babaevine döndüm, çocuklarım babasında ve ben ölüyorum galiba.

sersemsinem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
837
714
123
Eski konularımı hatırlayanlarınız vardır, yoksa da hatırlayın lütfen o kadar ayrıntıyı tekrar toparlamam imkansız.

Dün akşam eşimle ufak bi tartışma yaşadık, ertesinde dısarı çıkıyorum ben dedim "cehennemin dibine git" dedi, efendim dedim, utanmadı tekrarladı.
(Cok daraldigim zamanlarda hep cikar yarim saat bi saat dolasirim normaldede, malum 2 cocuk bütün gün evdeyiz)

Cehennemin dibi falan deyince benim tepem atti, kardesim dun aksam yurtdisindan geldi uzun zamandir yok, onun yanina gideyim dedim.esime de mesaj attim ben bu gece cehennemin dibinde kalicam diye.(sonrasinda annemde oldugumu belirttim tabi)

Aradi, yarim saat icerisinde evde ol (saat gece 12.30) eger simdi gelmessem bi daha dönmememi, evden nasil ciktiysam öyle devam etmemi, anamin evinde kalmami, yarin sabah erkenden gelip esyalarimi alip hayatindan cikmami salık verdi.

Öyle yaptım, sabah erkenden eve gidip bavulumu hazırladım, cocuklarımı giydirdim tam cikacakken tuttu cocugumun kolundan onlari hic bir yere götüremezsin dedi.sacmalama ne diyosun falan dedim baktim cocuk korkuyor, ikiside aglamaya basladi dedim tamam önlerinde yapmayalim bu tartismayi bugunluk kalsinlar yarin gelir alirim..

Kiyametler koptu, alamazmisim, anca dava acar alabilirsem öyle alirmisim, öbür türlü cocuklarim bana hayalmis, yemin ediyormus mahalleme gelip rexil edermis beni aleme, anam babam hic kimse umrunda degilmis.. hadi hadi yallah yallah dedi gönderirken.
Nefret akıyordu yüzünden, sonra ben cocuklarla vedalasirken "sacmalama gir iceri bi kahvalti yapalim gidersin" dedi dengesiz.

Aglaya aglaya ciktim, cocuklarim bakakaldi arkamdan, anneme geldim.hayatimda ilk kez 4 saattir cocuksuzum, icim acıyor.ya cocuklarimi vermezse bana, mahkeme sonuclanana kadar ölürüm ben onlarsız :(

Esiniz nasil bu kadar cirkeflesmis cok sasirdim.
Aniden patlayip patlayip sonra soner mi boyle hep?
Ilgisizligime katlanacaksin, katlanamiyorsan cocuklari unut der gibi olmus baya..
Anneniz kv ile konussun, yanlis hatirlamiyorsam kv ile araniz iyiydi.
Zaten bu adam surekli iste degil mi, cocuklara kim bakiyor suanda, toplayip alin cocuklarinizi.

Yazık ya çocuklara kim bilir nasıl uzulduler korktular yavrucaklar :( bir çocuk babasız kalabilir, pek ala baba sevgisi olmadan anne sevgisi ile yaşayabilir, ama anne sevgisi olmadan asla.. bence çocuklar gelip sizin almanızı bekliyorlar bir şekilde almaya çalışsaniz :( ayrıca bu nasıl baba bu nasıl tavırlar kanım dondu...

Aiilem istanbjl disinda ama yarin dönecekler, suan evde kardesimleyiz 4 saattir yiyecek tirnak kalmadi ellerimizde.

Esim dogulu, birazda kendini gelistirememis bi adam, medeniyetten yoksun yani.konusarak halledemiyecegimize eminim, cocuklarin etkilenmesi falan umrunda olmaz ama ben cocuklarimi yolda bulmadim, anlik sinirlerimizle onlara zarar vermek, minicik beyinlerine unutamacaklari anilar yüklemek istemiyorum.
O yuzden uzatmadim zaten, uzatsaydim kesin yerdim tokadi.

Vahhh yavrum kıyamam onlara. ....valla kim haklı kim haksız bilemem ama ikinizde ömür boyu unutamayacaklari bir travma yasatmişsiniz çocuklara. ..Yazık değil mi? Nasıl yaparsınız bilmem ama anlaşarak ayrılmaya çalışın çocuklarınız için

Uzuldum cok kotu olmus.
Esiniz sakinlesecektir.Cocuklara sana bu sahneyi yasatmasa ne vardi sanki.Onlarin onunde trajediyi buyutmedigin iyi olmus.Cocuklari mahkeme sana verir buyuk ihtimalle(bi engel yoksa).Sabret canim biraz sakinlessin arar.

Eşinizin yapısını bilmiyorum ama sinirle böyle davranmış olabilir, boşanmaya kararlısınız anladığım kadarıyla. Hemen şimdi arayın çocuklar annesiz duramazlar, uygun şartlarda çocuklarını görebilirsin ama yavru kediyi bile annesinden ayırmak doğru değil gelip alacağım çocuklarımı onların hatrına saçma sapan davranma korkuyorlar deyin. Terslerse kalabalıkça kapısına dayanın. Ne yapın edin alın çocuklarınızı.

sacmalama gir iceri bi kahvalti yapalim gidersin" dedi dengesiz.
istemsizce güldüm pardon ama hakikaten dengesizmiş. Büyütülecek bir problem görmedim tabi geçmiş konularınızı bilmiyorum. Biraz kafa dinleyip dönersiniz

Eşinizin yapısını bilmiyorum ama sinirle böyle davranmış olabilir, boşanmaya kararlısınız anladığım kadarıyla. Hemen şimdi arayın çocuklar annesiz duramazlar, uygun şartlarda çocuklarını görebilirsin ama yavru kediyi bile annesinden ayırmak doğru değil gelip alacağım çocuklarımı onların hatrına saçma sapan davranma korkuyorlar deyin. Terslerse kalabalıkça kapısına dayanın. Ne yapın edin alın çocuklarınızı.

Valla panpa ben böyle tipleri iyi biliyorum insanca konuşunca yola geldi işte bu kadın bana yalvarıyor derler , haz alırlar.

O çocuklar bu ayının umrunda değil tek derdi bu kadını üzmek, çocukları da kullanıyor işte.

Böyle tipler konuşmaktan anlamaz karşısına dikilip ağzına s...n ondan anlar it gibi kuyruğunu kıstırarak kaçar. Konu sahibesine de yazdım konuşmayla vakit kaybetmeye gerek yok ağzını burnunu kırdırsın bu kadar.

Cocuklarin önunde sesimi bile yukseltmedim kizlar, yaparmiyim yavrularima o kötülügü? Cikarken kolundan cekistirince sakince sacmaliyorsun birak cocugu dedim, baktim cirkinlesecek yavasca ikisinide iceri birakip, calismaya gittigimi yarin mutlaka gelecegi ozmo alacagimi söyledim.onlarin bisey anladigini sanmiyorum inanilamayacak kadar cok sakindim.
Biri 2.5 biri 1 yasinda cocuklarimin.

Esim yapi olarakta sinirlenince yakip yikan, sonra sönen bi adam.
Bi kac gun sonra cocuklari kendi eliyle getirecegine eminim, o getirmese kayinvalidem getirir.
Ama bosanma asamasinda insanlar o kadar degisiyor ki korkuyorum, ya bana zarar vermek geri döndürmek icin cocuklarimi bana karsi kullanirsa??

Yaşlari küçük, mahkemenin her halde bana verecegini umuyorum.

Back
X