Babalik reddi davası kimler açabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sanane allah aşkına of. Bugün vermedim mesela verirsen seni hastanelik ederim dedi buna yorumunuz nedir hadi ?
Ya susacaksın yada evden gideceksin. Ben olsam susarım. Çok susmuşluğum var ama şimdi güzel bir işim var ve babam dahil kimseye eyvallahım yok. Sana da gerçekten bunu tavsiye ediyorum. Kızma bana sana sadece senin için şuan en mantıklı olan şeyi söylüyorum. Belki ben değil ama yanı başımda ablam çok kovuldu babam tarafından ve bende ablamla evden çok ayrıldım. Karda kışta üzerimizde bir ince hırkayla çok balkonda oturduk. Ayağımızı eski merdaneli çamaşır makinesinin içine sokardık donmasın diye. Biz sustuk bazen ablam dayak yedi. Ama şimdi kimseye eyvallahımız yok şükür

Ya susacaksın yada evden gideceksin. Ben olsam susarım. Çok susmuşluğum var ama şimdi güzel bir işim var ve babam dahil kimseye eyvallahım yok. Sana da gerçekten bunu tavsiye ediyorum. Kızma bana sana sadece senin için şuan en mantıklı olan şeyi söylüyorum. Belki ben değil ama yanı başımda ablam çok kovuldu babam tarafından ve bende ablamla evden çok ayrıldım. Karda kışta üzerimizde bir ince hırkayla çok balkonda oturduk. Ayağımızı eski merdaneli çamaşır makinesinin içine sokardık donmasın diye. Biz sustuk bazen ablam dayak yedi. Ama şimdi kimseye eyvallahımız yok şükür
Ben bunu düşünmedim mi ? Hepiniz yargılayarak konuşuyorsunuz ama ben cevap vermiyorum bugün biz içeride otururken geldi bağırdı. Küçücük bir meseleyi dağ yapıyor. Hep bosanicsm diyor ama yok ortada bişey. Yine dedi bayramdan sonra bosanicam. Anneme diyoruz neden dayanıyorsun. Ben bilmiyor muyum. Şuan için çözümüm muydu. Kardeşim unv kazanınca bu sene ev tutup gidecektik zaten bende kazandığı yerden iş bulacaktım. Ama şuan başka çözümüm yok.
Yeni bişey değil çocukluktan var. Harika bir baba ama siniri var ve sınır anında Her şeyi diyor yapıyor. Neler yaşadık biz. Iki gün sonra pişman olur. Bugün çay içiyorduk doğum günümdü anneme ben katilmicam demiş sonra da çağırmadık diye bağırdı anneme odaya gelme dedi. Sonra bana herşey senim yüzünden dedi defol git dedi sesimi çıkarmadım. 3 kere dedi artık dedim ki nereye gidiyim gidicek yerim olsa zaten durmam Daha bir sürü şey. Lütfen bilmeden yargılamayın. Küçüklükten beri boyle. Sinirlendiği zaman duvara fırlattığını biliyorum nefesim kesilmişti. Buraya yazıyorum fikir almak için insanlar beni yargılıyor. Zaten fazlasıyla yorgunum

Son düzenleme:
Neden bu kadar kötü yorumlar yapıyorsunuz belli ki zor durumda çaresiz bir kızcağız
Canim seni çok iyi anliyorum ama reddetmek çözüm değil
Çok daha kötü şartlarda insanlar var kendini sağlama almadan bişey yapma
Inan bu günler geçecek gençeciksin

Neden bu kadar kötü yorumlar yapıyorsunuz belli ki zor durumda çaresiz bir kızcağız
Canim seni çok iyi anliyorum ama reddetmek çözüm değil
Çok daha kötü şartlarda insanlar var kendini sağlama almadan bişey yapma
Inan bu günler geçecek gençeciksin
Babası kendisinin anlattığı kadar öfke kontrol sorunu yaşayan bir adamsa konu sahibi fikrini uygulayıp aynı çatı altında kalmaya devam ettiğinde belki de can guvenligi olmayacak.Bu yüzden "etme eyleme ,mantıksız birşey yapma" diyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X