Babacığımın kaybına alışamadım:(

Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın babanız.

Rabbim sizede sabır versin.

Ne desem bilemedim çok üzüldüm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.. yakınlarını canını kaybetmenin acısı büyüktür çok iyi anlıyorum Allahım size ailenize sabırlar versin

Duygularıma ortak olan bu güzel sözleriniz ve dualarınız için çok çok çok teşekkür ederim...Allah hastane ya da evlerinde hastalıklarla çebeleşen herkese şifa versin, en azından Rabbim onlara az acı çekmelerini sağlasın inşallah!

Bugün cuma birazdan abdes alıp babacığıma ve ailemden kaybettiğim bütün herkese Yasin okuyucam..Gönlümden geçen şu ki sizlerin de ölmüşlerine Allah kabul etsin inşallah..

Bi de 9 gün sonra ancak 20 dakika yaşaması mümkün olan ve hiç görüp koklayamadığım kızımın 2.ölüm yıldönümü...Çocuk sahibi olmak için bu yaranın sarılmasını ve sezeryanımın iyileşmesini bekledim 2 senedir.Zaman ne çabuk geçmiş 2 sene olmuş...

Umarım sağlıkla bir bebek sahibi olurum bir gün ama yine de içinde ufacık da olsa yeri kaldı kızımın...

Son 2 sene yaşadıklarıma isyan etmeden atlatmaya çalışıyorum...Kızımı,babamı...Ama işte insanız neticede bazen zayıf anlarımız ya da yardıma ihtiyaç duymamız normal...

Tekrar teşekkür ederim varlığınız için

Allah düşmanımın başına vermesin bu ilet hastalığı...Allah rahmet eylesin babacığına,nurlariçinde yatsın..

Aynı sıkışmaları bende yaşıyorum canım zaman zaman..Allah sabır versin sana da.

canım başın sağolsun babacığının da mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inşallah Bende babama inanılmaz düşkünüm 2 kez kalp krizi geçirdi ve annemle boşandılar Ben sırf babam yalnız kalmasın diye onunla birlikte yaşıyorum.Şimdi nişanlıyım evlenicem ve hep babam napıcak diye düşünüyorum kara kara.Hep aklım onda kalıcak
Doğanın kanunu bu herkesin anne babası ölücek bigün bizde anne baba olucaz zamanı gelince bizde ölücez bizim arkamızdan da üzülücekler
Benimde anneannem öleli 4 sene oldu çok düşkündü o bana ben ona inanırmısın hergün aklımda hala ve her geldiğinde boğazımda bi yumru olur
Böyle zamanlarda onun için yasin okurum dua ederim Mis kokulu ananem benim nur içinde uyusun
Sende dua et bi gün mutlaka buluşucaz tekrar. . .

Rabbim babacıgının mekanını cennet eylesin,sizlere de dayanma gücü sabır versın .(AMİN)

Başınız sağolsun, babanıza Allah'tan rahmet, sizlere sabırlar dilerim
Ölüm gerçeğini bilsekte insan en yakınını kaybedince dünyası duruyor sanki
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, 2 yıl önce gecenin 3'ünde çalan telefonla dünyam yıkıldı, babamı çok ani bir şekilde kaybettim, sitedeydim, gülüşüp yazışırken babamı kaybettiğim haberini alınca yaşadıklarımı hala bile tam hatırlamıyorum, tek bildiğim ciğerim yandı, mecazi değil gerçekten yandı
2 yıl boyunca anmadığım bir dakika yok, zaman geçtikçe acım hafifler sanmıştım ama daha çok katlandı, bayramlarım noksan, hasretim her geçen gün büyüyor fakat kendimi avutuyorum çünkü babacığım yatmak istemem, ölürsem birden öleyim derdi, istediği gibi oldu

Allah ölüm acısı yaşayanlara sabır versin, yaşayan anne babalara da sağlıklı uzun ömürler versin...

Benim babam hayatta ama inanıki acınızı anlayabiliyorum kısasa olsa kendimi sizin yerinize koydum gözlerim doldu ağlamamak icin kendimi tutuyorum babanıza Allah'tan rahmet dilerim!mekanı cennet olsun..

Allah rahmet etsin size de sabır versin
alışmak acının dinmesi anlamına gelmez
şoka girersiniz, sonra o şoktan çıkıp acıyı derin yaşarsınız, sonra acınızın şiddeti eskisi gibi değildir
ama derin bir kesiğin kapansa bile sızlaması gibi bazen şiddetle sızlar içiniz
o sızı anları sizi yeniden o günlere götürür ama aslında ilk zamanlar çekitiğiniz acının ve şokun etkisi gibi değildir
sürekli o acıyı sıcak tutmaya çalışmayın, çünkü akıl ve beden sağlığınızdan olabilirsiniz
bunun da kimseye faydası olmaz, babanız da sizin mutlu olmanızı ister, o yüzden sağlıklı olup onun için hayır yapmaya devam edin
yasin, mülk, nebe surelerini okuyun kabir azabı çekmemesi için
ya da hatim yapın
ya da babanız için kalıcı eserler bırakın ki dünya var oldukça amel defterine hayır yazılsın
mesela eğitici, ahlaki, dini kitaplar, kuran hediye edebilirsiniz ya da fidan diktirebilirsiniz
diğer dünyada huzurlu olduğunu bilmek acınızı hafifletebilir
şu topiğe de girip babanız için dua isteyebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...mak-isteyenler-topigi-yasin-tefriciye-vs.html
ben de orada babam için dua istiyorum hep, belki okuyanlar fatiha okur diye

Son düzenleme:
baba kaybı başka gerçektende evin direği gidiyo alışmak çok zor 2004 kaybettim babamı evlendiğimi göremedi rahmetli damadını göremedi düğün dernek bayram seyran zor ya çok zor kaç yıl geçti ama başka bişey baba allah sabır versin tüm ölmüşlerimizin toprağı bol olsun

Allah razı olsun sizden
ne kadar iyi niyetlisiniz
benim babam için de dua eder misiniz

Allah mekanını Cennet etsin hepsinin

allah rahmet eylesin canım. dünyada çektiği acılar günahlarına kefaret olsun mekanı cennet olsun. bende annemi kaybettim 20 gün önce . bu bayramı onsuz geçirdik. öksüz çocuklar gibiydik. kabrine gittim .sanki kollarını açmış beni bekliyordu. niye geç kaldın bilgem, diyodu. sarıldım.toprağına kollarına sarılmış gibi. çok zor ve dayanılmaz bir acı. allah sabır versin hepimize.

allah sabır versin canım. ben de bbamı kaybettim çok özlüyorum onu, hala resimlerimize bakamam bile, içim öyle acır. tek tesellim evladım, annem, eşim. allaha b,n şükür neler var anasız babasız kalan, kimsesiz olan... allah anne babalarımızdan razı olsun ki bize bu sevgiyi vermişler... inşallah mekanları cennet olur...

babama kuran okurken senin babana ve buradaki diğer arkadaşların kaybettikleri yakınlarına da dua ettim, Allah kabul eder huzur verir bağışlar inşallah tüm müminleri

Sizin gibi yokluklarını yaşayan herkese Allahım sabır versin.Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun..

Başınız sağolsun.

Benim de annem hasta. 22 yaşındayım annem de 52. doktorlar bilemeyiz ama genelde bu hastalar 1-2 sene yaşar diyorlar. tedavisi de yok hastalığının. Allah herkesin ailesine iyilik sağlık versin. Göçüp gidenlerin de mekanını cennet etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…