- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.185
- 1.123
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Belli size bi şey olur diye çok korkmuş evet.arka arkaya oldugu icin bana bise olur diye de cok korktu, cok kotu seyler yasatti sirf dogurmayaym diye; dayak hakarer kufur hee turlu saygiszlk
Sevişmeseymiş, siz doğurdunuzsa yani ne bu bakire Meryem misiniz, içinizde kendiliğinden mi oluştu o çocuklar? "Sevişme o zaman, git vazektomi yaptır öyle gel" deyin ne bu ya?2cocuk dogurdun, 2ayagmi bi pabuca soktun
Her babası annesini döven karısını dövecek diye birşey yok o karakter meselesi. Benim eşimin de babası annesini dövmüş. Eşim babasına kızar hep. Çok yanlış bulur bunu. Sanmıyorum bana el kaldıracağını. Öyle birşey yapacak olursa tabi ki benim için herşey biterbizim orda bi atasozu vardir odun kiranla kari dovene karisilmaz diyo kendi babasi da annesini dovmus gozlerinin onunde hep
Prezervatifle korunuyodk cnm ben emzirdigim icin bise kullanamazsin dedilerEşinizle evlenmeden önce hiç çocuk konusunu konuşmadiniz mi ? Ona göre onlem alırdiniz.
İkinci de hangi yöntemle korunurken hamile kaldım ?
Duzelmiyo malesef cok inandim bicok kez duzeldigine ama en fazla 1hafta surdukarısına el kaldırırken utanmıyormuş da iki çocuğu var diye mi rezil oluyormuş?
ne diyelim, düzelmez.
bizim orda bi atasozu vardir odun kiranla kari dovene karisilmaz diyo kendi babasi da annesini dovmus gozlerinin onunde hep
Dedim kac kez dedim ama o oyle bakmiyo aldircaktin yolumuza bakcaktik herkes aldiriyo simdi diyo aciyi aciyla kapatcaktik gomcektik diyo simdi hem cocuklar hem biz hepimizin de hayatina ettin diyotek başıma mı yaptım çocukları diyemiyor musunuz?
renkli iğne takınca ne oluyormuş!!
Simdi ayriyiz zaten o doguda gorev yapiyo ben annemle kaldm evimizde o doguya gitti ama bizi de goturmek istiyo yanina da annem kabul etmiyor aslaAdını adresini bilsem sosyal hizmetleri arayıp o çocukların hayatları tehlikede diye sizi şikayet ederdim. Bugün karısını döven o çocuklar azıcık büyüyüp ele avuca gelince onları da döver.
Karsidan dikkat cekiyo diye dssunuyotek başıma mı yaptım çocukları diyemiyor musunuz?
renkli iğne takınca ne oluyormuş!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?