- Konu Sahibi negerekvarya
-
- #21
Kreş parasına da olsa çalışın en azından bir yerden başlamış olursunuz ve günlük olarak o ev ortamından çıkıp nefes alma şansınız olur. Şu devirde zaten geçim çok zor. Babadan nafakayı almak için yasal yolları kullanın. Nafakanın üstüne sizin kazanacağınız elbette çocukla size bağımsız rahat bi hayat sağlamaz ama dediğim gibi en azından çalışma hayatına girmiş olursunuz. İyi maaşlı iyi iş beklerseniz herşey daha çözümsüz görünmeye başlar. Bir de tabirimi bağışlayın ama baba evinizde biraz arsız olun. Aman laf soksunlar azarlasınlar aldırmayın, onlar dedikçe siz de evet o zamanki kafama tüküreyim filan diye hafiften dalgaya vurun he he deyin geçin duymayın filan. Elin adamının eziyetini çekmekle kıyaslanmaz bile anne baba azarı. Siz boşverdikçe çalıştıkça filan onlar da yorulur başka konu bulur ileride1 ay kadar bakabilir misin en azından kres parasını biriktiririm sonra çocuğu kreşe veririm dedim.ama bu defada kres parasına çalışmış olucam.6.500 dedi daha da cogalacakmis.bunun bezi var kıyafeti var yemesi içmesi var yol masrafi var .bilmiyorum hersey zor
Aile içinde yaşadıklarınız elbet düzelecek emin olun.Bende sizin gibi düşünüyorum.Hele çocukla ilgilenmemesi nafaka ödememesi.insan bırak benim için çocuğu için herseyi yapar.ben mesela kim olursa olsun çocuğumdan vazgeçmem. Ama o ailesi için vazgecti .Bu cok canımı acıtıyor ya zaten.Burda olanlar da kolay değil işin o tarafı da var .
Babamın dediği laf yaptığı batmaz ama eşimin batar acaba etrafta akraba yok mu çok güvendiğiniz çocuğunuza bakacak daha az ücret karşığı 1 ayda kreş ücreti çıkar rahat edersiniz daha sonra kreşe verir çalışırsınızSelam arkadaşlar.Bir tane çocuğum var var.Bosaniyorum sebebi şiddet.Bir kaç güne son mahkeme görülecek ve bitecek.Bu süreçte çok yıprandım.Manevi olarak bitmiş hissediyorum kendimi.Cunku zamanında bu adam için ailemi karşıma alıp gittim herseyi göze aldım.Simdi de kucağımda çocukla sığamıyorum bu eve..Gecmis açılıyor biz demiştik bir adam için bizi yıktın noldu şimdi vs. (kaçmadım) cümleler sarf ediliyor..Özür dilediğim halde en ufak birsey bile başıma kakılıyor.İs araştırıyorum ama oda yok.Cocugumu kreşe veririm kendimde bir işe girerim diye düşünüyordum kres fiyatları 6.000 den başlıyor dediler ve daha da zam geldi.Ben napıcam nasıl ayakta kalicam artık gerçekten çok yoruldum.Esim devamlı konuşalım diye mesajlar atıyor çok pişmanım vs..Bizim evliligimizin bitme nedenlerinden biri eşimin aileci olması..Kendi ailesi için çocuğunu babasız bırakmayı tercih etti.sartlarimi söyledim bırakın şartları 10 aydır çocuğuna nafaka ödemiyor..halen konuşalım affet diyo.Mahkemeye gelip annesinin babasının yaptıklarını bile söylemedi.halâ ben sucluyum gozunde ve bana bile yazamıyor onlarin da sucu oldugunu..ve halâ çok iyi onlarla.
Burda desen sevgisizlik hissi, cocuk zaten apayrı sanki diğer torunlara göre dislaniyormus hissi.bilmiyorum çok yıprandım belki linç yiyeceğim ama inanın bazen barismayi bile düşünmedim değil.Birgun kavga ettim aldim cocugu ciktim babamla annem arkamdan geldiler birakmadilar .sokakta yatmayi bile düşündüm o laflardan sonra. Babamda eşimden farksız çünkü.ve sanki benim de hatam vardı bu evliliğin bitmesinde (sucluluk psikolojisi) gibi seyler düşünüyorum. Oyle mutsuzum oyle yalnizim ki, ama iyi ki evladim var .Uzun oldu biraz ama içimi dökmek istedim.Gececek mi bu süreç bu psikoloji bitecek mi ?
