• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam ahraz olabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz ne yapıyorsunuz. Yazdiklariniz baştan aşağı Kibir kokuyor. Hem de anne-babaya karşı. Babanız sadece farzı kılıyor diye onu suclayacaginiza dönün bir kendinize bakın.
sünneti terketmiyorum en azından hatta sünnet kılanlara da laf etmiyorum

subhanekeyi bildiğin için kendini üstün zeka mı sanıyorsun sen?
inandığımı sandıgım dinin kitabından bi haber değilim en azından süphaneke fatihadan önce okunur bir de bunh söyledim ben öylw yapmıyorum diyorum öylesi böylesi mi var

inandığımı sandıgım dinin kitabından bi haber değilim en azından süphaneke fatihadan önce okunur bir de bunh söyledim ben öylw yapmıyorum diyorum öylesi böylesi mi var
Kaç yaşında adam nasıl yaparsa yapsın. Sana ne il müftüsü müsün sen

inandığın dinde kibrin yeri ne peki? anne babaya saygı falan? inandığın din dua sıralamasından mı ibaret?

Kaç yaşında adam nasıl yaparsa yapsın. Sana ne iş müftüsü müsün sen
yeri geldiğinde tesettüre zorla sokmasını biliyodu ama ne bu kafama estiğini yapıyorum demek ki tesettürü Allah rızası için yapmıyomusuz

Siz nasil bir insansiniz ya ? Yazdiklariniz bastan asagi kibir ve cehalet akiyor aiyyyy yazik o anne babaya .
Ayrica namazlarin farzi konusunda da cok cahilsiniz biraz arastirin bizde farz kiliyoruz babaniz adamcagiz ne guzel cevap vermis hu kadarini yapabiliyorum diye ama siz onu anlayacak bir potansiyele sahip degilsiniz

inandığın dinde kibrin yeri ne peki? anne babaya saygı falan? inandığın din dua sıralamasından mı ibaret?
ulan ucube burda neyin kibri var madem bilmiyor ne diye konusuyor adabıyla ben ateistim desin ramazan gelmeden nasıl geçireceğiz diye düşünüyorum ya bize zindan ediyor

Bu konuyu okuyunca bir Hikaye aklıma geldi,
Bir adam varmış bencil bir oğlu varmış. Her seferinde ona sen adam olamazsın derniş

Gel zaman git zaman, oğlu aşırı hırsından okumuş etmiş Vali olmuş korumalarını çağırmış. Şu köye gidin şu evde Yaşlı bir adam var tutun kolundan getirn demiş

Korumalar, getirmişler yaşlı adamı, çıkarmışlar Valinin karşısına.

Adam bakmış oğlu onu getirtmiş

Oğlu bacak bacak üstünde, babası ayakta Korumalar kolunda..

Oğlu demiş bak baba, bana Adam olamazsın derdin bak makam koltuğuma Vali oldum demiş kabara kabara..

Babası, oğul ben, sana Vali olamazsın demedim ki Adam olamazsın dedim demiş..

Anladın değil mi konu sahibi meseleyi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X