Babaların Yaşlandıkça Daha Ilımlı Olduğu Baba Eksikliği Hisseden Kızların.....

Benim babam da yaşlandıkça yumuşayan, duygusallaşanlardan.

Çocukluğumdan beri iyi bir ilişkimiz vardı babamla. Tekne kazintisi olduğum için çok ilgilenirdi benimle. Aynı şekilde abim de öyle,baba yarısından da ötedir benim için. Yani anlayacağın ailedeki erkeklerle ilgili bir sıkıntım yok, olmadı şimdiye kadar.

Amma ve lakin eşimle aramda 14 yaş var. Kendi yasitlarimla da ilişkim oldu, kendimden küçüklerle de büyüklerle de. Ama en mutlu olduklarım hep bi 8-10 yaş fark atanlardi. Psikolojik olarak bir sıkıntı var mıdır, bilinç altiyla mı alakalıdır bilmiyorum ama hep böyle oldu. Yani çok da babayı falan karistirmamak lazım sevgili mevzularinda. Hem sebebi dediğiniz gibi olsa da ne olacak ki?

Özel olmassa sorabilirmiyom kac yillik evlisiniz birde arada çağ farki anlasamamazlik falan oluyo mu

Özel olmassa sorabilirmiyom kac yillik evlisiniz birde arada çağ farki anlasamamazlik falan oluyo mu
9 senedir birlikteyiz yaklaşık dört yıldır evliyiz. Öyle bir ilişki ki daha birbirimize sesimizi yükseltmiş değiliz bunca yıl.

Anlaşamadığımız bir şey yok. Tabi ki zaman zaman farklı fikirlerde oluyoruz her çift gibi ama bu da tuzu biberi. Zevk aldığımız şeyler, hedeflerimiz, hobilerimiz, ilgi alanlarimiz ortak. O yüzden kuşak farkı falan yok aramızda. Eşim zaten öyle tv karşısında göbek kaşıyan adamlardan değildir. Hareketlidir, hareketi eğlenmeyi sever. Çoğu zaman ayak uyduramayan ben oluyorum.

Anlayacagin yaşla çok alakalı değil. Karakterle alakalı biraz mevzu.

9 senedir birlikteyiz yaklaşık dört yıldır evliyiz. Öyle bir ilişki ki daha birbirimize sesimizi yükseltmiş değiliz bunca yıl.

Anlaşamadığımız bir şey yok. Tabi ki zaman zaman farklı fikirlerde oluyoruz her çift gibi ama bu da tuzu biberi. Zevk aldığımız şeyler, hedeflerimiz, hobilerimiz, ilgi alanlarimiz ortak. O yüzden kuşak farkı falan yok aramızda. Eşim zaten öyle tv karşısında göbek kaşıyan adamlardan değildir. Hareketlidir, hareketi eğlenmeyi sever. Çoğu zaman ayak uyduramayan ben oluyorum.

Anlayacagin yaşla çok alakalı değil. Karakterle alakalı biraz mevzu.

Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah
Bunu duyduguma cok sevindim niyeyse bende evlenecegim insanin en az benden 10 yas buyuk olmasini isterinde genelde nir zamandan sonra çağ sorunu falan oluyor sıkıntılar basliyo diyenler oluyo ondan dolayi korkuyordum

Bu konularda biraz kaderciyim ama yinede soyledikleriniz cok mutlu etti :)

Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah
Bunu duyduguma cok sevindim niyeyse bende evlenecegim insanin en az benden 10 yas buyuk olmasini isterinde genelde nir zamandan sonra çağ sorunu falan oluyor sıkıntılar basliyo diyenler oluyo ondan dolayi korkuyordum

Bu konularda biraz kaderciyim ama yinede soyledikleriniz cok mutlu etti :)

Çevrende mutlaka aynı yaşta olup da hem karakter hem dış görünüş açısından biri dede gibi biri 17'sine yeni basmış kıvamında iki insan vardır. Seçeceğin, evleneceğin kişinin ruhu dede olmasın ona dikkat et. Yoksa seni de yer bitirir, çökersin.

Allah senin karşına da dilediğin gibi birini çıkartır umarım, çok mutlu olmanı diliyorum.

