- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 51.638
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi ebrucengiz6521
Çocuk uyuturken kkne bakıyorum. Uyuyakalmışım uyandım bu konuyu okudum ve saçma sapan bir konu olduğu için rüya görüyorum sandım 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemin etmene gerek yok, belli oluyor zaten.yemin ederim beynim küçülüyor
sünneti terketmiyorum en azından hatta sünnet kılanlara da laf etmiyorumSiz ne yapıyorsunuz. Yazdiklariniz baştan aşağı Kibir kokuyor. Hem de anne-babaya karşı. Babanız sadece farzı kılıyor diye onu suclayacaginiza dönün bir kendinize bakın.
Benim rüyaların saçmalık seviyesiBen ne okudum diyorum. Yazık o anneye babaya. İçim yandı adama
Bu nasıl bir üslup?! Karşınızda küçümseyeceğiniz biri yok. İq testi değilse nasıl insanın zekasını düşük gösteriyor muş açiklayın madem.ebced duymadınız mı yazın google akıl fikir
Yine de bu onlara hakaret hakkını size vermiyorsünneti terketmiyorum en azından hatta sünnet kılanlara da laf etmiyorum
Konu boyunca ahrazlık aradım djdjdjdSiz de ahraz ne demek onu bir öğrenseydiniz ilk önce.
inandığımı sandıgım dinin kitabından bi haber değilim en azından süphaneke fatihadan önce okunur bir de bunh söyledim ben öylw yapmıyorum diyorum öylesi böylesi mi varsubhanekeyi bildiğin için kendini üstün zeka mı sanıyorsun sen?
Kaç yaşında adam nasıl yaparsa yapsın. Sana ne il müftüsü müsün seninandığımı sandıgım dinin kitabından bi haber değilim en azından süphaneke fatihadan önce okunur bir de bunh söyledim ben öylw yapmıyorum diyorum öylesi böylesi mi var
hakaret edebilir miyiz ya kapı dışarı ediliriz ne anlatıyosun öule bi hakkımız yok ki düşüncelerimizi ifade ederken siz uçmussunuz diyorYine de bu onlara hakaret hakkını size vermiyor
inandığın dinde kibrin yeri ne peki? anne babaya saygı falan? inandığın din dua sıralamasından mı ibaret?inandığımı sandıgım dinin kitabından bi haber değilim en azından süphaneke fatihadan önce okunur bir de bunh söyledim ben öylw yapmıyorum diyorum öylesi böylesi mi var
yeri geldiğinde tesettüre zorla sokmasını biliyodu ama ne bu kafama estiğini yapıyorum demek ki tesettürü Allah rızası için yapmıyomusuzKaç yaşında adam nasıl yaparsa yapsın. Sana ne iş müftüsü müsün sen
ulan ucube burda neyin kibri var madem bilmiyor ne diye konusuyor adabıyla ben ateistim desin ramazan gelmeden nasıl geçireceğiz diye düşünüyorum ya bize zindan ediyorinandığın dinde kibrin yeri ne peki? anne babaya saygı falan? inandığın din dua sıralamasından mı ibaret?
Ha kapı dışarı etmese hakaret edeceksin yanihakaret edebilir miyiz ya kapı dışarı ediliriz ne anlatıyosun öule bi hakkımız yok ki düşüncelerimizi ifade ederken siz uçmussunuz diyor