babalar günü hediyesi önerileri

Anneler eşleri ve çocuklarını birlikte fotoğraflarını sisteme yüklüyor, en beğenilen fotoğrafı yükleyen anne eşi için Nintendo Wii kazanıyor.

Güzel yanı, hamile adayları da katılabiliyor. Eşinizin göbeğinizle, ya da bebek için aldığınız eşyalarla fotoğrafını çekerek çok hoş "baba" temaları yakalabilirsiniz.

Arkadaşlar süper fikirler :) hediye almayacaktım eşim bana almadığı için ama sizleri görünce kıskandım :) linkleri verirseniz çok sevinirim lütfen :)

bende kararsızım hediye konusunda değişik fikirler arıyorum
bizim ağustos annelerinden arkadaşlar bebek body si üzerine yazı yazdırıp sipariş verdiler internetten...

ne duygusal babalar var bizimki hayatta böyle şeylerden hoşlanmaz gerçi bende iki lafı bir araya getirip mektup falan yazamam. zaten bana anneler gününde hiçbirşey almadı ama utandırmak için bişey alacağım.

benim eşim bu tişörtlerden yaptırsam hayatta giymez ama kupa üzerine yazı olayı olabilir

merhaba herkese. bizim de 6 aylik bir oglumuz var.ben uzerinde esimin ve oglumun birlikte cektigim bir fotograflari olan tisort hediye etmeyi dusunuyorum. ayni tisortten hem ogluma hem esime yaptiricam. bence ogluyla takim giyinmek hosuna gidecek. oglumun agzindan birkac cumle yazicam bir de karta.

çok güzel deri cüzdanlar var

Son düzenleyen: Moderatör:
Bat 15 hazirandı.babalar günü 19 haziran.pozitif testi hediye olarak vermek isterdim ama evdeki hesap çarşıya uymadı.hakkımızda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…