Babacığımın kaybına alışamadım:(

Allah razı olsun sizden
ne kadar iyi niyetlisiniz
benim babam için de dua eder misiniz

Estağfurullah,asıl sizden Allah razı olsun.. Tabiki de ederim,adını söyleyin ona göre yasin okurum,dua ederim ruhuna bağışlarım.. Rabbim mekanını cennet eylesin senin babacığınında..

Güzel tavsiyelerin için teşekkür ederim, kalıcı bişeyler yapmak için düşünmeye başladım bile..dualarımı hep babacığım, kızım ve bütün vefat eden yakınlarım için elimden geldiğince sıkça yapmaya çalışıyorum...

Âmin canım cümlemizin...

Canım Allah sabır versin...İnan dün Yasin okurken burada duygularımı paylaştığım sizlerin de vefat eden yakınları içinde gönlümden geçirdim Allah kabul ettiyse..Mekanları cennet olsun...

Canım Allah annene şifa versin, en önemlisi de ona da size de acı çektirmesin...Allah yardımcınız olsun...

bende babamı kaybedeli 7 sene oldu ama 7 gün gibi geliyor bazen
rüyalarımda görünce çok seviniyorum babamı gördüm die ama sesini hatırlayamıyorum nasıldı die bu çok üzüyor beni namaz kılarken taktığı takkesini birde cüzdanından çıkan 75 kruşu saklarım onlar babam kokar çünkü
çok zamansız gitti babam össye 15 gün vardı
kalp hastasıydı şehir dışında bizim eksiklerimizi gidermek evi çekip çevirmek için çalışırdı inşaat işçisiydi çalışması yasaktı ama 2 abim üniversite öğrencisi bense hazırlanıyordum bir abimde şeker hastasıydı iyi bakım istiyordu o nedenle çalışırdı yaz kış demeden nerde iş varsa
gittiği şehirde hastalanmış döndü geldi ama o zaman ayrılık acısı oturmuştu içime çünkü çok bitkindi daha 43 yaşındaydı ama gören 60 yaşında sanırdı çocukluğundan beri inşaatlarda amelelik yapardı yorgundu bitkindi tükenmişti sanki
doktorlar çare bulamadı gel git otobüslerde süründü annem kadın başına dolaştırıdı bizi istemezid babam yanında siz okulunuzdan kalmayın die
derken kayseriye götürmye karar verdi ailedikiler para bulduk borç aldık birilerinden sağ sağlim evden çıktı iki güne gelirim die ama anladım ki bu son ayrılık ya insan hissediyor
ertesi sabah cenazesi geldi yıkıldım ağlayamadım bile çünkü inananmadım taki kefenlenmiş halini görünceye kadar öptüm kokladım buz gibiydi morarmıştı boynu bükük kalmıştı garibimin yazık tükenmişti
en çok o sağken össyi kazanamadığıma yandım ölürken bile anneme kızımı okut yoksa elim yakanda olur demiş
o gittikten sonra benim hayatım alt üst oldu sahipsiz kaldım gerçi tüm ailem hep dışlandık
çok ağladım hala ağlarım neden benim babam die ama herkes allah sevdiği kulunu erkenden yanına alır diyor o nednle avunuyorum
rabbim babalarımızın mekanını cennet eylesin peygamber efendimiz s.a.v komşu eylesin inşallah

...............................

Son düzenleme:
Estağfurullah,asıl sizden Allah razı olsun.. Tabiki de ederim,adını söyleyin ona göre yasin okurum,dua ederim ruhuna bağışlarım.. Rabbim mekanını cennet eylesin senin babacığınında..

canım babamın adı Hulusi
onun için Kuran okurum, dua ederim demen çok güzel bir müjde
Allah razı olsundan başka ne denir ki
Rabbim inşallah seni ve sevdiklerini en sevdiği kullar arasına dahil etsin inşallah ve bizlerle sevdiklerimizi de
çok sağol
Rabbim senin gibi duyarlı, iyi niyetli insanları artırsın inşallah

ben babamı kaybedeli dün tam 1 ay oldu ve zaman nasıl bu kadar hızla ve acımasızca akıyor anlamıyorum.o olmazsa ölurum dıyordum ne yazıkkı yasıyorum ama hayatta yapayalnız kalmış gıbı hıssedıyorum.

bilirim ölümün ne kadar acı olduğunu başınız sağolsun allah yardımcınız olsun dün bizde akrabamızın beş yaşındaki çocuğunu verdik toprağa çok acı bişey dedem hasta şimdi çok korkuyorum rabbim bize bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…