Devletin tüm imkanlarına ulaşmaya çalış.Al çocuğunu git durumunu anlat.Ben çalışmak istiyorum ama çocuguma bakan yok de.Belediyelerin kreşleri var boşanmış olmanız + etki yapıyor.Yerinde durup ahlanma.Esinle barışma demem ama öyle bir sağlam dur ki adamın her şey kafasına dank etsin.Simdi kuyruğu kistirip dönersen daha beter şeyler olur.Ayaga kalk bu kaderi yazan Rabbim elbet bir kolaylık verecektir.Onemli olan senin çabalamanSelam arkadaşlar.Bir tane çocuğum var var.Bosaniyorum sebebi şiddet.Bir kaç güne son mahkeme görülecek ve bitecek.Bu süreçte çok yıprandım.Manevi olarak bitmiş hissediyorum kendimi.Cunku zamanında bu adam için ailemi karşıma alıp gittim herseyi göze aldım.Simdi de kucağımda çocukla sığamıyorum bu eve..Gecmis açılıyor biz demiştik bir adam için bizi yıktın noldu şimdi vs. (kaçmadım) cümleler sarf ediliyor..Özür dilediğim halde en ufak birsey bile başıma kakılıyor.İs araştırıyorum ama oda yok.Cocugumu kreşe veririm kendimde bir işe girerim diye düşünüyordum kres fiyatları 6.000 den başlıyor dediler ve daha da zam geldi.Ben napıcam nasıl ayakta kalicam artık gerçekten çok yoruldum.Esim devamlı konuşalım diye mesajlar atıyor çok pişmanım vs..Bizim evliligimizin bitme nedenlerinden biri eşimin aileci olması..Kendi ailesi için çocuğunu babasız bırakmayı tercih etti.sartlarimi söyledim bırakın şartları 10 aydır çocuğuna nafaka ödemiyor..halen konuşalım affet diyo.Mahkemeye gelip annesinin babasının yaptıklarını bile söylemedi.halâ ben sucluyum gozunde ve bana bile yazamıyor onlarin da sucu oldugunu..ve halâ çok iyi onlarla.
Burda desen sevgisizlik hissi, cocuk zaten apayrı sanki diğer torunlara göre dislaniyormus hissi.bilmiyorum çok yıprandım belki linç yiyeceğim ama inanın bazen barismayi bile düşünmedim değil.Birgun kavga ettim aldim cocugu ciktim babamla annem arkamdan geldiler birakmadilar .sokakta yatmayi bile düşündüm o laflardan sonra. Babamda eşimden farksız çünkü.ve sanki benim de hatam vardı bu evliliğin bitmesinde (sucluluk psikolojisi) gibi seyler düşünüyorum. Oyle mutsuzum oyle yalnizim ki, ama iyi ki evladim var .Uzun oldu biraz ama içimi dökmek istedim.Gececek mi bu süreç bu psikoloji bitecek mi ?
Selam arkadaşlar.Bir tane çocuğum var var.Bosaniyorum sebebi şiddet.Bir kaç güne son mahkeme görülecek ve bitecek.Bu süreçte çok yıprandım.Manevi olarak bitmiş hissediyorum kendimi.Cunku zamanında bu adam için ailemi karşıma alıp gittim herseyi göze aldım.Simdi de kucağımda çocukla sığamıyorum bu eve..Gecmis açılıyor biz demiştik bir adam için bizi yıktın noldu şimdi vs. (kaçmadım) cümleler sarf ediliyor..Özür dilediğim halde en ufak birsey bile başıma kakılıyor.İs araştırıyorum ama oda yok.Cocugumu kreşe veririm kendimde bir işe girerim diye düşünüyordum kres fiyatları 6.000 den başlıyor dediler ve daha da zam geldi.Ben napıcam nasıl ayakta kalicam artık gerçekten çok yoruldum.Esim devamlı konuşalım diye mesajlar atıyor çok pişmanım vs..Bizim evliligimizin bitme nedenlerinden biri eşimin aileci olması..Kendi ailesi için çocuğunu babasız bırakmayı tercih etti.sartlarimi söyledim bırakın şartları 10 aydır çocuğuna nafaka ödemiyor..halen konuşalım affet diyo.Mahkemeye gelip annesinin babasının yaptıklarını bile söylemedi.halâ ben sucluyum gozunde ve bana bile yazamıyor onlarin da sucu oldugunu..ve halâ çok iyi onlarla.
