Babalar Günü ' ne hazırlık

seldus

♥ ♥ küçük paşam ♥ ♥
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2009
2.982
1
641
Zonguldak
arkadaşlar biçoğumuzun gecen mayıs ilk anneler günü oldugu gibi eşlerimizin de ilk babalr günü olacak..dsüşündüğünüz süprizler var mı??? ben eşimden uzaktayım malesef..bir aylığına memleketime geldi..eşimde okullar kapanınca gelecekti ama evdeki hesap çarsıya uymadı ve ay sonuna kaldı..yani babalar gününde bizden uzak olacak...bu duruma üzülüyor oğluyla geçirmek istiyordu(((ben de onu sevindirecek bişeyler yapmak istiyoru..aklıma birlikte çekindikleri resmlerden bir klip yapıp face de yayınlamak geldi..onun görmediği birlikte uyuduklarında cektiğim bi çok resim var güzel bi süpriz olur herhalde..zaten klip de süper oldu..fon müzik olarak da ''bana bir masal anlat baba''yı sectim...

baska düşüncesi olan varsa bana yardımcı olabilirmi:)))):kedi:

bende butarz bişiler yapmayı düşünüyom ve tabiki hediyede alırız mesela babakız özel tşört yaptırabilirizzz resim baskılı

ben ressimlerinden saat yaptırıyorum çok güzel oldu orta boylarda yuvarlak sadece yüzleri var ilk babalar günüsü olduğu için kalıcı olsun istedim umarım eşimde beğenicektir kızın odasına koyarız artık

uzakta olan babalar için slaytlı cd enhoşu olcaktır bencede duygusal olur birazcık...( onlar için ama güzel süpriz olur

ya bende karakara düşünüyodum ne yapabilirim ne alabiirim diye ama henüz bi fikir edinemdim.
selduş eşin için güzel bir süpriz olur
saat fikride güzel ayrıca..
ee başka???

daha tam tasarlayamadım ama bende bi kart hazırlayacağım babamıza oğlumun ayak izini basacağım güzel de bi yazı yazıp o gün çorap çekmecesine koyacağım çünkü sabah ilk orayı açıyo

ne annelr gününde ne babalar günün de çocuğun dışında birinin hediye almasına karşıyım evladımız aklı erince kendi gönlünden geçeni almalı hoş hediye bekleyen yok bi sarılsın gülsün yeter

nerde yaptırıyorsun bunu? güzel bir fikirmis

foto remzi yapıyo canım ben bornova özkanlarda yaptırıyorum orda örneğini görmüştüm çok hoş geldi gözüme hatta benimki yapıldıda resmi saatin üstüne yamuk yapıştırmışlar bidaha baştan yapılıyo şimdi

geçen sene hamileyken yaptığım süpriz geldi aklıma ..
demek okadar oldu.. bursadaydım ve gizlice istanbhula dönmüştüm bebeğimin ağzından bi mektup bide slayt vardı bizde de ağlatmıştık baabmızı hehe
bu sene de etkilemek istiyorum onu..
slaytı yatağında uyanır uyanmaz izletmek arkasından kahvaltısını yatağına getirmek olabilir
hediye olarak ta media markta kravat yapıyorlar foto baskısıyla değişik olur diye düşündüm

buda güzel bir fikirmis. Ama benim esim nerdeyse hic kullanmıyor ancak özel toplantı olucak o zaman

Benim aklıma güzel birsey geldi. Mozaik resimler varya. Mesela Atatürk cok yapıyorlar birsürü kücük resim bir büyük resim gibi görünüyor. Ögle birsey bizim fotolardan hazırlayıp onu büyük bir duvar saati düsünüyorum.yerimseniben

merhaba bende klip yapmak istiyorum ama tam nasıl yapılır bilmiyorum.hangi programdan yaptın.yardımcı olursan sevinirim.

Selduş canım fikrini aldık uyguladık, teşekkür etmeden geçmeyelim dedim kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

merhaba bende klip yapmak istiyorum ama tam nasıl yapılır bilmiyorum.hangi programdan yaptın.yardımcı olursan sevinirim.
canım yasmincim cevaplamıs saolsun ..ben de ordan yaptım..ama şimdi bi kac resim daha eklicem..bi de aklıma bi fikir daha geldi onu da eklicem inallah güzel olur:)))

windows movie maker cnm her bilgisayarda var ordan film yap de ip uçları var tektek

Şeniz

Selduş canım fikrini aldık uyguladık, teşekkür etmeden geçmeyelim dedim kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

:lepi::lepi:vereliniortak

bende kızımın resmini çektirdim kalpli yastığın üzerine yaptırıyorum yanındada canım babacım yazıyor resmin bide slay yapacağım ama bizim bilgisayarda movie maker yok canım nereden indirebilirm iki yerden indirdim ama çalışmadı bana yardımcı olabilirmisiniz nerden indirebilirm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…