- En iyi cevaplar
- 2
- Emoji Skoru
- 184.300
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi ebrucengiz6521
Bommmmbok bir konu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hz. Peygamber (sallallahu aleyhi ve sellem) şöyle buyurmuştur:hakaret edebilir miyiz ya kapı dışarı ediliriz ne anlatıyosun öule bi hakkımız yok ki düşüncelerimizi ifade ederken siz uçmussunuz diyor
Öncelikle 'SÜP' değil doğrusu Sübhaneke olacak. Adam sünneti bile isteye terk ediyorum dememiş ki. Bu kadar kılabiliyorum demiş. Siz hiç mi Peygamber hayatlarından örnek almıyorsunuz madem sizin aklınız daha çok eriyor. Anne baba ya karşı nasıl davranılır hiç mi okumadınız dini kitaplardan. Ne olursa olsun hakları ödenmez diye. Beğenmiyorsan bul bakalım şu seviyenle bi koca da git onun evinde yap bu tavrını.inandığımı sandıgım dinin kitabından bi haber değilim en azından süphaneke fatihadan önce okunur bir de bunh söyledim ben öylw yapmıyorum diyorum öylesi böylesi mi var
Noktalama işareti kullanmadığınız için bir avazda bağırıyorsunuz gibi hissettim. Babanıza niye kafayı bu kadar taktınız? Adamı sınava sokmayı bırakın, acıdım adama yazıktır. Bildiği de bilmediği de kendine.ya harbiden söylerken çok ama çok utanıyorum,babam ilkokul mezunu gençliğinin bi kısmını doğuda geçirmiş sonra batıya taşınmıslar
54 yasında yıllarda dışarda calısmıs biri size yemin ederim bazen o kadar saçma sapan şeyler söylüyor ki gerçekten saygımı yitiriyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum o kadar mutsuzum ki
size bir örnek vereyim babam sadece farz namazlarını kılar;
geçen gün dedim ki baba sen neden kendini sünnetlerden muaf tutuyosun ki anca farzı kılabiliyorum dedi
ben ondan şimdiye kadar hiçbir şey öğrenmedim bir harf bile öğretmedi bana yolumu aydınlatmadı.
Çok zor şartlarda okudum.Ben sırf okula kaydolayım araya kaynayayım benden büyük kuzenlerim de kaydoluyodu diye annem beni 6 yasında öğretmenlere para vererek zorla kaydettirdi
bazen anneme kızıyorum kızgınlıgım geçiyor
ben ilkokuldayken e harfini hiç yapamazdım ve bizim zamanımızda fişler vardı elyazısıyla falan yazardık cok zorlanırdım hep ağlardım bir gün yine aşırı ağlıyorum yapamıyorum diye sonra annem geldi asla ama asla yapacağını düşünmüyorum asla okula gitmemiş kalem tutmamış biri ama göreceksiniz hırsını ben o bacak kadar boyumla annemi küçümsedim bi baktım ki annem kalemi aldı tıkır tıkır yazıyor sildim gözyaşlarımı nasıl mutluyum.Ve şaşkınım
şimdi aynı evde bazen kapısını dahi açmadıgım oluyor hep hastasın seninle ilgilenmekten kendime hayatıma bakamıyorum diye kızıyorum ama bakıyorum ki bu adamla nasıl hasta olunmasın ki.