Burda desen sevgisizlik hissi, cocuk zaten apayrı sanki diğer torunlara göre dislaniyormus hissi.bilmiyorum çok yıprandım belki linç yiyeceğim ama inanın bazen barismayi bile düşünmedim değil.Birgun kavga ettim aldim cocugu ciktim babamla annem arkamdan geldiler birakmadilar .sokakta yatmayi bile düşündüm o laflardan sonra. Babamda eşimden farksız çünkü.ve sanki benim de hatam vardı bu evliliğin bitmesinde (sucluluk psikolojisi) gibi seyler düşünüyorum. Oyle mutsuzum oyle yalnizim ki, ama iyi ki evladim var .Uzun oldu biraz ama içimi dökmek istedim.Gececek mi bu süreç bu psikoloji bitecek m
Aynen öyle. para her kapiyi açarBence çalışınca ve aileye maddi destek olunca kıymetli bile oluyorsunuz. İnsanın anne babası ama maelesef para herkese iyi gelir:)
Şayet işiniz olur para kazanır eve destek olursanız çok kıymetli olursunuz.Bu nedenle ne olursa olsun çalışmaya bakın.İlk anda anneniz baksın kreşler pahalı ise.Onlara aldığınız maaştan verirseniz seve seve bakar.Selam arkadaşlar.Bir tane çocuğum var var.Bosaniyorum sebebi şiddet.Bir kaç güne son mahkeme görülecek ve bitecek.Bu süreçte çok yıprandım.Manevi olarak bitmiş hissediyorum kendimi.Cunku zamanında bu adam için ailemi karşıma alıp gittim herseyi göze aldım.Simdi de kucağımda çocukla sığamıyorum bu eve..Gecmis açılıyor biz demiştik bir adam için bizi yıktın noldu şimdi vs. (kaçmadım) cümleler sarf ediliyor..Özür dilediğim halde en ufak birsey bile başıma kakılıyor.İs araştırıyorum ama oda yok.Cocugumu kreşe veririm kendimde bir işe girerim diye düşünüyordum kres fiyatları 6.000 den başlıyor dediler ve daha da zam geldi.Ben napıcam nasıl ayakta kalicam artık gerçekten çok yoruldum.Esim devamlı konuşalım diye mesajlar atıyor çok pişmanım vs..Bizim evliligimizin bitme nedenlerinden biri eşimin aileci olması..Kendi ailesi için çocuğunu babasız bırakmayı tercih etti.sartlarimi söyledim bırakın şartları 10 aydır çocuğuna nafaka ödemiyor..halen konuşalım affet diyo.Mahkemeye gelip annesinin babasının yaptıklarını bile söylemedi.halâ ben sucluyum gozunde ve bana bile yazamıyor onlarin da sucu oldugunu..ve halâ çok iyi onlarla.
Burda desen sevgisizlik hissi, cocuk zaten apayrı sanki diğer torunlara göre dislaniyormus hissi.bilmiyorum çok yıprandım belki linç yiyeceğim ama inanın bazen barismayi bile düşünmedim değil.Birgun kavga ettim aldim cocugu ciktim babamla annem arkamdan geldiler birakmadilar .sokakta yatmayi bile düşündüm o laflardan sonra. Babamda eşimden farksız çünkü.ve sanki benim de hatam vardı bu evliliğin bitmesinde (sucluluk psikolojisi) gibi seyler düşünüyorum. Oyle mutsuzum oyle yalnizim ki, ama iyi ki evladim var .Uzun oldu biraz ama içimi dökmek istedim.Gececek mi bu süreç bu psikoloji bitecek mi ?
Çok zor işiniz allah yardım etsin. Anneniz bakmaz mi cocuğa. Siz de işe girersiniz para biruktirirsiniz. sonra da 1+1 eve çiksanķz çocugunuzla yasar gidersiniz. Yardım kuruluşlarına da başvurunSelam arkadaşlar.Bir tane çocuğum var var.Bosaniyorum sebebi şiddet.Bir kaç güne son mahkeme görülecek ve bitecek.Bu süreçte çok yıprandım.Manevi olarak bitmiş hissediyorum kendimi.Cunku zamanında bu adam için ailemi karşıma alıp gittim herseyi göze aldım.Simdi de kucağımda çocukla sığamıyorum bu eve..Gecmis açılıyor biz demiştik bir adam için bizi yıktın noldu şimdi vs. (kaçmadım) cümleler sarf ediliyor..Özür dilediğim halde en ufak birsey bile başıma kakılıyor.İs araştırıyorum ama oda yok.Cocugumu kreşe veririm kendimde bir işe girerim diye düşünüyordum kres fiyatları 6.000 den başlıyor dediler ve daha da zam geldi.Ben napıcam nasıl ayakta kalicam artık gerçekten çok yoruldum.Esim devamlı konuşalım diye mesajlar atıyor çok pişmanım vs..Bizim evliligimizin bitme nedenlerinden biri eşimin aileci olması..Kendi ailesi için çocuğunu babasız bırakmayı tercih etti.sartlarimi söyledim bırakın şartları 10 aydır çocuğuna nafaka ödemiyor..halen konuşalım affet diyo.Mahkemeye gelip annesinin babasının yaptıklarını bile söylemedi.halâ ben sucluyum gozunde ve bana bile yazamıyor onlarin da sucu oldugunu..ve halâ çok iyi onlarla.
