Babalik reddi davası kimler açabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Işte bunu birinin diyecegini biliyordum. Iyi o zaman beni öldürsün o zaman katıl olmuş olur ? 22 yaşına geldim şiddet görüyorum sizce daha geçerli bi sebep var mi ??
Bence bir sakin olun. Anne babayı sevmeyebilirsiniz elbette ama reddetmek çok uç bir nokta. Zaten hukuki olarak da böyle bir hakkınız yok. Öyle olsa aklına esen annesini babasını reddederdi.

Gidemeyecekseniz dava açmak evet artistlik yapmak
Dava sonuçlandığında yada babanıza mahkeme celbi geldiğinde gözyaşları içinde pişman olacağını falan mi düşünüyorsunuz?
Çocukluk değil demissiniz ama basbayaga çocukluk bu düşünceniz.
Eğer kötü muamele görüyorsanız devletin kuruluşlarından yardim isteyin
Aynı evde yaşadığınız babanıza red davası açmak doğru bir çözüm şekli değil.
Evet bu zamana kadar hepimiz sustugukiz için böyle . Nasıl olsa yapamazlar bişey diye düşünüyor. Ben buraya soru sordum kararımı eleştirin demedim lütfen. Polislik duruma kadar geldik annem arama dedi . Bilmiyorsunuz detay vermedim bende.

Napayım peki susup oturayım mi ? 22 yaşındayım üstüme yürüyor şiddet uyguluyor
Anlıyorum ama farz edin ki sildirdiniz ve aynı evde yaşamaya devam ediyorsunuz. Babanız bunu öğrendiğinde neler olur? Şiddet uyguluyor diyorsunuz , daha beter olmaz mı ? İş bulup evden ayrılana kadar sabretmekten başka yapacak bir şeyiniz yok.

Umarım bir şekilde atlatırsın ,annen ne diyor bu duruma?
Oda bıktı artık. Kendi işi mesleğim olsa bırakırdım diyor. Şimdi ona boşan diyipte yuva yıkan ben olmak istemiyorum. Ama kardeşimde bende biz sana bakarız dedik. Bilmiyorum artık. Çok bunaldım.

Anlıyorum ama farz edin ki sildirdiniz ve aynı evde yaşamaya devam ediyorsunuz. Babanız bunu öğrendiğinde neler olur? Şiddet uyguluyor diyorsunuz , daha beter olmaz mı ? İş bulup evden ayrılana kadar sabretmekten başka yapacak bir şeyiniz yok.
Doğru öğrenince beni hiç eve almayabilir . 2 gündür defol git diyor. Bugün artık yetti canıma.

Oda bıktı artık. Kendi işi mesleğim olsa bırakırdım diyor. Şimdi ona boşan diyipte yuva yıkan ben olmak istemiyorum. Ama kardeşimde bende biz sana bakarız dedik. Bilmiyorum artık. Çok bunaldım.
Siz annemle babam geceleri birlikte oluyor seslerinden rahatsız oluyorum diye konu açmamış mıydınız? Yanlış mı hatırlıyorum? Anneniz babanızı sevmese neden onunla birlikte olsun ki

Bende çok düşünüyorum onu daha az önce evden kovdu beni. yeni mezun oldum ve işim yok. Nereye gidiyim inanın çok bunaldım. Ama gidecek yerim yok.
öyle bir şey yok ölünce mirasını reddedersiniz.reddedince napıcaksınız aa gel kızım canım yavrum mu diyecek?daha beter sokakta kalıcaksınız. o kadar bunalan insan, az çok demeden ya da okuyorum ben bilmemne bahane bulmadan bir iş bulur aparta ya da öğrenci evine çıkar yine de ayrılır ordan.sistematik işkence görüyorsanız kadın sığınma evine başvurun.gidemeyeceğiniz eve artistlik yapmaya gerek yok, akşama o sofraya oturup adamın ekmeğini yiyeceksiniz yine.