Valla benim baba gençken daha ılımlıydı, yaşı ilerledikçe çenesine vurdu.Ama kuzenimin babasıda gençken çok ters bi adamdı oda yaşı ilerledikçe dolma sarma saran bi adam oldu kendi halinde.Ama bizim babaların yaşları 49-50 . senin ki bu saatten sonra değişirmi sanmıyorum açıkcası ne yalan söyliyim.Bide kızma ama sinirli stresli bi adam olmak başka bişey, karaktersiz bi adam olmak başka bişşey.İlki düzelirde ikincisi düzelmez.Ve eğer senin baban bütün aileye bu kadar çektirip maddi manevi destek hiç olmayıp bide üstüne yolunuza engeller koyduysa onun durumu sinirli stresli sınıfına değil ikinci kategoriye giriyor.Buda resmen umutsuz vaka demek.

Sahiden oyle guzel ozetlediniz ki konuyu
Yani o yas duygusu falan aslinda benim anlatamadigim ama sizinn kullandiginiz o kelime guven sozcugu sahiden oyle guzel anlatti ki isin ic yuzunu
Belkide babamda bulamadigim aradigim sey

Bende dedigim gibi babamla ayni evin icinde yabanci gibiyiz o gun hangi kelimelere kullanacagimiz bile bellidir

Günaydın hoşgeldin afiyet olsun iyi geceler

Artik bu sozcukler bile hic kullanilmiyor
Hele maddiyat konusunda zaten 1 lira bile istesem 3 kere dusunerek korkuyls isterim

valla bizim de aramızda bu sözcükler yok. eski evimizde otururken yatmadan önce gidip öperdik babamızı yatıyoruz biz diye. simdiki evimiz daha buyuk kimsenin ne asagı ındıgı ne yukarı cıktıgı var. cok sükür maddiyat konusunda benim bir sıkıntım olmadı hic. o da sıkıntı olsaydı eger beni evde tutacak bir sey olmazdı sanırım. babam bir dedigimi iki etmez istedigim her seyi fazlasıyla alır, ama iste maddiyat yeterli olmuyor bazen. o sıcaklıgı hissettirmek icin zengin veya fakir olmak gerekmiyor. babam belki de bize olan uzaklıgını para ile kapattıgını dusunuyor kim bilir. eski sevgilimin de iki kızı vardı, hep söylerdim ne sanslısın kızların var degerini bil diye. onun kızlarına olan sevgisini, ikili iliskilerini görunce benim icim acırdı. mesela diger evlilik dısı olan kızı baska sehirde, onu nadir göruyor o kadar uzuluyordum ki o kız icin. oturup aglıyordum o cocuk icin. dusun, nelerden etkileniyorsun bir süre sonra. o yuzden baba figürleri ya da o yasa gelmis o sıfatı tasıyan insanlar daha guvenli oluyor, sıgınıyorsun, evde bulamadıgını arıyorsun

Valla ben babamla dans eder,sarılır sırtına atlardim. Koca kızdım. Portakal suyu sıkar tostumu yapar final vize sınavlarına öyle yollardi.uvey annemden yana dert yandığı dert ortagiydim.ama işte annesi olmayanın babası da olmazmis.doldurusa gele gele uzaklaştı benden adam.atandiktan sonra hiç arkamda durmadı.kpss den bir gün önce benimle kavga etti.sacmasapan şeyler için. Öğretmenliği evlilik arefesini burnumdan getirdiler.affedemedigim şeyler oldu.baskalarna benim dedikodumu yapar oldu.falan falan.bir sürü sorunlar sorunlar......

Şimdi görüşmuyoruz.gamsiz bir babam var.hep oyleymis aslinda ben buyutmusum gozumde.hic birseyde arkamda durmadi.verdigi hic bir sözu tutmadi.memleketime gidince kardeslerimle gorusuyorum sadece.icime batıyor. Bıçakla kazır gibi aramadigi sormadıgi her gün içime batiyor.ben de aramiyorum.affedemiyorum işte. Offff gece gece. ..Zor ya çok zor işte canım. Hep aynı demekki

Çevrende mutlaka aynı yaşta olup da hem karakter hem dış görünüş açısından biri dede gibi biri 17'sine yeni basmış kıvamında iki insan vardır. Seçeceğin, evleneceğin kişinin ruhu dede olmasın ona dikkat et. Yoksa seni de yer bitirir, çökersin.

