- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Simdi ayriyiz zaten o doguda gorev yapiyo ben annemle kaldm evimizde o doguya gitti ama bizi de goturmek istiyo yanina da annem kabul etmiyor asla
Evet dogru algilamissiniz tam da dediginiz gibi bilmiyorum ben de nasil olcak boyle boyle..Sanırım eşin senle,gezmek tozmak eğlenmek istiyor bunlar olmayınca hircinlasiyor. Seni sevdiğini hissettim ne kadar garip,olan olmuş çocuk doğmuş bu saatten sonra zulmün ne gereği var bu daha garip. Hayat sizin,karar sizin şimdi 23 yaşında çocuklardan sebep dayak yiyorsunuz 33 yaşına geldiginizde başka sebeplerle dayak yiyor olacaksiniz,muhtemelen. Tabii ki gaybi Allah bilir,hakkınızda hayirlisi inşallah.
Cok kez dusundum cok ez evi terkettm cocugumu da alip babamin evine gittom hepsinde de geldi yalvardi yakardi don diye, olmadi ailesiyle geldiler sulalece don diye kendimi oldururum dedi pismanim dedi ama sonra yine ayni yine ayniniye boşanmıyosun?
Buna hamileykende dövmüş galiba kafasında ki tahtalar eksik doğmuş demek.bizim orda bi atasozu vardir odun kiranla kari dovene karisilmaz diyo kendi babasi da annesini dovmus gozlerinin onunde hep
Cok kez dusundum cok ez evi terkettm cocugumu da alip babamin evine gittom hepsinde de geldi yalvardi yakardi don diye, olmadi ailesiyle geldiler sulalece don diye kendimi oldururum dedi pismanim dedi ama sonra yine ayni yine ayni
Birşey dicem nasılsa boşanmayacaksınız ters psikoloji deneyin bari değişiklik olsun diye. Durup durup anneliğin zorluklarından şikayet edin. Bir düzgün prezervatif takamadın senin yüzünden yalnız başına 2 çocukla uğraşıyorum bıktım filan diyin bakalım naapacak?
O nasıl bi laf ya iyi halt yerlermiş.. böyle kepaze zihniyette daha çookkk kadın ziyan olur gider.. kadın milleti düzgün eğitin şu oğullarınızı.. hep bizim eserimiz bunlar..bizim orda bi atasozu vardir odun kiranla kari dovene karisilmaz diyo kendi babasi da annesini dovmus gozlerinin onunde hep
Nasil bir zihniyet bu!!!! Odun gelmis odun gidecek. Kütük!!!!bizim orda bi atasozu vardir odun kiranla kari dovene karisilmaz diyo kendi babasi da annesini dovmus gozlerinin onunde hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?