Babaevine sığamamak

Cocuk kac yaşında

Allah yardımcın olsun Nerede ikamet ediyorsun araştır Kreş desteği veren Fabrika işyerleri var öyle biryerde başlayabilirsin evladın için güçlü olmalısın

Ayrıldıktan sonra kimse sığamıyor ki baba evine. Güllük gülistanlık mı oluyor sanıyorsun. Keşke eşime katlansaydım dedirtiyorlar cidden. Kardeşlerin fln var mı?
Çalışırsan bi kafan dağılır umursamazsın

Niye nafaka için icraya vermiyorsunuz? 10 ay olmuş çocuğun masrafını karşılamamasının sebebi ne? Bence el mahkum çaresiz kalıp dönün diye yapıyor.

Barışmak için atıığı mesajları dikkate almayın gidin icraya verin. Elinize biraz para geçerse daha rahat hissedersiniz. Alacağım maaş kreşe gidecek hesabı yapmayın, gitsin. En azından gün içinde iş koşuşturmasında kafanız dağılır. Belki daha iyi bir iş bulursunuz. Ama evde el el üstünde oturunca daha çok depresyona girersiniz.

Bu gerçekten ayıp

Ceza davası açıldı zaten tazyik hapsi çıktı

Var iki tane aynı binada oturuyoruz çocuğumla yaşıt yeğenim var..o baba diye kardeşime kostugunda içim yanıyor.cocugumun yüzüne bakıyorum direkt..ve onlara bakışı öyle canımı yakiyorki

Haklıymışsıniz. Bugün mesaj atmış cocuk hakkında bilgi almak için. ağzıma geleni saydım çocuğu haketmedigini çocuğu ailesine değiştiğini söyledim.ailesinden yana en ufak bir kelime dahi yazmadı.ve fake hesap açıp sevgilisinin olup olmadığını yazdım var desi.birde demez mi sevgilisi duyarsa beni dövermis. 1 senedir çocuğuna doğru düzgün bez dahi almayan nafaka ödemeyen seni unutamam ,evlenmem ,sevgim bitmeyecek diyen adam sevgili yapmış..içim acıdı neden bilmiyorum ama çok canım yandı.Tek yaptığım şey çocuğuma sarılıp ağlamak oldu .

Şerefsiz birinden herşey beklenir.
Sıkmayın canınızı şunu asla unutmayın;

Kendi hatalarından ders çıkarmayan insan hayatına kim girerse girsin aynı şeyleri yaşayacaktır. İsterse bir düzine kadın girsin hayatına hiç önemli değil.

Siz evladınıza ve kendinize güzel bir hayat kurmak için çabalayın, ona en büyük cevap onu arkanız da bırakmak olacak.

Teşekkür ederim motive edici cevaplarınız için..iyilesicem çocuğum için güçlü olucam

Var iki tane aynı binada oturuyoruz çocuğumla yaşıt yeğenim var..o baba diye kardeşime kostugunda içim yanıyor.cocugumun yüzüne bakıyorum direkt..ve onlara bakışı öyle canımı yakiyorki
canını sıkma babasız olmak annesiz olmaktan iyidir. Büyüdüklerinde annem bu adama niye katlanıyor diceklerdi. Şimdi güçlü bi anneleri var ve onlarda çok güçlü olacaklar

Valla sanki adam dön dese döneceksiniz.anladim senin olduğunu fake hesap açtığını tahmin ettim ,bilerek öle yazdım seni kızdırmak için vb şeyler dese hemen döneceksiniz gibime geliyor.isallah yaniliyorumdur

Kendinizi geçin çocuğunuz için o adama sakın dönmeyi düşünmeyin.bu kadar acizmisiniz yaa bı serefsize takilmisiniz ki bide şiddet görüyorsunuz.kendinize saygınız yoksa çocuğunuza saygınız olsun öyle bir babayla bir araya sakın getirmeyin ,tek olsanız ne yaparsanız yapın kendinize diycem ama o çocuğa yazık.

Aileniz laf ediyor diye şiddet gördüğünüz eşinize dönme fikrini tamamen aklınızdan çıkarın. Bırakın söylesinler tamam olan olmuş. Çocugunuz için de hiç dışlanıyor gibi düşünmeyin onu da zamanla benimserler. Benim anneannemde babamı hiç istememiş 21 yıl önce boşandılar . biz Anneannemlerle kaldık . Annemin 2 toeunu var hala söylüyor yapacak bir şey yok. Hepimiz evet haklısın deyip geçiyoruz. Önemli olan arkanızda olmaları zamanla işe de girersiniz çocugu devlet anaokuluna yazdırırsınız. Bir şekilde düzeniniz olur

Yok bitti bu saatten sonra zaten iki gün sonra bitiyo evliligim..benim zoruma giden biz bu haldeyken çocuğum bu haldeyken onun yaptıkları umursamamasi

Yok bitti bu saatten sonra zaten iki gün sonra bitiyo evliligim..benim zoruma giden biz bu haldeyken çocuğum bu haldeyken onun yaptıkları umursamamasi
Çok şükür bitsinde kurtulun inşallah adamın umrunda değilsiniz ki ,adam istediği şekilde yaşıyor , çokta umrunda.o yüzden siz kendinize en önemlisi çocuğunuza odaklanın yazık çocuğa

Ne olursa olsun bitirmek daha mantıklı herşey ordan iyidir ailenin kabul etmesi uzun sürer ama herşey düzelir çocuk büyüt iş bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…