Babacığımın kaybına alışamadım:(

fidele

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
422
3
621
48
Merhabalar,Canım babamı kaybedeli 8 ay oldu ama acısı dinmiyor içimde git gide büyüyor içimde özlemi...Kanser hastalığı ile kaybettik kendisini ama öyle bir çeşidi denk geldi ki bize teşhis konuldu ve 4 ay içinde aldı götürdü babacığımı...Ölüm Allah'tan tabii haaşa isyan etmiyorum ama son günleri öyle acı içindeydi ki babacığımın Kalbi durdu gözlerimin önünde, sonra tekrar çalıştırdılar kalbini bu sefer bitkisel hayatta kaldi 20 gün.Hergün gidip öpüp kokladım o uyurken babacığımı yoğun bakımda...Onun yerini bulması ve artık huzura ermesi için dua ettim o günlerde...63 yaşındaydı babacığım, Gençti daha benim için...
Üç kardeşiz ama ben bi ayrıydım babam için O da benim için apayrıydı.Öyle yakışıklıydı ki babacığım, öyle merhametli, öyle güleryüzü...Hep bizim için çalıştı bizi en iyi şekilde yaşatmak ve mutlu etmekten başka gayesi yoktu.Hassas ve duygusaldı içinde, dıştan sert görünsede...

Bunları yazarken dahi ağlıyorum..Eşim çok küçük yaşta babasını, orta yaşlarda da annesini kaybetmiş..Yıllar geçmiş acısı dinmiş, benim babacığımın ölümüne alışamamam ona belki fazla geliyordum..İçimde ya da o yokken yaşıyorum acımı..Bazı geceler kocam uykuya dalınca sesiz sesiz ağlıyorum...Bu her gece olmasa da geldi mi geliyor işte..Kocamdan yana bir şikayetim yok yanlış anlamayın...

Sadece acımı paylaşmak istedim sizlerle...Çok özlüyorum...Anlamlı gözlerini ve sıcacık gülümsemesini..

Sağ ise Allah başınızdan eksik etmesin sizlerinkileri, vefat etmiş olanlar ise rahmetle uyusunlar..

Son düzenleme:
Allah sabır versin sana da bana da..
çok iyi anlıyorum ama Allaha sığınmaktan başka çare yok..İnşallah cennette geziyorlardır..

başın sağolsun.acını anlıyorum.kabullenememe ve kaybetme acısı arasında gelip gidiyorsundur.bende küçük yaşta babamı kaybettim.çok gençti çok yakışıklıydı çok çok iyi bir insandı.mekanı cennet olsun inşallah.

öleli 20 yıl oldu ama hala yeri dolmadı.gülüşü ,gözlükleri ,kahkahası gözlerimin önünde.birde iş çantası.

alışmak zor olucak ama zaman herşeyin ilacı .zamanla kabullenirsin.

Allah rahmet eylesin.

Son düzenleme:
Allah sabır versin sana da bana da..
çok iyi anlıyorum ama Allaha sığınmaktan başka çare yok..İnşallah cennette geziyorlardır..

Âmin cümlemizin ölmüşleri huzur içindedir umarım...Öyle bir anda öyle bir çarpıyor ki suratıma yokluğu...Ben İzmir'deyim evliyim,annemler İstanbul'da yaşıyorlar.Şeker bayramı ilk bayramıydı babacığımın ama gidemedim, eşime de baskı yapmak istemedim . Bu Bayram da kendisi hadi gidelim dedi, kabrine gittiğimde sanki beni beklediğini hissettim.. Biliyorum kabrine gitmesem de dualarım yerine gidiyordur ama işte bu da içime gelen bir hisdi ...

İyiki varsınız , bu siteye ilk yıllarında üye olmuştum ve her ihtiyacım olduğunda burada beni bekleyen dostlarım var sanki

Başın sağolsun seninde,Allah rahmet eylesin ...Zaman azaltacak acıyı ama yerleri dolmaz bencede...