Diyorum ki baba mümin;kitabını okuyan,sonra onu anlayan,sonra da onu hayata geçirendir.Sen hiç kitabını okumadıgın bir sınava girsen başarılı olur musun diyorum
Bıdı bıdı bıdı bir sürü bomboş şeyler sayıyor
sonra bi bakıyorum dolabı doldurmus ki yüz bin kez böyle yapılmasını söylediğim için artık alıstı sonra bakıyorum ekmek almıs gaz sınırsız üşümüyorum ne zaman ne istesem anında yerine getirir ben deyince her şeyi yapabilir böyle yapınca kendimden utanıyorum haksızlık ediyorum diyorum
ne öğreniyorsa facede önüne cıktıgı için öğreniyor
Ya Allah muhammed hakkı için söyleyin fikrinizi beyan edin adeta ağladım ya
geçen diyo ki ya bişe dicem süphaneke hangi dua
baba diyorum sen bilmiyo musun süphanekeyi yok diyor bi oku hangisi okudum işte okuyusumla dalga geçti tek harfin bile kuranın manasını bozdugundan bi haber
ama günlerdir facede gördüğü nuh peygamberin gemisi kaç yıl su yüzeyinde kalmıs biliyo musunuz diye bağıra bağıra konusuyor
E allahın delisi süphanekeyi bilmezsin buna mı taktın diye carlasam suçlu ben oluyorum
özellikle yorumunuzu bekliyorum bir haftadır sabah akşam ders çalısırken kapımı açıyor ne yaptım ki diye soruyor ağzımı bile açmıyorum
hayatımızı mahvetti büyükbaş bir erkeğin ahrazlıgı
bir de dün ebced hesabına göre akıl fikirine baktım annemden daha düşük cıktı
anneme hep salak diyor ama annem ondan zeki cıktı ben liseye kayda giderken de para vermemişti gitmiyim diye
sürekli nasıl bi dua ediyorum biliyor musunuz
bir gün öyle bi noktada olayım ki sadece bayramlarda göreyim onları
yemin ederim beynim küçülüyor
ucube miulan ucube burda neyin kibri var madem bilmiyor ne diye konusuyor adabıyla ben ateistim desin ramazan gelmeden nasıl geçireceğiz diye düşünüyorum ya bize zindan ediyor
Bir de süphaneke yazmış ya.Konu boyunca ahrazlık aradım djdjdj
Siz nasil bir insansiniz ya ? Yazdiklariniz bastan asagi kibir ve cehalet akiyor aiyyyy yazik o anne babaya .
Ayrica namazlarin farzi konusunda da cok cahilsiniz biraz arastirin bizde farz kiliyoruz babaniz adamcagiz ne guzel cevap vermis hu kadarini yapabiliyorum diye ama siz onu anlayacak bir potansiyele sahip degilsini
ederse ederizHa kapı dışarı etmese hakaret edeceksin yani

Ahraz dediğin sağır ve dilsiz olur. Baban öyle olsaydı onunla işaret diliyle konuşurdun. Herkesin babası sure bilmek sorunda değil. Bazen hayat yükü daha ağır oluyor. Öğretiver. Ben babamın ayak tırnaklarını bile kesiyorum eğilemiyor diye. Anlaşamadığımız noktalar olmuyor mu evet oluyor. Ama kendi ailenize yaptığınız terbiyesizce geldi.ya harbiden söylerken çok ama çok utanıyorum,babam ilkokul mezunu gençliğinin bi kısmını doğuda geçirmiş sonra batıya taşınmıslar
54 yasında yıllarda dışarda calısmıs biri size yemin ederim bazen o kadar saçma sapan şeyler söylüyor ki gerçekten saygımı yitiriyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum o kadar mutsuzum ki
size bir örnek vereyim babam sadece farz namazlarını kılar;
geçen gün dedim ki baba sen neden kendini sünnetlerden muaf tutuyosun ki anca farzı kılabiliyorum dedi
ben ondan şimdiye kadar hiçbir şey öğrenmedim bir harf bile öğretmedi bana yolumu aydınlatmadı.
