Babacımm:(...

asdfasdf77

Dimdim Mikmik'e aşık!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
404
0
116
3 aydır dudağında geçmeyen bi uçuğu, boynunda da bir kitle vardı. Boynundaki kitlenin dişlerinden tedavi olurken yapılan morfinlerden oluştuğunu düşündü herkes, yani ilacın orada biriktiğini...
Onun ameliyatla alınabileceğini söylediler. Ameliyat için bi profesörle görüştüğünde doktor dudağındaki uçuğu farkedip ondan parça alınmasını istedi. Bugün onun sonuçları geldi, doktor tekrar bi parça alınıp patolojiye yollanmasını istedi. Az önce elimde raporlar varken internetten bakıyım neymiş bunlar dedim. Skuamöz hücreli karnisom diye bişey vardı, arama motoruna yazdım, kansermiş...
Evde kimse bunu bilmiyor, belkide babam biliyor ama bize belli etmiyor. Zaten bilgisayarın başında beni o halde görünce huzursuzlandı...
Ben daha 18 yaşındayım, bunu ilk bilen olmanın yükünü nasıl kaldırırım? O benim öğretmen olmamı istiyor, kızının görev yaptığı okula 24 Kasım'da çiçek yollamak istiyor. Ben onunla düğünümde karşılıkla oynamak istiyorum, ona benzeyen bi torunu olsun istiyorum. Biz hep beraber olmak istiyoruz:14:
Allah'ım bana yardım et!

Son düzenleme:
ilaç nasıl biriksin ya kim düşündü öyle
geçmiş olsun
sakın internetten daha fazla bişi araştırma
yalan yanlış şeyler yazıyo
her hastalığın her çeşidinin gidişi farklıdır

bitanem benim üzülme o kadar kanser evet kötü birşey ama bak teşhis edilmiş en azından bunu düşün tıp artık o kadar ilerlediki kanser artık grip gibi bişey doktor kontrolünde herşey güzel sonuçlanır inşallah canını sıkma üzülme sen olurmu Allah yardımcınız olsun dua etmeyide unutma olurmu ..

COK GECMIS OLSUN ARKADASIM BOYLE DURUMLARDA EN IYI ILAC MORAL MORALINI YUKSEK TUT INSALLAH BABACIGINDA TEDAVI OLUR IYILESIR ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN(AMIN):nazar:

Allahım yardımcınız olsun güzelim. çok zor bir şey. sakın isyan etme sadece ona sığın. unutma her şey biz insanlar için ve her şey yine ondan. vardır rabbimin bir bildiği. tıp artık gerçekten ileri düzeyde acil şifalar diliyorum.

Olsanda ki umarım değilsin tedavi şartları iyi

çok üzüldüm rabbim şifasını versin inşallah
ltfen umudunuzu yitirmeyin moralinizii yüksek tutun
hemen tedaviye başlayın
acil şifalar dilerim

çok geçmiş olsun canım. bence de netten birşey araştırma. çok kafa karıştırıyo ben de yakın zamanda kanser olan babamla ilgili çok şey araştırdım ama insanın eline bir şey geçmiyo be. bence güvenebileceğiniz bir hastane ve dr bulun bir an önce. bir de babandan rica et senden ve ailesinden hiç bişi saklamasın. çünkü eğer öyle bir durum varsa ona en çok siz yardımcı olacaksınız.

merhaba bu benim ilk mesajım... Allah şifa versin babana... bende babamı 19 yaşında kaybettim ve bütün özel günlerimde yanımda değildi... sana diyeceğim çok iyi bi doktor bulun ve aksatma ihmal etme hangi hastalık olursa olsun erken teşhis çok önemli senden büyük ailedeki biriyle paylaş tek başına bu yükü taşımak zor olur. bir yakınımda aynı hastalık vardı o uçuğu tamamen temizlediler şuan bir sorunu yok.. umarım çok uzun süre yanında olur baban...

konu sahibi netten ulastigin arastirma sonucunun aslini ogrenmek icin

babayin doktoruyla paylas nasil bir kanser turu ogrenmeye calis ?

nette yazilan hersey gercek degil yalan da olabilir

ve eger gercekse babanda sizlerden sakliyorsa

her hastaligin basi moral tek basina mucadele etmesi daha zor olur

bu yuzdende annenle konus bilsin baban hastaysa

cunku bu onun hakki ve en buyuk destegi verecek kisi odur

ve dua etmeyi sakin unutma umidini kaybetme ...