Annemi 52 yasında beyin kanamasından 14 gün icinde kaybettim ve tam 8 ay önce..
Günler ne cabuk gecti böyle, burada hastane sürecini paylasıtıgımı hatırluyorum da, yazıyordum ama sanki ben yasamıyormus gibi..
Beyin kanaması evde gecirmis, hastaneye gidince anlasıldı. Hic birsey yoktu tansiyon bir anda yükselince düsmüs annem, ben yerde buldum ,sarhos gibiydi. Konusamadı benimle düzgün, sonra elini uzattı (((((((
O an gözümün önüne her geldigin de, kalbim sıkısıyor, nefes alamıyorum.. Annem orda cırpınıyordu ve benim elimden hic birsey gelmiyordu..
Cok zor, hele caresi olmayınca daha da zor..

Babanıza Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun insallah..

Allah rahmet etsin babanıza ve size de sabır ve kalbnize ferahlık diliyorum

Başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah ..Bende baba delisiyim,çılgınca bi sevgim var babama karşı,annemde öyle tabii ama babam bi başka nedense..Rabbim ömrümden alsın onun ömrüne versin..Sizede sabırlar diliyorum üzülmeyin diyemem ama en azından onun hissedeceğini düşünerek çok acı çekmemeye çalışın lütfen.

Sizi ben de anlayabiliyorum..
2012 bizim ailede kıyamet oldu. 23 şubatta babaannemi, 9 haziranda da dedemi kaybettim. 3,5 ayda ikisi de mide kanserinden vefat ettiler..

Odamı onlara verdik, şu anda ben dedemin öldüğü yatakta uyuyorum.. İkisi de o kadar zayıflamıştıki.. Son haftalarında ölümü beklemek öyle büyük çaresizlikti ki.. İkisinin de bebek gibi oluşu, dedemin tabutun içinde ufacık kalmasını, tabutunu dolduramamasını asla unutamam..

Çok acı günlerdi.. Artık bayram yok bize, gidecek yerim sadece teyzeler falan. Babam 3,5 ay içinde hem annesiz hem babasız kaldı.. Dedem 70, babaannem 67 yaşındaydı.. İnanın sizi anlıyorum, kanser hastasının çektiklerini, elinden birşey gelmemesini..

Mekanı cennet, kabri nur olsun babacığınızın...

Ah bilirim ne zordur babasızlık.. 9 yaşımda babamı kaybettim öyle zor yıllar geçirdim ki. Herkesin babası okula gelir kızlarını öper koklardı bende imrenerek bakardım eksikliği hala yüreğimde.. Alisamam diyor insan,bu acıya katlanamam diyor.. Ama Rabbim her şeyin hayırlısını bilir.

Hem, baban senin ağlamanı kendini harap etmeni ister miydi hiç? Asla istemezdi acın daha taze illa ki uzuleceksin canından bir parça gitti.. Ama seninde bir hayatın var ailen için yaşaman gerek öyle veya böyle. Sevdiklerimizi hiç kaybetmesek ne güzel olurdu değil mi? Ama kanun bu. Doğarız,yaşarız ve ölürüz. Biz de bir gün göçeceğiz bu dünyadan..Sen bol bol dua et ki ruhu rahat etsin, bende ederim hatta..

Allah mekanını cennet eylesin babacığının..

Allah rahmet eylesin... insan sevdiği birinini kaybedince sanki hayattında o gün duruyor, kimileri alışıyor kimileri anılarda yaşıyor... hep derim Allah gücümüzün yetmeyeceği şeyleri bize vermesin, bizi zor sınavlardan geçirmesin, sevdiklerine tutun arkadaşım, onlarla zamanını dolu dolu yaşa.

Allah rahmet eylesin canım
19 ay oldu benimde babamı kaybedeli lanet olası kanserden kaybettik bizde 8 ayda aldı bizi
alışmadım alışamadım hala...
gelinliğimle kuşağımla gittim yanına eşimi indirmedim arabadan tek konuşmam lazım dedim sarıldım mezar taşına öptüm
bugüne kadar üzdüysem affet beni seni çok seviyorum dedim
Allahım kimseye böyle acı yaşatmasın

Son düzenleme:
Öncelikle Allahtan rahmet diliyorum tüm kayıplarınıza..mekanları cennet olur inşallah...