Bende çok düşünüyorum onu daha az önce evden kovdu beni. yeni mezun oldum ve işim yok. Nereye gidiyim inanın çok bunaldım. Ama gidecek yerim yok.
Gidecek yeriniz yoksa reddetmeniz daha kötü olur. İş bulun öyle reddedin. Reddederseniz zorda kalınca geri dönme seceneğini silmis olursunuz bugünün yarini da var çünkü

Ka x
Evet ama şuan bu durumda iş bulamıyorum virüs var. Öncesinde başvurularım oldu dönüş olmadı. Banada en yakın çözüm bu geldi
Bu gercekten cozum mu sizce? Kimliginizde Ahmet yerine Mehmet yazsa o Mehmet size ev as is mi bulacak yani? Lutfen biraz gercekci olun. Ana baba begenmek zorunda degilsiniz,ama kendi ayaklarinizin uzerinde durana kadar da idare etmek durumundasiniz

Siz annemle babam geceleri birlikte oluyor seslerinden rahatsız oluyorum diye konu açmamış mıydınız? Yanlış mı hatırlıyorum? Anneniz babanızı sevmese neden onunla birlikte olsun ki
Ah ah. Çok derin konular. Burda yazmak istemiyorum. Orda da bana neler demişlerdi. Ama başka şeylerde var. Boşverin. Sorumu sordum sadece.

öyle bir şey yok ölünce mirasını reddedersiniz.reddedince napıcaksınız aa gel kızım canım yavrum mu diyecek?daha beter sokakta kalıcaksınız. o kadar bunalan insan, az çok demeden ya da okuyorum ben bilmemne bahane bulmadan bir iş bulur aparta ya da öğrenci evine çıkar yine de ayrılır ordan.sistematik işkence görüyorsanız kadın sığınma evine başvurun.gidemeyeceğiniz eve artistlik yapmaya gerek yok, akşama o sofraya oturup adamın ekmeğini yiyeceksiniz yine.
Inanın burda istediğinizi diyebilirsiniz anlayamayacağızi biliyordum anlatma gereği duymadım. Herşey oyle kolay değil. Konuşması kolay sadece. Is yok evet o uyduruk lcw bile başvurumu kabul etmedi. Ben size fikir sormadım red edebiliyor muyum dedim. Allah allah ya. Içinde olmadan nasıl bu kadwr kolay konuşabiliyorsunuz anlamıyorum.

Merhaba. Babamı red etmek için dava açmak istiyorum ınt baktım ama bişey göremedim.
Anne babam evli. Babamın çocukluktan beri yaşattiklarindan dolayı red etmeyi düşünüyorum. Çünkü artık yetti. Detayları anlatmadiğim için büyük ihtimalle çocukça bişey sanacaksınız ancak öyle değil. Evden kovup duruyor beni. Deli ediyor artık sabredemiyorum birinin ona dur demesi lazım.
Canım benim babam babasını reddetmiş ama babaannem ve Dedem boşanmışlar babam 1 yaşındayken babam da 18 yasına gelince reddetmiş evlilerken nasıl olur bilmiyorum ama

Olmuyormuş. Teşekkür ederim eleştirmeden yorum yaptığınız için sağ olun🌸
Bizzat içinde olduğum için eleştiremem 🙏🏽 Babamı 1 yasından beri asla arayıp sormayan bir babası olmuş babam da onun soyadını taşımak istememiş ve reddetmiş ve babam öldğkten sonra Dedem bizi buldu babam babasını hiç görmeden öldü ve Dedem hala bizden miras kacırma peşindeydi aile içinde olanları bilemeyiz tabi rabbim yardımcınız olsun

Güzelim velev ki baba adı kimlikten silinebilir...22 yaşında reşit bir kadinsin seni evlat mı edinecekler?Madem annene boşan ben ve kardeşim bakarız sana diyecek kadar güçlü hissediyorsunuz kendinizi gidip iki kardeş ayrı eve cikin

o konunuzda annenizin çalıştığını söylemiştiniz, yanılıyor muyum? Bu konuda çalışmadığı için boşanamayan kadın oldu.
1000 tl maaşla çalışıyor mu oluyor? Şimdi boşansa neye yeticek şuan yok bile virüsten dolayı kadın çağırmıyor. Yalanımı bulmaya çalışıyorsunuz ama uydumuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X