Çok zor şartlarda okudum.Ben sırf okula kaydolayım araya kaynayayım benden büyük kuzenlerim de kaydoluyodu diye annem beni 6 yasında öğretmenlere para vererek zorla kaydettirdi
bazen anneme kızıyorum kızgınlıgım geçiyor
ben ilkokuldayken e harfini hiç yapamazdım ve bizim zamanımızda fişler vardı elyazısıyla falan yazardık cok zorlanırdım hep ağlardım bir gün yine aşırı ağlıyorum yapamıyorum diye sonra annem geldi asla ama asla yapacağını düşünmüyorum asla okula gitmemiş kalem tutmamış biri ama göreceksiniz hırsını ben o bacak kadar boyumla annemi küçümsedim bi baktım ki annem kalemi aldı tıkır tıkır yazıyor sildim gözyaşlarımı nasıl mutluyum.Ve şaşkınım
şimdi aynı evde bazen kapısını dahi açmadıgım oluyor hep hastasın seninle ilgilenmekten kendime hayatıma bakamıyorum diye kızıyorum ama bakıyorum ki bu adamla nasıl hasta olunmasın ki.
Diyorum ki baba mümin;kitabını okuyan,sonra onu anlayan,sonra da onu hayata geçirendir.Sen hiç kitabını okumadıgın bir sınava girsen başarılı olur musun diyorum
Bıdı bıdı bıdı bir sürü bomboş şeyler sayıyor
sonra bi bakıyorum dolabı doldurmus ki yüz bin kez böyle yapılmasını söylediğim için artık alıstı sonra bakıyorum ekmek almıs gaz sınırsız üşümüyorum ne zaman ne istesem anında yerine getirir ben deyince her şeyi yapabilir böyle yapınca kendimden utanıyorum haksızlık ediyorum diyorum
ne öğreniyorsa facede önüne cıktıgı için öğreniyor
Ya Allah muhammed hakkı için söyleyin fikrinizi beyan edin adeta ağladım ya
geçen diyo ki ya bişe dicem süphaneke hangi dua
baba diyorum sen bilmiyo musun süphanekeyi yok diyor bi oku hangisi okudum işte okuyusumla dalga geçti tek harfin bile kuranın manasını bozdugundan bi haber
ama günlerdir facede gördüğü nuh peygamberin gemisi kaç yıl su yüzeyinde kalmıs biliyo musunuz diye bağıra bağıra konusuyor
E allahın delisi süphanekeyi bilmezsin buna mı taktın diye carlasam suçlu ben oluyorum
özellikle yorumunuzu bekliyorum bir haftadır sabah akşam ders çalısırken kapımı açıyor ne yaptım ki diye soruyor ağzımı bile açmıyorum
hayatımızı mahvetti büyükbaş bir erkeğin ahrazlıgı
bir de dün ebced hesabına göre akıl fikirine baktım annemden daha düşük cıktı
anneme hep salak diyor ama annem ondan zeki cıktı ben liseye kayda giderken de para vermemişti gitmiyim diye
sürekli nasıl bi dua ediyorum biliyor musunuz
bir gün öyle bi noktada olayım ki sadece bayramlarda göreyim onları
yemin ederim beynim küçülüyor
Bir de renkli gözlü olunca erkek bulma konusunda artı olacağını düşünüyorduSen de kafayı burçlarla bozmuşsun bu da gayet cahilce ve düşük Iq göstergesi
Süphaneke…inandığımı sandıgım dinin kitabından bi haber değilim en azından süphaneke fatihadan önce okunur bir de bunh söyledim ben öylw yapmıyorum diyorum öylesi böylesi mi var
Laflara bak ulan ucube mi? Bunları ağlayarak günlüğüne yazsana sen burası senin ıq na uymaz. Neden bıraya geldin. Aaa ne kadar kötü baban var üzülme defol git evlendi anca kurtulursun falan mı diceğimizi bekledin. Seni küstah.ulan ucube burda neyin kibri var madem bilmiyor ne diye konusuyor adabıyla ben ateistim desin ramazan gelmeden nasıl geçireceğiz diye düşünüyorum ya bize zindan ediyor
koca bulamamanın sinirini babadan çıkarmış…Sen de kafayı burçlarla bozmuşsun bu da gayet cahilce ve düşük Iq göstergesi