Babaevine sığamamak

Konudan bağımsız birşey söylemek istiyorum. Bu 'babaevi'kelimesi başkalarını da rahatsız ediyor mu? Bence bir ailenin evi varsa o babaevi değildir, aile evidir veya sizin de evinizdir. Yani benim görüşümde babanızın evi sizin de evinizdir veya anne-baba evidir. Bu baba evi kelimesi bana aşırı ataerkil bir söz geliyor

Eşinize asla dönmeyin, nasıl bir manyak ki o kafanızı dikiş atılacak seviyeye getiriyor.
Zamanla alışırsınız,ailenizde alışır.
Ilk hedefiniz iş bulmak olsun,kac yasında çocuğunuz bilmiyorum ama 5 yaşına kadar aileniz bakar,sonra devlet okullarında anaokulu var,oraya yollarsınız. İstanbuldaysanız Yuvam İstanbul araştırın(ibb'nin projesi bu) belki yakınınızda vardır,arkadaşim gonderiyor 940tl idi aylık,sabah 7.30-17.30 arası,19 a kadar kalırsa cüzi bir miktar fark ödeniyor.
Bir şekilde toparlanacaksinız,herşey düzelir inanın buna lutfen.

Babanız söylenmesinde haklıymış yalnız. Zamanında eşinizden adam olmayacağını anlamışlar ki dinlememişsiniz kendiniz söylüyorsunuz. Tamam söylenmeseler daha iyi tabi. Eşinizin şiddetini bile kabul etmeyi düşünüp ailenizin lafını kaldıramıyor oluşunuzu anlamıyorum bende. Bende başka konular yüzünden annemin hatalarını '' ben demiştim '' diye yüzüne vuruyorum zira bedelini ikimizde ödüyoruz ve gerçekten haklıyım. Duyulması hoş olmayan acı bir gerçek bunlar. İş arama konusunda pes etmeyip kendi hayatınızı kurmaya çalışın. Eşinizin asla size iyi bir gelecek sunmayacağı aksine çocuğunuza hayatı zehir edeceği kesin. Beterin beterini tercih etmeyi düşünüyorsunuz. Allah yardımcınız olsun ama barışmayı düşünmeyin bence. Anne babanız sonuçta. Onlarla da konuşun bu durumu eğer bir laf daha ederseniz barışırım diye korkutun bakalım. Çocuğunuzu düşünün.

Offf yaa o kadar zor bir durum ki..kiraya çıkın desem kira fiyatları ortada..sadece kirayla mı bitiyor,eşya, faturalar, ısınma, yiyecek,bebek masrafları...Ailelere bazen çok kızıyorum, çocuğunuz evlendi boşandı yanınıza sığınınca neden sırtınızı dönüyorsunuz ki..oysa aileye en çok ihtiyaç olunacak zamanda evlatlarını yalnız bırakmak,üzmek, kırmak ne kadar acı..eyy anne babalar size sığınmış yavrunuzu lütfen kurda teslim etmeyin...

Hedef şiddet görmek ve ölmekse eski eşine dönmesi doğru bir taktik gerçekten de

Hedef şiddet görmek ve ölmekse eski eşine dönmesi doğru bir taktik gerçekten de
Durumu bilmiyoruz tam olarak. Ben de boşanan bir kadınım. İşim var ailem arkamda ama hayat hiç kolay değil di mi? Kadın kendini toparlasın diye düşündüm. Çünkü aile istemiyor kucakta bebek. Belki eve kendi yerleşir adamı defeder diye düşündüm. Ben de kucağımda 11 aylık bebeğimle ayrılmıştım.
Zaten boşanmış sanırım son konusunda gördüm. İnş hayatı hep iyi insanlarla kesişir.

Bizim konumuz insan yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…