Babalari tarafindan istenilmeyen 2 bebek.

Pamuk Prensesiniz

Kadinin kariyeri Cenneti ayaklarnin altina almasdr
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
415
500
33
31
Kizlar 23yasindaym biri 17aylik biri 3aylik 2oglum var esim 2sini de istemedi ha cinsiyetlerini ogrenince vay oglum olcak bee diye havalara girdi 2sinde de 2gun 3.gun yine basa sardi ilk geceden hamile kaldm ilk ogluma 2.de gercekten korunmamiza ragmen oldu, demek ki nasibi varms yavrumun.. 2si de sezaryen bu arada arka arkaya oldugu icin bana bise olur diye de cok korktu, cok kotu seyler yasatti sirf dogurmayaym diye; dayak hakarer kufur hee turlu saygiszlk ama asla vazgecmedm yavrularmdan... Zaten sinirli biri ustelik askeriyede iyice psikolojisi yiprandi. 2.yi dogurdm diye uzman oldu parasi iyi diye, cocuklara iyi bi gelecek sunalm diye ama hic degsmedi.Her gun her Allahin gunu 2cocuk dogurdun, 2ayagmi bi pabuca soktun, sen lisede unide yeternce yasamssn demek ki ama ben yasayamdm bise, senle yasayacktm bu hayati ne guzel senin yuznden adim cikti 2cocukla, rezil kepaze ettin beni vs vs diyip duruyo, istisnasz her gunu boyle ve asiri kiskanc; basortume taktigim minicik ignenin rengne bile karisir, asla renkli taktrmaz illa siyah olcak belli olmayacak artk benm de benligm kalmadi 2cocuga bakck takaatim kalmadi Allahtan annem geldi de rahatladm biraz..

bu nasıl bir koca, nasıl bir baba. her gün bunları söylüyrsa bebeğin anlıyordur 17 ay küçük değil o kadar.. istemiyorsan boşanalım de. sen kend kendine yapmadın heralde. mereak etme sen daha güzel bakarsın ikisine birden. psikolojik ve fiziksel şiddet olmadan. korunsaymış o zaman gerizekalı. prezervatifi mi deldin sanki?

cok mu ariyorsunuz bunlari?
cidden soruyorum ulkede erkek mi kalmadi ?
bu gencecik yasinizda yasadiginiz bu eziyete deger mi?
yazik size de evlatlariniza da
Evlenmeden once hicbir sekilde bilmiyodum boyle oldugunu ne zaman hamile kaldm ondan sonra bambaska oldu..

rezil kepazeliği 2 çocuk yüzünden bi yaşamış? birisi şu adama karısını dövmenin daha büyük rezillik olduğunu anlatsın. hadsiz.
bizim orda bi atasozu vardir odun kiranla kari dovene karisilmaz diyo kendi babasi da annesini dovmus gozlerinin onunde hep

bizim orda bi atasozu vardir odun kiranla kari dovene karisilmaz diyo kendi babasi da annesini dovmus gozlerinin onunde hep

onun anasına da babasına da başlatmasın. karısını döven adamın çocuğu işte böyle oluyor. çok şey söyleyeceğim ama değmez.

Annene anlattın mi yasadıklarinı yani kocana birileri akil verse iki oglu icin mutlu olsa ne demek beni rezil ettin sen onu baba yaptin. Ama o bu sorumluluga hazır degilmis yani seni bu kadar itip kakmasa ona da hak verecegim daha kendini hazirlamadan baba olmus ve bunu tasiyamiyor diyecegim ama sen de tek basina yapmadin ki.

Bebisleri annene birakin iki sevgili olarak cikin gezin eglenin biraz bari kocanin da gonlu olsun bebek olumca hayatin devam ettigini goster ona canim. Birlikte biraz eglenin.

Evlenmeden once hicbir sekilde bilmiyodum boyle oldugunu ne zaman hamile kaldm ondan sonra bambaska oldu..

eee bacim ilk geceden hamile kalmissin zaten, tanimaya firsatin olmamis ki....kendine keske biraz zaman tanisaydin, biraz tanisaydin adami...psikopatin tekiymis

Ben tek başıma yapmadım bu çocukları de!
Ama sana da kızdım adam çocuk istemiyormuş çocuk yapmışsın resmen. İlk gece almadın mı hiç bir önlem? Veya sonrası için niye daha kesin bir yöntem uygulamadın? Ben evlenmeden iki ay önce hap kullanamaya başlamıştım ve hapının koruyuculuğu %100 e yakın. Bunlar senin geçmişe dönük pişmanlıkların olsun. Bunları geleceğe dönük ders çıkar diye söylüyorum.
Eşinin yaptığı da hiç doğru değil. Dediğim gibi sen tek başına yapmadın sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…