Babaanne isyan ediyor....

• Konu Sahibi Konu Sahibi quiin.po
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Torun sahibi olmussunuz sevmekte en dogal hakkınız ...Bu kadına vermeyin bu kelimeyi neden kullanıyor acıkca sorun...

valla ne denir bilemedim.........

bu yaşa getirmişiniz öocuklarınızı artık torunlarınızı sevicek....onlarla vakit geçirecek yaştasının her ikinizde ne mutlu........
ama eşiniz neden böyle yapıyor ki.........inceleri de böyle huysuzmuydu .........
yani her zaman ki halimi.........yoksa sadece torunuzla
ilgilenincemi sorun yapıyor..........
.yazık bu yaşya birnin böyle davranması ......sorunu olduguna işarettir.....bir uzmana gitseniz yada oglunuz konuşsa babasıyla..........
neden böyle yapıyor.........bir anlasanız.............

cocuklarım babalarına tepki verirse onlara karşı bi kin duyar..
eger böle bişi olursa oğullarımla beni konuşturmaz.
hatta onlara karşı beni görüştürmez bile.
bundan korktugumdan cocuklarıma bisi diyemiyorumm.
onlarda babalarına birşey diyemiyorr.

Eşim gerçekte çok iyi bir insan, yardımsever, merhametli gercekten iyi.
Sadece şahsım adına bir tek bana kötü.
Ve o kadar ağır kelimeler kullanıp bana kötü davranıyor ki dayanamıyorum..

Size böyle davranmasının bir sebebi olmalı,durduk yere bu tepki neden?
Yalnız torununuzla ilgili konuda mı böyle...

burda sizin eşiniz gibi sorunlu eşleri olup zaman kaybetmeyin yıllar geçsede düzelmez dediğimizde bazen tapkiler alıyoruz.demek ki gerçekten düzelmiyor baksanıza torun görmeye izin vermeyen bi eş üstelikl buna karşı çıkacak kismede yok çünkü herkes adamın şerrinden korkuyor.ne desem ki ben size inanın bilemiyorum ((((((

allah allah hiç anlamadım neden böyle yapıyor..hani genelde böyle olmaya başlasaydı alzheimer belirtileri olabilir diyecektimde eziyeti sadece size..yaş kaç bilmiyorum yaşananlarıda...geçmişe dayalı bir sebebimi var acaba kafasında büyütüp dallanıp budaklandırdığı şimdi yaşla ve zamanla beraber hastalıklı bir şekilde cezasını çektirmeye çalışıyor kendince...

valla çok enterasan geldi bana torununu sevdirmemek ne demek ya

pardon ama dedesi yani eşiniz üvey mi??

yani onun öz torunu değil mi?

saçma sapan bi davranış olmuş bu.

ya size bir kızgınlığı var,
ondan böyle yapıyor,
ya da torununu sevememiş :bbo:

garip...

Eşinizin psikolojik bir sorunu olduğu kesin...sizden nefret etseydi şimdiye kadar başka her türlü şeyde mızmızlık eder, sorun çıkarırdı...siz de zaten böyle bir şeyden bahsetmiyorsunuz...Bazı psikolojik vakalarda bir kişi hedef seçilip ona karşı tavır alınıyor...en iyisi eşinizi bir psikiyatrın görmesi...düzeleceğini umuyorum...sevgiyle kalın...

kızlar psikolog diyoruzda böyle bi adama tedavi teklifi sizce nasıl bi yanıtla geri döner. gerçekten çok üzüldüm ablacım Allah sabır versin sana.bi arkadaşı yakın bi dostu konuşsa onunla ne bilim başka bişi gelmiyo aklıma.Allah yardımcın olsun :1no2:

insan öz torununu sevdirmez mi nasıl oluyor anlamadım nefret ediyosa etsin yok böyle bişey sok oldum resmen

eşinizin ya psikolojik sorunları var, ya zamanında size karşı birşeyden dolayı kinlendi yada eşiniz antropoza girmiş,
ne demek torunu sevemezsin o kimki ya yada nasıl bir mantık ki bu size hayat arkadaşına 2 çocuk büyütmüş bir kadına böyle söylüyor madem bunca zaman bu kadar kötü muameleye maruz gördünüz neden hala yanındasınız?? çocuklarınız artık evlenmiş ev bark sahibi olmuşlar babaları daha nasıl karışabilir onlara siz annesiniz, çocuklarınız çok zayıf karakterli insanlar bence, benim babam anneme böyle birşey yapma ilk önce karşısında beni bulurdu... yazık valla..

Hanfendi bu anlattıklarınız çok enteresan eşiniz size böyle davranıyor ve hala onla evli misiniz? Çocuklarınız yaşını başını almış insanlar aptallar mı neyin ne olduğunu görmeyecekler.Bence asıl sizin psikolojiniz bozulmuş bir psikiyatrist veya psikologdan yardım isteyin. Hem eşinizin durumunu sorun hem de kendi düşüncelerinizi anlatın. Enayi misiniz bu yaşınızda bunları çekiyorsunuz?

Son düzenleme:
Ne oldu herhangi bir gelişme var mı? Niye hala bu adamla evlisiniz?

kusura bakmayın ama sizin çoluk çocuk sahibi olmuş evlatlarınıza yazıklar olsun..

sizi böyle biriyle ondan korkarak hala aynı evde yaşamak zorunda bıraktıkları için..

kusura bakmayın ama sizin çoluk çocuk sahibi olmuş evlatlarınıza yazıklar olsun..

sizi böyle biriyle ondan korkarak hala aynı evde yaşamak zorunda bıraktıkları için..

Kesinlikle katılıroıum canım . nasıl evlatmış onlar . . . ve nasıl bir baba nasıl bir eşmiş anlıyamadım doğrusu . sizdede nasıl bi sabır varmışki yıllarca nasıl Katlanmışsınız böyle bir adama . . . ama hakikaten çocuklarınızn davranışları çok ama çok garip .nasıl olurda kimse sesini çıkaramaz . . . walla karşımda öle biri olucakta ben ağzımı açmıcam . babam deil kim olursa olsn benm anneme öyle davranamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…