3 aydır dudağında geçmeyen bi uçuğu, boynunda da bir kitle vardı. Boynundaki kitlenin dişlerinden tedavi olurken yapılan morfinlerden oluştuğunu düşündü herkes, yani ilacın orada biriktiğini...
Onun ameliyatla alınabileceğini söylediler. Ameliyat için bi profesörle görüştüğünde doktor dudağındaki uçuğu farkedip ondan parça alınmasını istedi. Bugün onun sonuçları geldi, doktor tekrar bi parça alınıp patolojiye yollanmasını istedi. Az önce elimde raporlar varken internetten bakıyım neymiş bunlar dedim. Skuamöz hücreli karnisom diye bişey vardı, arama motoruna yazdım, kansermiş...
Evde kimse bunu bilmiyor, belkide babam biliyor ama bize belli etmiyor. Zaten bilgisayarın başında beni o halde görünce huzursuzlandı...
Ben daha 18 yaşındayım, bunu ilk bilen olmanın yükünü nasıl kaldırırım? O benim öğretmen olmamı istiyor, kızının görev yaptığı okula 24 Kasım'da çiçek yollamak istiyor. Ben onunla düğünümde karşılıkla oynamak istiyorum, ona benzeyen bi torunu olsun istiyorum. Biz hep beraber olmak istiyoruz:14:
Allah'ım bana yardım et!
oncelikle hecmis olsun
evet patoloji sonucunuz malign dedigimiz tumorlerden biri ama cilt kanserlerinden en iyi tedavi olabilenlerinden.bu kadar karamsar olmayin hemen doktorunuza basvurun.Allahin izniyle babaniz daha ne guzel gunler gecirir sizinle..

:((çok üzüldüm
Allah acil şifalar versin inşallah
moralini bozma,babana moral ver
kanser tedavisinde moral çok önemliymiş
inşallah kanser değildir
ikinci kez patoloji istediklerine göre senin ilk raporda okuduğun belki de kesin bir durum değil
inşallah babacığın hemencecik sağlığına kavuşur

çok geçmiş olsun.çok doğru söylüyolar moral bu hastalığın en iyi ilacı.benim annemde kalın bağırsak kanseriydi. ameliyat kemoterpi radyoterapi ve moraliyle aştık bu hastalığı.ama her zaman yanındaydım annemin hep onu neşelendirmeye çalıştım ve ondan bu hastalığı grip gibi görmrsini istedim oda öyle yaptı çok şükür allahın izniyle atlattık.tabi drlarımızın payıda çok büyük.sende üzülme moral ver babana allahın izniyle atlatırsınız.evde birinin bu hastalıkdan dolayı acı çekerken görmek çok zor.ama gececek mutlu günler sizi bekliyorr düğününde beraber oynayacaksınız inşallah.

Rapordaki birkaç kelimeyle hemen hastalığa teşhis koymayın.Üzmeyin kendinizi.

İnşaallah öyle birşey yoktur.

Bunun için babanızın doktoruna gitmelisiniz, ya da o raporu başka bir doktora gösterebilirisiniz.
Bu şekilde daha ayrıntılı ve doğru bilgi edinmiş olursunuz.