Benim babam ilk hastalandığında ( yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması ) 1993 yılıydı, daha 9 yaşındaydım ama herşeyi dün gibi hatırlarım...Gece evde hastalanışından, apar topar hastaneye götürülüşüne; eve geri gönderilen kıyafetlerinden, anneannemin bizi teselli etmek için çırpınışlarına kadar herşeyi...O dönemde Allah onu bize bağışladı, daha 39 yaşında çok ağır bir beyin ameliyatı geçirmiş, okuma yazmayı unutmuş ve güçlükle konuşan bir insan olarak yuvamıza döndü...aylarca okuma yazma çalıştırdım ona, bakkala götürdüm, telefonda konuşmasına yardımcı olmaya çalıştım..

Sonra 1997 de annem boşanıcam diye tutturdu, netekim boşandılar ve annem binbir yalan dolanla bizi babamla bir daha hiç görüştürmedi...2003 yılında da, 2 ay kadar önce öldüğünü öğrendik...49 yaşında, kanserden vefat etmişti. tıpkı dedem ve amcam gibi...büyük bir heyecanla beklediğim 20. yaş günümü, babamın mezarını aramakla geçirdim ve o günden sonra hiçbirşey de eskisi gibi olmadı...Hadi sağken hayırlı bir evlat olamadık, bari son görevimi yerine getirebilseydim;af dileyip elini öpebilseydim diye hala içimi yer dururum..Ölüm haberini bize verme gereğini duymayan babaannem ve halama diyebilecek hiçbir lafım yok...vicdanı el vermeyip anneme telefon açan yengem de, inşallah hem bu dünyada hem de öbür dünyada bu davranışının ödülünü alır...

Yani demem o ki, yokluğuna zaten alışılmıyor. Ama zaman küllendiriyor acıları...şimdi gözümün içine bakan bir kayınpederim var, kendi ailem, çocuğum var ama o yetimlik duygusu insanın ruhundan kalkmıyor...İnsanın elinden gelen tek şey de dua...bol bol dua..

okurken gözlerim doldu fena oldum ya allah mekanını cennet eylesin babacığının ..sanada sabırlar versin... benimde babamla ilişkim çok kuvvetlidir çok farklıdır,kötü oldum bak şimdi ... allah kimsenin annesini babasını başından eksik etmesin

Basınız sag olun, benim annem de tansiyona baglı beyin kanaması gecirerek aramızdan ayrıldı.
İki ameliyat gecirdi, ama ana damar catladıgı icin kurtarılamadı
O yetimlik duygusu dediginiz gibi hic gecmiyor, gecmeyecekte..
Özel olmazsa birsey sormak istiyorum. Anneniz neden bosanmak istedi? ve neden sizi görüstürmemek icin yalanlara basvurdu?
Bosanma sebebi ne olursa olsun anneniz keske görüsmenize engel olmasaymıs..

Allah sabır versin mekanı cennet olsun.

Çok duygulanıyorum bunları okuyunca. Ben de babamı çok seviyorum , yoklugu çok başka. Ne yazsam ne söylesem bilemedim baka kaldım şuan.. Tarifsiz acınız. Allahtan çok çok sabırlar diliyorum bütün ailenize önce size.

İnsan sevdiğini kaybettiğinde kalbinde 40 mum yanar, hergün biri sönermiş.
Ama biri kalır hiç sönmez ölene kadar yakar dururmuş yüreğini....

Son düzenleme:
Canım Allah Rahmet Etsin.Mekanı cennet olsun..
Bende 4 yıl önce annemi 2 yıl öncede babamı kaybettim.Babama alıştım bişekilde ama annemin acısı hala yüreğimde
Bir süre sonra tabiki hayata devam ediyorsunuz ama acısı dinmiyor.
Koskoca kadınım eşim ,çocuklarım var Allaha şükürler olsun.
ama o annenizin varlığının verdiği güven duygusunun yeri doldurulamıyor malesef...
Allah Sabırlar versin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…