babaanne tepsisi..

millan

la havle vela isla bonita
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
12.313
15.356
Eşimin babanesi ondan hatıra olarak eski bildiğimiz her annenin evinde olan çelik bir tepsi vermişti..

Ne vıtrınım var oraya koyabilirim..ne kullanma kullanırım..koydum bi dolaba orda duruyordu..

Derken dun aldım elime beyaz sprey boyayı bi güzel boyadım..artık masa üstünde yerini aldı tepsimiz..yada mumluğumuz dıyelim:)

InstagramCapture_eece2279-5e33-4922-aa27-3f9c977ca529.jpg

çok güzel olmuş millan...eline sağlık....bende çok severim eski....istediğin zaman değişik renkler de yaparsın...

Elinize Saglık güzel bi yenileme projesi olmuş. Bende boyanacak eşya topluyorum şu sıralar. Baya birikti. Biran önce boyayıp kullanmak istiyorum :)

Aynısından annemde de var, ziyarete gidince çalıp ben de aynısını yapıcam :KK70: teşekkür ederim fikir için... bu arada spreyle mi boyadın? ben gene tepsi gibi kullansam yüzü soulmaz değil mi, hafif de verniklerim matla:)

Aynısından annemde de var, ziyarete gidince çalıp ben de aynısını yapıcam :KK70: teşekkür ederim fikir için... bu arada spreyle mi boyadın? ben gene tepsi gibi kullansam yüzü soulmaz değil mi, hafif de verniklerim matla:)
Evet spreyle boyadım..soyulursa üstünden gecersın..3liralık sprey noolcak:)
Ama bı sure bekle hemen kullanmaya başlama..boyası tam otursun..yoksa üstüne koyduğun şey yapısıp iz birakıyor..

Ayrıca mumkunatı varsa bence fırcayla boya..daha kusursuz olur..

Evet spreyle boyadım..soyulursa üstünden gecersın..3liralık sprey noolcak:)
Ama bı sure bekle hemen kullanmaya başlama..boyası tam otursun..yoksa üstüne koyduğun şey yapısıp iz birakıyor..

Ayrıca mumkunatı varsa bence fırcayla boya..daha kusursuz olur..

Haklısın, ben hemen dayanamayıp kullanıyorum bi kaç kere geldi başıma :KK70: akrilik boyam var evde ama, acaba yağlı kapı boyası falan alsam saçma sapan mı olur sağlam olsun diye acaba? :KK55:

X