Babalik reddi davası kimler açabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şiddet gördüğünüz yerden uzaklaşın. Sonra daha sağlıklı düşünmeye başlarsınız. Şimdi çok sarsılıyorsunuz. Psikolojiniz kötü durumda . İş aramaktan vazgeçmeyin. İş bulun. Ne olursa olsun çıkın o evden. Gençliğinize yazık etmeyin.

Bizzat içinde olduğum için eleştiremem 🙏🏽 Babamı 1 yasından beri asla arayıp sormayan bir babası olmuş babam da onun soyadını taşımak istememiş ve reddetmiş ve babam öldğkten sonra Dedem bizi buldu babam babasını hiç görmeden öldü ve Dedem hala bizden miras kacırma peşindeydi aile içinde olanları bilemeyiz tabi rabbim yardımcınız olsun
Amin teşekkür ederim

1000 tl maaşla çalışıyor mu oluyor? Şimdi boşansa neye yeticek şuan yok bile virüsten dolayı kadın çağırmıyor. Yalanımı bulmaya çalışıyorsunuz ama uydumuyorum

annenizin ne iş yaptığı ya da ne kadar para kazandığı bize vahiy olarak inmiyor. Bir konuda çalışıyor dediniz, bir konuda çalışmıyor boşanırsa kardeşimle ben bakabiliriz dediniz. Doğal olarak beyanlar tutmayınca anlamaya çalışıyoruz.

Size ne ? Sorumun karşılığı bu değil. Elimde mi sanki. Benimde gururum var ya 3 kere kovdu. Bağıra bağıra. Elimde olsa giderim iş bulunca gidicem zaten
eee babanı reddedip adamın evinde yaşamaya ekmeğini yemeye devam edince gurur noluyo?

annenizin ne iş yaptığı ya da ne kadar para kazandığı bize vahiy olarak inmiyor. Bir konuda çalışıyor dediniz, bir konuda çalışmıyor boşanırsa kardeşimle ben bakabiliriz dediniz. Doğal olarak beyanlar tutmayınca anlamaya çalışıyoruz.
Ya gerçekten konu bu değil ben şuan fazlasıyla gerginim ve daha fazla bu konu devam etmek istemiyorum. Çocukluktan beri anlatsam burda eminim hak verirsiniz ama gerek yok. O yüzden red ediliyor mu diye sordum. Her şeyin fazlası ile farkındayım.

Size ne ? Sorumun karşılığı bu değil. Elimde mi sanki. Benimde gururum var ya 3 kere kovdu. Bağıra bağıra. Elimde olsa giderim iş bulunca gidicem zaten
O zaman neden buraya konu açtınız? Reddedince evden kovmuyacak mı? Özür dilerim kızım mı diyecek? Neyse size iyi geceler

Şiddet gördüğünüz yerden uzaklaşın. Sonra daha sağlıklı düşünmeye başlarsınız. Şimdi çok sarsılıyorsunuz. Psikolojiniz kötü durumda . İş aramaktan vazgeçmeyin. İş bulun. Ne olursa olsun çıkın o evden. Gençliğinize yazık etmeyin.
Çıkıcam gerçekten.. Ama şuan yapamıyorum susamam da

Benim babamda ablamı kaç kez evden kovmuştu ve ablam liseye gidiyordu ve bizim annemizde yoktu yanımızda. Ablam lise öğrencisiyken bile sizden daha mantıklı kararlar almıştı
Ne yaşadığımı bilmeden yorum yapmayın. Lütfen rica ediyorum. Sizle oturup burda neyin mantıklı olduğunu tartismicam .

Napiyim şuan? Sokaga mi atiyim? Susamam da.Çaresizim . Ben size bunu sormadım sorulan soruya yanıt verirseniz eğer bi sıkıntı çıkmaz.

Ya kusura bakma ama çok saçma bir tavır bu. Herkes aynı şeyi söylediğine göre bir otur düşün istersen. Babalıktan reddettiğin ya da soyadını reddettiğin adamla sonrasında aynı evde yaşaman mümkün mü sence? Bu yaşında sana şiddet uygulayan adam böyle bir girişimde bulunduğunda aynı çatının altında olursan eğer neler yapabilir? Azıcık akıl mantık ve sükunet lazım sana. İş bulunca gidersin olur biter.

Napiyim şuan? Sokaga mi atiyim? Susamam da.Çaresizim . Ben size bunu sormadım sorulan soruya yanıt verirseniz eğer bi sıkıntı çıkmaz.
benim açımdan siz bi sıkıntı yaratamazsınız :ıslık: gerçekten çaresizseniz kadın sığınma evine gidin.diğer seçeneklere bahaneniz bol buna da vardır belki gerçi.

Reddemezsiniz, ancak mirasını reddedersiniz. Ayrıca mahkeme de masraflı bir şey. Mantıklı düşünmeye çalışın. Eğer evdeki durumunuz çekilmezse aile içi şiddete uğradığınızı belirtip kadın sığınma evine gidebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X