- 14 Ağustos 2018
- 20.491
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.091
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya susacaksın yada evden gideceksin. Ben olsam susarım. Çok susmuşluğum var ama şimdi güzel bir işim var ve babam dahil kimseye eyvallahım yok. Sana da gerçekten bunu tavsiye ediyorum. Kızma bana sana sadece senin için şuan en mantıklı olan şeyi söylüyorum. Belki ben değil ama yanı başımda ablam çok kovuldu babam tarafından ve bende ablamla evden çok ayrıldım. Karda kışta üzerimizde bir ince hırkayla çok balkonda oturduk. Ayağımızı eski merdaneli çamaşır makinesinin içine sokardık donmasın diye. Biz sustuk bazen ablam dayak yedi. Ama şimdi kimseye eyvallahımız yok şükürYa sanane allah aşkına of. Bugün vermedim mesela verirsen seni hastanelik ederim dedi buna yorumunuz nedir hadi ?
Alırlar. Sık sorulanlar linki, gerçekten zor durumdaysanız inceleyin. Kadinin Statusu Genel MudurluguDarp raporu olmadan alırlar mi
Ben bunu düşünmedim mi ? Hepiniz yargılayarak konuşuyorsunuz ama ben cevap vermiyorum bugün biz içeride otururken geldi bağırdı. Küçücük bir meseleyi dağ yapıyor. Hep bosanicsm diyor ama yok ortada bişey. Yine dedi bayramdan sonra bosanicam. Anneme diyoruz neden dayanıyorsun. Ben bilmiyor muyum. Şuan için çözümüm muydu. Kardeşim unv kazanınca bu sene ev tutup gidecektik zaten bende kazandığı yerden iş bulacaktım. Ama şuan başka çözümüm yok.Ya susacaksın yada evden gideceksin. Ben olsam susarım. Çok susmuşluğum var ama şimdi güzel bir işim var ve babam dahil kimseye eyvallahım yok. Sana da gerçekten bunu tavsiye ediyorum. Kızma bana sana sadece senin için şuan en mantıklı olan şeyi söylüyorum. Belki ben değil ama yanı başımda ablam çok kovuldu babam tarafından ve bende ablamla evden çok ayrıldım. Karda kışta üzerimizde bir ince hırkayla çok balkonda oturduk. Ayağımızı eski merdaneli çamaşır makinesinin içine sokardık donmasın diye. Biz sustuk bazen ablam dayak yedi. Ama şimdi kimseye eyvallahımız yok şükür
Babası kendisinin anlattığı kadar öfke kontrol sorunu yaşayan bir adamsa konu sahibi fikrini uygulayıp aynı çatı altında kalmaya devam ettiğinde belki de can guvenligi olmayacak.Bu yüzden "etme eyleme ,mantıksız birşey yapma" diyoruzNeden bu kadar kötü yorumlar yapıyorsunuz belli ki zor durumda çaresiz bir kızcağız
Canim seni çok iyi anliyorum ama reddetmek çözüm değil
Çok daha kötü şartlarda insanlar var kendini sağlama almadan bişey yapma
Inan bu günler geçecek gençeciksin
Reddedince nolcak hala onun evinde siniz napcağını sanıyorsunuz özür dilerim kızım diyip diz çöküp af mı dileyecekNapayım peki susup oturayım mi ? 22 yaşındayım üstüme yürüyor şiddet uyguluyor
Keşke insan evladı olsa da öyle yapsaReddedince nolcak hala onun evinde siniz napcağını sanıyorsunuz özür dilerim kızım diyip diz çöküp af mı dileyecek
Ya öyle bir adam olsa baştan kıza eziyet etmez kız şimdi reddetse tekrar eziyet edecek canı yanacak kızın ne gerek var ?Keşke insan evladı olsa da öyle yapsa
______Mune konumu kapatır mısın daha fazla yorum almak istemiyorum.