Çok çok geçmiş olsun.

canım geçmiş olsun öncelikle ama nette yazan herşeye inanma derim
bende geçenlerde sağ elimi sıkamama güç uygulayamama sebebiyle nörolojiye gitmiştim
emar istedi bende sonuçlarını aldıktan sonra doktora gitmeden
netten araştırma yaptım
beyinde kist oldugu yazıyodu
hiç moralimi bozmadım doktora gittim
ve bana sadece vitamin hapı verdi
önemli bişey olmadıgını söyledi
sende her okuduguna inanıp kendini üzme doktora danış
netten doktorsitesi ndeki doktorlara bile sonucları yazıp cevap isteyebilirsin

uzun süreli uçuklar bağışıklık sisteminin güçsüz kaldığı anlamındadır arkadaşımm ama bende umudunu yitirme olurmu Allah yardımcınız olur sen düğününde babacığınla karşılıklı göbek atıp öğretmenler gününde babandan çiçek alırsın iinşallah

Hepinize çok çokk teşekkür ederim. Tahminlerim doğru çıktı babam kanser, bi gün sonra onlarda öğrendiler zaten bunu. Bu bi haftalık süreçte doktor araştırdık, 8-9 hastaneyle görüştük en sonunda Okmeydanı'nda ameliyat olmasına karar verdiler. Pazartesi yatışı yapılacak, perşembe de büyük bi ihtimal ameliyat olucak. Hepinizin iyi dilekleri için tekrar teşekkür ederim, ilk öğrendiğim zamandan saha sakinim. Ve umarım herşey yolunca giricek...

Hepinize çok çokk teşekkür ederim. Tahminlerim doğru çıktı babam kanser, bi gün sonra onlarda öğrendiler zaten bunu. Bu bi haftalık süreçte doktor araştırdık, 8-9 hastaneyle görüştük en sonunda Okmeydanı'nda ameliyat olmasına karar verdiler. Pazartesi yatışı yapılacak, perşembe de büyük bi ihtimal ameliyat olucak. Hepinizin iyi dilekleri için tekrar teşekkür ederim, ilk öğrendiğim zamandan saha sakinim. Ve umarım herşey yolunca giricek...[/QUO
babana acil şifalar canım.dualarım seninle olcak.

Benim babacıgım' da cumartesi günü anjiyo olacak ve eger tıkalı damarı olup acılmazsa ameliyat dediler..
Kafamdan neler geciyor bilsen? Ve ben o kafayı dagıtıp, güclü olmaya calısıyorum.
Babamsız, annemsiz bir dünya, bir hayat düsünemiyorum..!
Canımın ici 57 yasında ben olgunlasıyorum, o yaslanıyor..
O gercekle birgün yüzyüze gelme düsüncesi bile beni delirtmeye yetiyor.
Seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki güclü ol, dua et.
Ben inanıyorum Allah sifasını vericek ve baban cok iyi olacak.
Dularım seninle.

Son düzenleme:
canım, üzülme hemen de panik olma. şimdi bu bir kanser türüyse içeriğini bilmiyorum ama çok iyi biliyorum ki bazı cilt kanseri türleri çok basit tedaviyle halloluyor. annaanneciğimin, yüzünde ufak bir yara benzeri bir şey çıktı. kaşınıyordu da. neyse doktora öylesine götürdük ki meğer kansermiş. meğer kafa derisinde de minik yaralar halinde varmış. anaannem hala kanser olduğunu bilmez. hemen ameliyatla aldılar. genel anestezi değildi hemde lokal anestezi ile ufak bir operasyon. üstünden de 3 sene geçti. çok şükür çok iyi.

cilt kanserinin çok türü var. en yaygın olanı şükür ölümcül falan değil. Allah korusun diyelim ki kötü bir türü... herşey biz insanlar için. güçlü olmalısın. insanın ömrünü Allah bilir.ne ölümcül hastalar dedikleri yıllarca yaşıyor turp gibi insanlar pat diye gidiyor... doktorla açıkça konuş. türü nedir. tedavisi nedir...

ama benim içime doğan ufak bir operasyonla halledilir gibi geliyor. inşallah da öyledir. Allah şifa verin babacığına.

Back
X