Babalari tarafindan istenilmeyen 2 bebek.

arka arkaya oldugu icin bana bise olur diye de cok korktu, cok kotu seyler yasatti sirf dogurmayaym diye; dayak hakarer kufur hee turlu saygiszlk
Belli size bi şey olur diye çok korkmuş evet.

2cocuk dogurdun, 2ayagmi bi pabuca soktun
Sevişmeseymiş, siz doğurdunuzsa yani ne bu bakire Meryem misiniz, içinizde kendiliğinden mi oluştu o çocuklar? "Sevişme o zaman, git vazektomi yaptır öyle gel" deyin ne bu ya?

Eşiniz özetle ruh hastası, ne diyelim; yok psikolojisi bozukmuşmuş, bozuksa gitsin tamir ettirsin.

Eşinizle evlenmeden önce hiç çocuk konusunu konuşmadiniz mi ? Ona göre onlem alırdiniz.
İkinci de hangi yöntemle korunurken hamile kaldım ?

Öyle sinirliyim ki suan kk girip az okuyum dedim. Karşıma gelen konuya bak
Şunun numarasını ver ağzıma geleni sayayim hadisize bak sen. Babası peçete kullansaymis keşke.

bizim orda bi atasozu vardir odun kiranla kari dovene karisilmaz diyo kendi babasi da annesini dovmus gozlerinin onunde hep
Her babası annesini döven karısını dövecek diye birşey yok o karakter meselesi. Benim eşimin de babası annesini dövmüş. Eşim babasına kızar hep. Çok yanlış bulur bunu. Sanmıyorum bana el kaldıracağını. Öyle birşey yapacak olursa tabi ki benim için herşey biter

2 cocugu sanki tek basina yaptiniz ? paraya kavusunca ben birsey yasamadim 2 cocukla birsey yapilmiyor ...ne yapackmis cafelerde barlardami hayatini yasayacakmis... bakiyor bekar adamlar geziyor kendi 2 cocuga bir ese bakiyorum diye sizi eziyor ...cidden sonradan gorenden korkuyorum

Çocuğunu aldırsın da karısına bir şey olmasın diye karısını döven, hakaret eden, saygısız koca her genç kızın hayalidir. Üstelik o kız siyahı seviyorsa yaşadı.

Neyi bekliyorsunuz ayrılmak için?

karısına el kaldırırken utanmıyormuş da iki çocuğu var diye mi rezil oluyormuş?
ne diyelim, düzelmez.

tek başıma mı yaptım çocukları diyemiyor musunuz?

renkli iğne takınca ne oluyormuş!!
Dedim kac kez dedim ama o oyle bakmiyo aldircaktin yolumuza bakcaktik herkes aldiriyo simdi diyo aciyi aciyla kapatcaktik gomcektik diyo simdi hem cocuklar hem biz hepimizin de hayatina ettin diyo

Adını adresini bilsem sosyal hizmetleri arayıp o çocukların hayatları tehlikede diye sizi şikayet ederdim. Bugün karısını döven o çocuklar azıcık büyüyüp ele avuca gelince onları da döver.
Simdi ayriyiz zaten o doguda gorev yapiyo ben annemle kaldm evimizde o doguya gitti ama bizi de goturmek istiyo yanina da annem kabul etmiyor asla

Sanırım eşin senle,gezmek tozmak eğlenmek istiyor bunlar olmayınca hircinlasiyor. Seni sevdiğini hissettim ne kadar garip,olan olmuş çocuk doğmuş bu saatten sonra zulmün ne gereği var bu daha garip. Hayat sizin,karar sizin şimdi 23 yaşında çocuklardan sebep dayak yiyorsunuz 33 yaşına geldiginizde başka sebeplerle dayak yiyor olacaksiniz,muhtemelen. Tabii ki gaybi Allah bilir,hakkınızda hayirlisi inşallah.

çok mu arıyorsunuz böyle tipleri

sevişince iyi hamile kalınca mı kötü?

2 çocukla nasıl rezil olunuyormuş, karısını dövüp eviyle ilgilenmemek rezilliği alası

baktın ilk çocukta böyle bas git, ne diye hala aynı adamla yaşıyorsun?

adama kendi çocukları bile ağır geliyor sen hala askeriyede çalışıyor psikolojisi bozuk diyorsun

madem öyle bu adam ileride nasıl örnek baba olacak?

seni dövdüğü gibi yarın öbürgün onları da dövecek

seni de sevmediği belli, hem dövüyor hem hakaret ediyor

yazık gerçekten, siz yapıyorsunuz bu adamları tepenize çıkarıyorsunuz, allah sağlıklı evlat vermiş değerini bilemiyor herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…