Herkeze merhaba.
Nasipse insAllah 2 ay sonra Dügünüm var. Malesef nisandan beri bu soruyla karsilasiyorum. Babaannemi cagiracakmiyim?
Öncelikle sunu belirteyim. Biz kendisiyle ve öbür cocuklariyla uzun yillardir görüsmüyoruz. En son 7-8 yil önce biraz zorlamayla gitmistim yanina. Bazi parasal konular yüzünden görüsmüyoruz.
Acik ve net ben kendisini sevmiyorum kesinliklede cagirmayi düsünmüyorum. Benim babaannem malesef cok kötü ve igrenc bir insandir. Kendisine ne sevgim nede saygim var.
Anneme (hakaretler, iftiralar, gencken ailesiyle görüstürmemeler, ayirmaya calismalar. Bu arada bir amcami 3 esinden, birini 1 es bir nisanlidan birinide bir nisanlidan ayirmis biridir. Neler, neler) ve babama (babamin parasini alip öbür evlatlarina yedirdi yillarca onlardada olmasina ragmen, ayrimciliklar) cok cektirmis.
Önümüzdeki ay nisanlimla memlekete gidip davetiyeleri dagitmayi düsünüyoruz ve annem nisanlimla gidip babaannemide davet etmemi istiyor (biz üstümüze düsüne yapalan herkez kendine yakisani yapar babinda). Ben istemiyorum düsüncesi bile midemi bulandiriyor ve agriyor. Sevginin ve sayginin hak edildigini düsünüyorum ama kendisi hak etmiyor ama annemide kirmak istemiyorum daha fazla. Zaten biz cagirsakta gururundan gelmez diyor. Sizce ne yapmaliyim?
iyi de size bi zararı olmamış ki annene en çok zararı olmuş o bile çağır diyor çağırın gitsin yaşlı başlı kadın gelmez zaten büyük ihtimalle
Annen baban ne diyor
babaannenizin yaptıkları ve yaşananlar sadece sizinle ilgili değil anladığım kadarıyla. yani olay ailevi, kişisel değil. annenizin bile çağıralım dediği yerde sizin bu kadar diretmenize gerek var mı bilemedim. düğününüzü varlığıyla veya konuşacaklarıyla olumsuz etkilemeyecekse, ben olsam anne ve babamın hatrı ve erkek tarafına karşı babaannemi çağırırdım herhalde.
Ben de aynı durumu yaşıyorum sizinle 2 ay sonra düğünüm var ve babaannemle aram hiç iyi değil. Babam da hayatta olmadığı için ipler iyice geriliyor. Şimdi çağırmadığınızı varsayın inanın ceremesini yine anne babanız çekecek. Size bir şey olmayacak. Eğer rezillik çıkartacak bir tip değilse bence çağırmalısınız. En azından siz çağırmış olun gelmezse ne ala. Ben de başta sizin gibi düşünüyordum ama çağıracağım anneme daha fazla bir şey demesin diye. Zaten düğün günü gözümün onu göreceğini sanmıyorum.
Çağır, altın takar gözüyle bak en olmadı.
Biz de de aynı muhabbet vardı. Ablamın düğününe nişanına çağırmadık babaannemi. Arkadaşlar beni kınamasın ama ' büyüktür, çağırın' olayını sevmiyorum. Büyük zamanında büyüklüğünü yapsaydı diye düşünüyorum. Yaşanılan şeyler ufak şeyler olmuyor maalesef.
Ne kötü insanlar var Allahım..
Şeytan emekliye ayrılacak yakında tövbe tövbe..
Ben de olsam çağırmak istemezdim. İçinizden ne geliyorsa onu yapın. Düğün sizin düğününüz..
Konuyla alakasız ama yazmazsam olmaz amcalarınız çok salakmış..
öylede, malesef o kadar olay olmuyor. Birazda inat yaptim sanirim.Anneniz cagiralim diyorsa artik size bir sey dusmuyor bence.
Anneniz bile çağır diyor ne olacak ki çağırsanız oturacak gidecek babaanneniz sonuçta akrabalarınız orada olacak size çok iyi olun demiyorum ama ayıp olur
annen başşına bela arıyo heralde, düğün günü rezillik çıksın aksiyon olsun falan
Anneniz cagirmak istiyorsa buyursun cagirsin,onun misafiri olur. Babaanne kosa kosa gelir eminimöylede, malesef o kadar olay olmuyor. Birazda inat yaptim sanirim.
üstün körü anlattim hepsini anlatsam diliniz tutulur öyle degisik ve kötü bir insan.
haha ay cok sagolun ne güzel dediniz. Amcamin bir benden büyük bir kizi ve oglu var. Kuzenim (erkek olan) babasindan gizli bizle görüsüyordu ama evler yakin zor oluyor tabi. Birgün annemle babami havaalanina birakicakti bunu kiz olan duymus gitmis babasina sikayet etmis igrenclige bakarmisiniz. Babasi demis amcanla görüsürsen seni evlatliktan red ederim dyie. Sabah aradi birakamiycam diye. Uzakta aramaya gerek yok kötü insanlar icimizde bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?