ben ressimlerinden saat yaptırıyorum çok güzel oldu orta boylarda yuvarlak sadece yüzleri var ilk babalar günüsü olduğu için kalıcı olsun istedim umarım eşimde beğenicektir kızın odasına koyarız artık
geçen sene hamileyken yaptığım süpriz geldi aklıma ..
demek okadar oldu.. bursadaydım ve gizlice istanbhula dönmüştüm bebeğimin ağzından bi mektup bide slayt vardı bizde de ağlatmıştık baabmızı hehe
bu sene de etkilemek istiyorum onu..
slaytı yatağında uyanır uyanmaz izletmek arkasından kahvaltısını yatağına getirmek olabilir
hediye olarak ta media markta kravat yapıyorlar foto baskısıyla değişik olur diye düşündüm
arkadaşlar biçoğumuzun gecen mayıs ilk anneler günü oldugu gibi eşlerimizin de ilk babalr günü olacak..dsüşündüğünüz süprizler var mı??? ben eşimden uzaktayım malesef..bir aylığına memleketime geldi..eşimde okullar kapanınca gelecekti ama evdeki hesap çarsıya uymadı ve ay sonuna kaldı..yani babalar gününde bizden uzak olacak...bu duruma üzülüyor oğluyla geçirmek istiyordu(((ben de onu sevindirecek bişeyler yapmak istiyoru..aklıma birlikte çekindikleri resmlerden bir klip yapıp face de yayınlamak geldi..onun görmediği birlikte uyuduklarında cektiğim bi çok resim var güzel bi süpriz olur herhalde..zaten klip de süper oldu..fon müzik olarak da ''bana bir masal anlat baba''yı sectim...
baska düşüncesi olan varsa bana yardımcı olabilirmi:)))):kedi:
merhaba bende klip yapmak istiyorum ama tam nasıl yapılır bilmiyorum.hangi programdan yaptın.yardımcı olursan sevinirim.
bn napsam ki ? hala karar veremedım
canım yasmincim cevaplamıs saolsun ..ben de ordan yaptım..ama şimdi bi kac resim daha eklicem..bi de aklıma bi fikir daha geldi onu da eklicem inallah güzel olur:)))merhaba bende klip yapmak istiyorum ama tam nasıl yapılır bilmiyorum.hangi programdan yaptın.yardımcı olursan sevinirim.
windows movie maker cnm her bilgisayarda var ordan film yap de ip uçları var tektek
Selduş canım fikrini aldık uyguladık, teşekkür etmeden geçmeyelim dedim kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?