Allah senin karşına da dilediğin gibi birini çıkartır umarım, çok mutlu olmanı diliyorum.
Allah razi olsun dualariniz ve iyi dilekleriniz icin tedekkurler

valla bizim de aramızda bu sözcükler yok. eski evimizde otururken yatmadan önce gidip öperdik babamızı yatıyoruz biz diye. simdiki evimiz daha buyuk kimsenin ne asagı ındıgı ne yukarı cıktıgı var. cok sükür maddiyat konusunda benim bir sıkıntım olmadı hic. o da sıkıntı olsaydı eger beni evde tutacak bir sey olmazdı sanırım. babam bir dedigimi iki etmez istedigim her seyi fazlasıyla alır, ama iste maddiyat yeterli olmuyor bazen. o sıcaklıgı hissettirmek icin zengin veya fakir olmak gerekmiyor. babam belki de bize olan uzaklıgını para ile kapattıgını dusunuyor kim bilir. eski sevgilimin de iki kızı vardı, hep söylerdim ne sanslısın kızların var degerini bil diye. onun kızlarına olan sevgisini, ikili iliskilerini görunce benim icim acırdı. mesela diger evlilik dısı olan kızı baska sehirde, onu nadir göruyor o kadar uzuluyordum ki o kız icin. oturup aglıyordum o cocuk icin. dusun, nelerden etkileniyorsun bir süre sonra. o yuzden baba figürleri ya da o yasa gelmis o sıfatı tasıyan insanlar daha guvenli oluyor, sıgınıyorsun, evde bulamadıgını arıyorsun

Canım zaten manevi olarak hiç bulamadik yanımızda bir yanin hep eksik vuyuyorsun zaten bunu yasamis biri olarak
Birde maddiyat eklenince sahiden cok zor okuyor inan cok maddiyatci bi insan degilim yani alayim giyinryim gezeyim diye dusuncelerim hic olmadi ama keske diyirum bari gerekli onemli seyleri sıkıntı etmeseydi inan kac gundur ayakkabinin ayagima yaptigi yara yuzunden resmen ayagim aksak yuuruyorum ve anneme denis ki ne diye o ayakkabiyi almis hem ben baktim yok ayakkabidinin birseyi ayakkabi almadigi halde imkanim hangi ayakkabiya yeterse onu aldigim icin laf siyledigine yanagim yoksa sanki yalan soyluyormusum numara yapiyoemusum diye düşündüğüne mi yanayim bilemedim

Oyle yok 10 cift ayakkabim su kadar buluzum bilmem neyim olsun kafasinda biri değilim ama sahiden maddiyatın yasattigi problemler insan icinde ozguvensiz olmaniza neden oluyor

Herseyden gectim bari zorunlu olarak yapmasi gereken babaligi yapsaydi diyorum

Valla ben babamla dans eder,sarılır sırtına atlardim. Koca kızdım. Portakal suyu sıkar tostumu yapar final vize sınavlarına öyle yollardi.uvey annemden yana dert yandığı dert ortagiydim.ama işte annesi olmayanın babası da olmazmis.doldurusa gele gele uzaklaştı benden adam.atandiktan sonra hiç arkamda durmadı.kpss den bir gün önce benimle kavga etti.sacmasapan şeyler için. Öğretmenliği evlilik arefesini burnumdan getirdiler.affedemedigim şeyler oldu.baskalarna benim dedikodumu yapar oldu.falan falan.bir sürü sorunlar sorunlar......

Şimdi görüşmuyoruz.gamsiz bir babam var.hep oyleymis aslinda ben buyutmusum gozumde.hic birseyde arkamda durmadi.verdigi hic bir sözu tutmadi.memleketime gidince kardeslerimle gorusuyorum sadece.icime batıyor. Bıçakla kazır gibi aramadigi sormadıgi her gün içime batiyor.ben de aramiyorum.affedemiyorum işte. Offff gece gece. ..Zor ya çok zor işte canım. Hep aynı demekki

Sabirim her zaman beterin beteri oluyor ve herkes kendi yukunun agirligiyla yoruluyor

Back
X