzü,gözü tutmaktır sanırım bu sebeple herkes garipsedi.

Kaldı ki sürekli, durduk yere yapmıyosa haklı demişsiniz resmen. Benim bebeğim yahu zoruna gidiyosa, kafası kaldırmıyosa iki sevsin sonra ilgilenmesin bebeğimle.

Son düzenleme:

Biz kızılmasın demiyoruz ki. Tabii ki yeri geldiğinde kızılacak hayır öğretilecek.
Ama şımarıklığın önüne geçmek tokatla olmuyo malesef.
Öyle olsaydı kreşlerde okadar çocuğa bakan öğretmenler sinirlenip şımaran çocuklara vurur siz anneler de "suçsuz çocuğa vurmamıştır ya, şımarmıştır benim çocuk, şımarmasın oh" derdiniz. Vurduktan sonra kimin vurduğu önemli değil sonuçta.

Ama demezsiniz okulu yıkarsınız

Tepki verecekse annesine demeliydi bence kızım kafam kaldırmıyo al şu oğlunu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…