Burda desen sevgisizlik hissi, cocuk zaten apayrı sanki diğer torunlara göre dislaniyormus hissi.bilmiyorum çok yıprandım belki linç yiyeceğim ama inanın bazen barismayi bile düşünmedim değil.Birgun kavga ettim aldim cocugu ciktim babamla annem arkamdan geldiler birakmadilar .sokakta yatmayi bile düşündüm o laflardan sonra. Babamda eşimden farksız çünkü.ve sanki benim de hatam vardı bu evliliğin bitmesinde (sucluluk psikolojisi) gibi seyler düşünüyorum. Oyle mutsuzum oyle yalnizim ki, ama iyi ki evladim var .Uzun oldu biraz ama içimi dökmek istedim.Gececek mi bu süreç bu psikoloji bitecek mi ?
Laf mı şimdi bu?Babanızı o kadar iyi anlıyorum ki...
Aynısı benim başıma da geldi.
Kapı pencere kilitli evde onca parasizlikta zar zor baktığım ama gözümden sakindigim kızım, kedim;kızgınlıkta bir şekilde evden kaçtı.
Günler süren endişeli bekleyiş...
Sonra bir geldi, karnı burnunda hamile.
Gelde kızma!
Ulan ben sana zor bakıyorum başıma bir de üç tane yavru çıktı, her gün başının etini yedim çünkü haklıyım.
Madem bakamayacaksın, madem bulduğun erkek bes para etmez eee bunun cezasını niye ben çekiyorum.
Size sahip çıktığı için bile şükran duymalisiniz, çocuğunuz sizin gibi anne babaya sahip olduğu için çok şanssız en mantıklısı ise deveyi gutmeye devam etmek
eşinizin evine geri dönün çocuğu doğru düzgün büyütün, tekrar çocuk yapma gafletine düşmeyin, gerekirse kendinizi kısırlaştırın.
Tavsiye edildi mi bilmiyorum ama bağımsız anaokulları ve meslek liselerinin uygulama anaokulları 36. aydan itibaren tam gün anaokulu hizmeti verir fiyatları özel anaokullarına göre çok daha uygun olur..Selam arkadaşlar.Bir tane çocuğum var var.Bosaniyorum sebebi şiddet.Bir kaç güne son mahkeme görülecek ve bitecek.Bu süreçte çok yıprandım.Manevi olarak bitmiş hissediyorum kendimi.Cunku zamanında bu adam için ailemi karşıma alıp gittim herseyi göze aldım.Simdi de kucağımda çocukla sığamıyorum bu eve..Gecmis açılıyor biz demiştik bir adam için bizi yıktın noldu şimdi vs. (kaçmadım) cümleler sarf ediliyor..Özür dilediğim halde en ufak birsey bile başıma kakılıyor.İs araştırıyorum ama oda yok.Cocugumu kreşe veririm kendimde bir işe girerim diye düşünüyordum kres fiyatları 6.000 den başlıyor dediler ve daha da zam geldi.Ben napıcam nasıl ayakta kalicam artık gerçekten çok yoruldum.Esim devamlı konuşalım diye mesajlar atıyor çok pişmanım vs..Bizim evliligimizin bitme nedenlerinden biri eşimin aileci olması..Kendi ailesi için çocuğunu babasız bırakmayı tercih etti.sartlarimi söyledim bırakın şartları 10 aydır çocuğuna nafaka ödemiyor..halen konuşalım affet diyo.Mahkemeye gelip annesinin babasının yaptıklarını bile söylemedi.halâ ben sucluyum gozunde ve bana bile yazamıyor onlarin da sucu oldugunu..ve halâ çok iyi onlarla.
Burda desen sevgisizlik hissi, cocuk zaten apayrı sanki diğer torunlara göre dislaniyormus hissi.bilmiyorum çok yıprandım belki linç yiyeceğim ama inanın bazen barismayi bile düşünmedim değil.Birgun kavga ettim aldim cocugu ciktim babamla annem arkamdan geldiler birakmadilar .sokakta yatmayi bile düşündüm o laflardan sonra. Babamda eşimden farksız çünkü.ve sanki benim de hatam vardı bu evliliğin bitmesinde (sucluluk psikolojisi) gibi seyler düşünüyorum. Oyle mutsuzum oyle yalnizim ki, ama iyi ki evladim var .Uzun oldu biraz ama içimi dökmek istedim.Gececek mi bu süreç bu psikoloji bitecek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?