bişey fazlalıksa ya atacam ya kullanılır hale sokacam..daral geliyor napiim:)Marifetli hatunsun vesselâm
Teşekkürler begenmenize sevindim❤gayet guzel olmus elınıze saglık
Çok güzel oldubişey fazlalıksa ya atacam ya kullanılır hale sokacam..daral geliyor napiim:)
Turkuaz modası var..belki sonra öyle bişe yaparım..şimdilik böyle kalsın da:)çok güzel olmuş millan...eline sağlık....bende çok severim eski....istediğin zaman değişik renkler de yaparsın...
Teşekkür ederim❤harika olmuş
encede biraz kullan sonra değiştirirsin...Turkuaz modası var..belki sonra öyle bişe yaparım..şimdilik böyle kalsın da:)
Evet spreyle boyadım..soyulursa üstünden gecersın..3liralık sprey noolcak:)Aynısından annemde de var, ziyarete gidince çalıp ben de aynısını yapıcamteşekkür ederim fikir için... bu arada spreyle mi boyadın? ben gene tepsi gibi kullansam yüzü soulmaz değil mi, hafif de verniklerim matla:)
Evet spreyle boyadım..soyulursa üstünden gecersın..3liralık sprey noolcak:)
Ama bı sure bekle hemen kullanmaya başlama..boyası tam otursun..yoksa üstüne koyduğun şey yapısıp iz birakıyor..
Ayrıca mumkunatı varsa bence fırcayla boya..daha kusursuz olur..
Ben boyalardan hiç anlamam ki..ne desem yalan olur:)Haklısın, ben hemen dayanamayıp kullanıyorum bi kaç kere geldi başımaakrilik boyam var evde ama, acaba yağlı kapı boyası falan alsam saçma sapan mı olur sağlam olsun diye acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?