Babalar Günü ' ne hazırlık

bana kalırsa ilk babalar günü ve ilk anneler günü meleklerimizin akıllarının kestiğinde aldıkları ilk hediye bence en güzel hediye o zaman olacaktır bunlar formaliteler diye düşünüyorum ben lcw dan baba oğul t-shirt ve çelik alyans vardı beğendiği onu aldım ....

gizem gercekten ögle. gecen sene kızım bana kart yapti bu sene bana kolye hazırlamıs. üstünü boncuklara süslemis yanına güzel bir kart ve resim yapmıs. bundan daha güzel hediye mi olurrr kaydirigubbakcemile3

değilmi bengücüm eline milyarlar saysalar onun kadar mutlu olmazdın bende öle düşünüyorum sembolik şeyler belki aldıklarım ama en güzel hediyeyi kendi alacak yada yapacak ilerde ...

ben klibimi yayınladım ve bu gün izlemiş..coook duygulanmıs..tlf.da sesi titriyordu..yanımızda olabilseydi keske..(( klibi buraya eklemek istedim ama yapamadım..ben cook beğendim süper oldu..sizin de görmenizi istemiştim..:)))))

olsun eminim güzel olmuştur selduş, babanız beğendi ya yeter görmüş kadar olduk? opuyorumnanaktan

Biz kitap aldık babamıza, bide gizemimle birlikte thsirt. Ama katıldığım konu kesinlikle onların bize yapacağı hoş süprizler, napalım şimdilik bunu biz üstlendik öle değil mi? Elimizden gelen bu.zemuszemus

Bütün güzel bebeklerimin babaları, bütün güzel annelerimin eşleri babalar gününüz kutlu olsun. Ne mutlu bizlere, şükürler olsun Allah'a bugünleri görebildik, keyfini çıkaralım o halde.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…